ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 10-12-2010 .

Ο κατήφορος της εξαχρειωμένης Καθεστηκυίας Τάξεως φαίνεται ότι έχει τέρμα. Και ο τερματισμός της κατρακύλας είναι η διάλυση του ελληνικού κράτους. Όσοι νομίζουν ότι η διαπίστωση αυτή αποτελεί κινδυνολογία δεν έχουν παρά να παρατηρήσουν τον εξευτελισμό που υφιστάμεθα στις εθνικές μας υποθέσεις από γειτονικά κρατικά μορφώματα που αναμφίβολα είναι αδύναμα και στηρίζονται στις αμερικανοσιωνιστικές πλάτες και την ευρεία διάθεση παραχώρησης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από την πλευρά των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων.

Η περίπτωση της αλβανικής προκλητικότητας είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα εμπαιγμού και σκοπιμότητας που απολήγουν σε ανθελληνικούς σχεδιασμούς μέσω συμπεφωνημένων επεκτατικών υποστηρίξεων. Ο εμπαιγμός του αλβανικού κράτους καταφαίνεται από την εκμετάλλευση της ηλίθιας ανεκτικότητας των Ελλήνων να δίνουμε δουλειά σε διαπιστωμένους ανθέλληνες ενός εχθρικού κράτους που στηρίζεται στις εξωφρενικές απαιτήσεις μιας δράκας μακελάρηδων σαν τους Τσάμηδες. Απογόνους εγκληματιών πολέμου που έδωσαν στην Ήπειρο δεινά και θάνατο τον καιρό του μεγάλου πολέμου, προκειμένου να επιτύχουν στις μέρες μας τη μεγάλη Αλβανία τους. Όπως νομίζουν και όπως δεν θα τους το επιτρέψουν αληθινά ελεύθεροι στον νου και την καρδιά Έλληνες. Επεκτατικές βλέψεις που έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνονται ως πρόθεση ήδη στα υπό σίγουρη διάλυση Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο και στηρίζονται στα ενεργειακά σχέδια των εκφραστών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Σχεδιασμοί που περνούν από την προθυμία ενδοτικών κι όχι ανίκανων γραικύλων που χαρίζουν δικαιώματα εκ προθέσεως κι όχι εκ λάθους.

Τα εδάφη της Ηπείρου διατηρήσανε την πανάρχαια ελληνικότητά τους χάρη στην αθεράπευτη αγάπη των Ελλήνων για τη λευτεριά και τον ασυμβίβαστο πατριωτικό ζήλο που μετουσίωσαν τραχείς πολεμιστές σαν τον Ναπολέοντα Ζέρβα και τον ΕΔΕΣ. Αγνοί Έλληνες που δεν διέθεταν κάποιο κομματικό ζήλο και δεν εγκατέλειψαν ποτέ την Μεγάλη Ιδέα του Ελληνικού Γένους που μεγάλωσε την Ελλάδα της οθωμανικής κατοχής. Που δεν αντάλλαξαν δηλαδή την εθνική τους ταυτότητα και την αναγέννηση της Ελλάδος με την ηρεμία της σάπιας ακινησίας και την ειρήνη του σκλάβου και δεν καταδέχτηκαν την διατήρηση ή αργότερα την επιστροφή των κατάλοιπων της τουρκοκρατίας που εκπροσωπούσαν οι Τουρκαλβανοί Τσάμηδες. Οι οποίοι εξυπηρετώντας τα μεγαλομανή σχέδια της Αλβανίας και του Τούρκου αφεντικού της, αμφότεροι τσανάκια του Νεοταξισμού, προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κατοχή με το θράσος του δειλού κατσαπλιά την τραυματισμένη Ελλάδα. Τραυματισμένη πλην όμως ζωντανή, αληθινή δηλαδή Ελλάδα, που με τις δυνάμεις του ΕΔΕΣ υπό την αρχηγία του Ναπολέοντα Ζέρβα συνέτριψαν τους Τσάμηδες και τους απόδιωξαν από τη Γη του Πύρου, αποζητώντας πάντα την απομάκρυνση και από το σκλαβωμένο και εξίσου πανώριο ελληνικό τμήμα της λεβέντισσας Βορείου Ηπείρου. Μάχες που δόθηκαν σ’ όλα τα επίπεδα, στο πολεμικό και το πολιτικό επίπεδο από Γενναίους σαν τον Σπυρομήλιο έως τον μακαριστό Μητροπολίτη Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Σεβαστιανό έως και τον διάδοχό του Ανδρέα και τους αδούλωτους Έλληνες.

Τώρα λοιπόν φτάσαμε υπό το κράτος σκοτεινών ταγών να δεχτούμε την κατάργηση της βίζας για τους Αλβανούς με αποτέλεσμα να διευκολύνουμε την διέλευση ανθρώπων που μας ζητούν αντί να μας επιστρέψουν γη. Βίζα που καταργείται στις 17 Δεκεμβρίου. Έτσι λοιπόν η σοσιαλιστική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ θεώρησε πρέπον και ασφαλές να προαναγγείλει την κατάργηση του μόνου τάγματος προφυλακής που υπάρχει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, του 583 Τάγματος Πεζικού που βρίσκεται στην Κόνιτσα, ξεσηκώνοντας την οργισμένη αντίδραση του τοπικού πληθυσμού και του Μητροπολίτη Ανδρέα που διαμήνυσε πως αν συμβεί τούτο, θα διακόψει τις σχέσεις του με τους ραγιάδες «κυβερνήτες». Και από κοντά οι Τσάμηδες μάς προκαλούν ότι θα έρθουν το 2011 στην Ηγουμενίτσα για να τιμήσουν την ψευτογενοκτονία τους. Η δε «ευρωπαϊκή ομοσπονδία Τούρκων Δ. Θράκης» στήνει ιστοσελίδα και επίσημα γραφεία εγκεκριμένα από γερμανικό δικαστήριο, αναγνωρίζοντας στην Ελλάδα ψευτομειονότητες βλαχική, μακεδονική, εβραϊκή και φυσικά αρβανίτικη, αμφισβητώντας τον Ελληνισμό μας ολάκερο.

Λοιπόν, ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν παραχωρεί τίποτα και δίνει ιερό όρκο συνέχισης της απόδοσης λευτεριάς στους σκλαβωμένους Έλληνες ξεκινώντας από την Βόρειο Ήπειρο και φτάνοντας ίσα με τον Πόντο, ξεκουβαλώντας τα προσκυνημένα φορτία που έχει σήμερα η Ελλάς στις πλάτες της. Και αφιερώνουμε το τραγούδι αυτό για τον Ναπολέοντα Ζέρβα http://www.youtube.com/watch?v=bKl2a58qzIY&feature=related και το τραγούδι αυτό “ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΕΛΦΗ…” - ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
της Βορείου Ηπείρου σε όλους τους αγωνιστές του Ηπειρωτικού Ελληνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: