ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 16-12-2010 .

Η παρατεταμένη και πολυδιάστατη κρίση θεσμών και αξιών στην Πατρίδα μας είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που έχουμε ως λαός προκειμένου να συνεννοηθούμε επάνω σε βασικές γραμμές δράσης. Η μεγαλύτερη κρίση που βιώνουμε είναι αυτή της ακυρώσεως των Ιδεολογιών και της απομακρύνσεως από την στοργική αγκαλιά της Ελλάδος. Μας λένε για παράδειγμα ότι έχει επέλθει ο θάνατος των ιδεολογιών. Άλλοι λένε ότι αυτές απλώς έχουν συγκλίνει. Πόσο όμως έχουμε αναρωτηθεί αν υπήρξανε ποτέ επάνω σε υγιείς βάσεις ή μόνο για να διασπάσουν την αρτιμέλεια και την σύμπνοια των Ελλήνων;

Οι σκέψεις αυτές, απλές ελληνικές σκέψεις, μου προκληθήκανε από την τελευταία απόδοση Τιμής στους ένδοξους Χωροφύλακες του Συντάγματος Μακρυγιάννη όταν και σταμάτησαν με κάστρα τα σώματα και φόρο ανεκτίμητο το Ελληνικό Αίμα τούς ξενοκίνητους κομμουνιστές που επιδίωξαν το διαμελισμό της Ελλάδος και την διανομή αυτής ανάμεσα στους άνομους εαυτούς τους και την Παγκόσμια Εξουσία. Οι τότε νικητές στο Πεδίο της Τιμής και την πολεμική αντάρα έχουν καταντήσει καιρούς τώρα το παίγνιο των νικημένων και η έννοια του Πατριωτισμού έχει ενοχοποιηθεί από εκφραστές της πολιτικής αναισχυντίας που έχουν βάλει την Πατρίδα στο τραπέζι του ακρωτηριασμού εν καιρώ ειρήνης. Από την σύγχρονη Αριστερά του ΠΑΣΟΚ όπως σωστά το αποκάλεσε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ντομινίκ Στρος Κοέν.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός έχει τη μορφή της Εθνικής Ενότητος του λαού μας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός συμπυκνώνει το Εθνικό Συμφέρον και το Ελληνικό Αίμα. Είναι η αρχέγονη φωνή των Ελλήνων που βρίσκει την σύγχρονή της έκφραση προσωποποιημένη στο Έθνος που εκφράζεται ακούραστα ως Αίμα και Φυλή. Ο Ελληνισμός που στέκεται όρθιος εμπρός στις διεθνιστικές προκλήσεις της Παγκοσμιοποίησης και στηρίζεται στις στέρεες παρακαταθήκες των προγόνων μας. Στο Όμαιμο, το Ομόφυλο, το Ομόγλωσσο, το Ομότροπο και το Ομόθρησκο του Ηροδότου. Σε μια Πολιτεία δηλαδή που εκφράζεται από μια Εθνική καταγωγή, μια φυλετική ανθρωπογεωγραφία, μια ενιαία γλώσσα, μια βιοθεωρία, μια θρησκευτική έκφραση. Ο ελληνικός κόσμος κατεχόταν μεν από ανθρωπιστική αλλά όχι από μαζοχιστική αντίληψη και ήταν ασφαλώς κοινότητα που προάσπιζε την εθνική της καθαρότητα και τον φυλετισμό της. Και ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η ιδεολογική έκφραση αυτής της καθάριας μορφής του Ελληνισμού.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ακόμη η ιδεολογία αυτή που δομεί τον τύπο του Έλληνα που είναι Δημιουργός τεχνών και επιστημών, αλλά και υγιής προσωπικότητα και αγέρωχος Πολεμιστής, προασπίζοντας Ιερά, Πατρίδα και Οικογένεια. Διακρίνεται στο Πνεύμα και τον Ηρωισμό. Διαπρέπει με τον νου και την σωματική ρώμη και αγωνίζεται στο να βελτιώνει την ατομική του απόδοση στο κοινωνικό σύνολο με διάθεση άμιλλας προκειμένου να μεγαλώσει την Πατρίδα που παρέλαβε και να την παραδώσει στα δικά του γεννήματα μεγαλύτερη και καλύτερη.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός πιστεύει σε μια Πατρίδα Ελεύθερων Ελλήνων που προκρίνουν το ήθος, την αρετή, την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία, τον πατριωτισμό. Είναι η ιδεολογική έκφραση του Πατριωτισμού όπου ο ιδεαλισμός των αξιών της Φυλής μας, του Λευκού Έλληνα Ανθρώπου, δεν γονατίζει στα ανταλλάγματα του Νεοταξισμού και δεν μορφώνει το πρότυπο του πολιτικάντη - Εφιάλτη. Είναι η Ιδέα του Ισχυρού Έθνους και της Κοινωνικής Ευημερίας, ένας αληθινός Εθνικός Κοινωνισμός. Είναι η Ιδέα που δεν σκορπίζει τον Ελληνισμό στους βάρβαρους εισβολείς και μετέρχεται το Πόλεμος Πατήρ των Πάντων του Ηράκλειτου ως έπαλξη αμύνης και αφετηρία κατάκτησης νέας δόξας. Και διατηρεί θέσεις εργασίας και εθνικό πλούτο μονάχα για τα παιδιά της Πατρίδος.

Και στα πλαίσια της Εθνικιστικής Ελληνικής Πολιτείας η διδαχή είναι Παιδεία κι όχι στείρα εκπαίδευση αλλότριων συνειδήσεων και ο εκπαιδευτικός είναι Παιδαγωγός ελληνικών χαρακτήρων που βαφτίζονται στα νάματα της Φυλής τους. Με νέους Έλληνες που μαθαίνουν να μην νοθεύουν το Έθνος τους, να μην λατρεύουν ξένους θεούς, να μην καίνε την κοινωνία τους. Με τους εκπαιδευτικούς να διδάσκουν την μάχη του στρατώνα του Μακρυγιάννη στα σχολειά μας. Ασφαλώς ο Πατριωτισμός υπάρχει και σ’ ανθρώπους που πιθανώς δεν νιώθουν Εθνικιστές. Ανθρώπους που συμμερίζονται την άρνηση του μνημονίου και της Κάρτας του Πολίτη και δεν εκχωρούν την Μακεδονία και κάθε ελληνική γη κατά ουδένα τρόπο. Άπαντες ωστόσο με πνεύμα εθνικής ενότητος οφείλουμε να δώσουμε τον αγώνα για να μείνει καθαρός ο μεγάλος Οίκος του Έθνους. Για δε τους Παιδαγωγούς είχε πει κάποιες καθαρές κουβέντες ο Γ. Παπαδόπουλος http://www.youtube.com/watch?v=epLtpi1uhAc&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: