ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΑΘΗΝΑ 29-12-2010 .

Το Γουδί είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό. Όπως ακριβώς και οι αρχοντοχωριάτες της ελληνικής Βουλής που δεν είναι σε καμία περίπτωση Βουλή των Ελλήνων, αφού ο επιθετικός προσδιορισμός «ελληνική» αφορά τον τόπο εγκαταστάσεως της γιάφκας του Νεοταξισμού κι όχι την ικανοποίηση των εθνικών συμφερόντων και των λαϊκών δικαίων. Η επιθετικότητα και το μένος που κουβαλάνε οι συμπεριφορές τους σε βάρος των Ελλήνων είναι πρωτοφανής. Δηλωτικές ανθρώπων που είναι ελληνόφωνοι, αλλά όχι ελληνόψυχοι. Κάποιων δε το Αίμα χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Τα δε εθνικά συμφέροντα βάλλονται διαρκώς. Με τις εισόδους διαρκείας των πάνοπλων τουρκικών πολεμικών πλοίων στα χωρικά μας ύδατα. Τα αποδεκτά από πολιτικάντηδες προσκυνημένους τουρκικά αιτήματα για εκλόγιμες μουφτείες και προνόμια στην Ελεύθερη Θράκη Μας εντός της «ελληνικής» βουλής. Με την επερχόμενη συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Και τα λαϊκά δίκαια κονιορτοποιούνται με τις γνωστές περικοπές μισθών και συντάξεων, τις ατομικές συμβάσεις, τα λουκέτα στα ελληνικά μαγαζιά και την έξαρση της ανεργίας.

Και ενώ λοιπόν συντελείται η περιθωριοποίηση και η εξαθλίωση των Ελλήνων από τους άθλιους εντολοδόχους της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας, παρακολουθήσαμε την συζήτηση του προϋπολογισμού για το έτος 2011. Με δομικό σενάριο πάντα το επαίσχυντο και ανθελληνικό μνημόνιο. Με τα φτιασιδωμένα χρέη της υποψήφιας προς χρεοκοπία Ελλάδος να βαίνουν σε ορίζοντα χρόνου βαθύ και απροσδιόριστο. Με τους μνηστήρες εθνικής γης και δημόσιας περιουσίας να συνωστίζονται προς άγραν της ελευθερίας μας. Τους νεοταξικούς οίκους οικονομικών εκτιμήσεων να μειώνουν την αξιοπιστία των τραπεζών, αιώνια κερδισμένων σε βάρος του λαού μας, και τα σενάρια για την επιστροφή στη δραχμή να πληθαίνουν. Με συμπαρατασσόμενους και «αντιπάλους» βολευτές να ερίζουν για κοινές ευθύνες και την τάχα απαραίτητη ή αναπόφευκτη ή Κύριος οίδε τι άλλο θα ειπωθεί καταφυγή στους παγκόσμιους τοκογλύφους, την ώρα που η μηνυτήρια αναφορά του γιατρού κ. Αντωνίου σε βάρος της Καθεστηκυίας Τάξεως επί εσχάτη προδοσία για το κουτσούρεμα της εθνικής μας κυριαρχίας με όπλο το μνημόνιο οδήγησε έντιμο Έλληνα εισαγγελέα να κινήσει την λειτουργία διερεύνησης της υπόθεσης.

Η ενεργοποίηση της δίωξης των ντόπιων φερέφωνων του Διεθνιστικού Νεοταξισμού είναι αναμφισβήτητα μια θετική εξέλιξη που πρέπει να οδηγήσει στον πολιτικό ενταφιασμό της Καθεστηκυίας Τάξεως που καταδυναστεύει τον αιχμαλωτισμένο ελληνικό λαό. Πράττει δε τούτο δίχως την παραμικρή νομιμοποίηση λαού και νόμων υπό το σχήμα μιας παράνομης κυβέρνησης δίχως συνταγματική εγκυρότητα, αφού εκτός από το μνημόνιο στα δικαστήρια έχει φτάσει πρωτύτερα και το εξίσου κατάπτυστο λαθρονομοσχέδιο για την νόθευση της εθνοφυλετικής μας καθαρότητας. Έτσι απλά για να αποδειχτεί ότι υπό την ανθυγιεινή σκέπη του παρόντος καθεστώτος το νόμιμο δεν είναι και ηθικό και ότι το κράτος που έχει επιβάλλει προσωρινά το ψευτορωμέϊκο είναι ξένο προς το Ελληνικό Έθνος και προστατευτικό κέλυφος λαθρομεταναστών με τις ενέργειες πολιτικών, εκκλησιαστικών, καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών αρχών της συμφοράς.

Όμως όλοι οι εφιάλτες έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Και τα δεσμά που κρατούν κατάχαμα έναν αληθινά υπερήφανο και δυνατό λαό σπάζουν από μια γενιά εκλεκτών και αποφασισμένων Ελλήνων. Αυτή η ημέρα έχει φτάσει. Βρίσκεται προ των πυλών στον καιρό του μεγάλου θυμού και της έσχατης μάχης για την εθνική μας επιβίωση. Φτάνει να είναι το αποτέλεσμα μιας ενέργειας δίχως οίκτο. Προϊόν κατίσχυσης της ηθικής και της δυνάμεως σε βάρος της ανηθικότητας και της αρπακτικής βουλιμίας. Γιατί η βαρβαρότητα του κλέφτη χρήματος και του κλέφτη εδάφους αντιμετωπίζεται με έναν κοινό και μοναδικό τρόπο. Την απόλυτη συντριβή του κατακτητή από την στιγμή που εκείνος εγκληματεί σε βάρος ενός ολόκληρου έθνους.

Κατανοούμε την ανησυχία του Συστήματος και των εχθρών της ελληνικής φυλής όταν βλέπουν την πατριωτική δραστηριότητα του Ελληνικού Εθνικισμού στην Κομοτηνή και τον Άγιο Παντελεήμονα. Σε πόλεις, χωριά, γειτονιές και ακριτικές περιοχές. Τους κατανοούμε και θα κάνουμε πράξη τους χειρότερους εφιάλτες των εχθρών της Ελλάδος εντός και εκτός συνόρων. Στους δρόμους, στα δικαστήρια, στην κάλπη. Με επαναστατική πολιτική δράση για μια Ελλάδα Μεγάλη, Δυνατή, Λευκή. Ελληνική πέρα έως πέρα. Και ας δούμε αυτό εδώ το βιντεάκι αφιερωμένο στην μέρα που έρχεται http://www.youtube.com/watch?v=jLCpJgF96d0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: