ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 31-12-2010 .

Ιστορικές εξελίξεις λαμβάνουν χώρα ακριβώς την πιο κρίσιμη στιγμή για την ακεραιότητα και εν τέλει την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Και μάλιστα την ώρα εκείνη που βρίσκεται μπροστά στην υλοποίησή της η προδοτική συμφωνία τρόικας και «ελληνικού» κράτους με το ανίερο και ανθελληνικό μνημόνιο. Την ώρα δηλαδή εκείνη που η σοσιαλιστική διακυβέρνηση παράλληλα με την ψήφιση του αντιλαϊκού προϋπολογισμού ερήμην του ελληνικού λαού προχωράει όχι μόνο στις περαιτέρω μειώσεις μισθών και συντάξεων και την αύξηση των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, αλλά και στο ξεπούλημα κρατικής περιουσίας τεράστιας έκτασης από τη Μακεδονία και τη Θράκη έως το Αιγαίο. Από τουριστικές υποδομές και αεροδρόμια έως και ακατοίκητα νησιά!

Κανείς ελληνόφωνος επίσημος δεν απάντησε για παράδειγμα στο δημοσίευμα του Kevin Johnson στην ηλεκτρονική έκδοση GLOBAL POLITICS EXAMINER από τον Μάρτιο κιόλας όπως μαθαίνουμε ότι το Ισραήλ επιθυμεί να αγοράσει 13 ακατοίκητα ελληνικά νησιά για να τα εποικίσει με Παλαιστίνιους από την Λωρίδα της Γάζας. Κάτι που μας θυμίζει το παλαιότερο σχέδιο επί του προηγούμενου μεγάλου πολέμου που λεγόταν ότι σχεδιαζόταν η μεταφορά των Εβραίων κάπου στη Μαδαγασκάρη.

Και μέσα σ’ όλο αυτό το κουρνιαχτό με τις διεκδικητικές βόλτες των πτητικών μέσων των τουρκικών ένοπλων δυνάμεων να έχουν φτάσει ακόμη και επάνω από τη Μακεδονία και τη Θράκη Μας, μάθαμε κι άλλο ένα μυστικό. Την πραγματοποίηση πριν από κάτι παραπάνω από δέκα ημέρες κοινών στρατιωτικών ασκήσεων ελληνικών ειδικών δυνάμεων και αλεξιπτωτιστών με τις αντίστοιχες επίλεκτες δυνάμεις της Ρωσίας στη Μακεδονία Μας. Ασκήσεις που διεξήχθησαν επί πενταήμερο με την εφαρμογή όλων των πιθανών πολεμικών σεναρίων και τα πλέον εντυπωσιακά άλματα. Και για να καταλάβουμε για τίνος είδους επίλεκτες δυνάμεις αλεξιπτωτιστών των ρωσικών ειδικών δυνάμεων μιλάμε, να πούμε απλά ότι είναι εκείνοι οι άντρες που το 1999 στις επιχειρήσεις στο Κοσσυφοπέδιο πρόλαβαν τις νατοϊκές δυνάμεις ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας, τις προστάτριες των άλλων διεκδικητών ελληνικής γης Αλβανών, και κατέλαβαν πρώτες το αεροδρόμιο της Πρίστινα. Για να αποφευχθεί την τελευταία στιγμή η σύγκρουση νατοϊκών και Ρώσων με την συμφωνία παρουσίας και των δύο.

Οι συγκεκριμένες ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τους Έλληνες συναδέλφους τους. Για το μοναδικό δηλαδή θεσμικό τμήμα που μπορεί να επικαλείται τον τιμητικό και ακριβοδίκαιο ορισμό της Φυσικής Αριστοκρατίας του Ελληνικού Έθνους. Το μοναδικό εκείνο τμήμα που εν μέσω προδοτών κυβερνώντων εγγυάται την εθνική ασφάλεια των Ελεύθερων Ελλήνων και κρατάει παράλληλα ψηλά την Μεγάλη Ιδέα για την λευτεριά των υπόδουλων Ελλήνων. Ο Ελληνικός Στρατός είναι ο μόνος που σηκώνει ψηλά την Ελληνική Σημαία και δεν αναγνωρίζει συγκυριαρχίες με τουρκικά, αλβανικά και άλλα νεοταξικά σκυλιά.

Πληροφορίες λένε ότι οι συγκεκριμένες ρωσικές δυνάμεις στέλνονται από τη Ρωσία όταν επιχειρείται η αποκατάσταση διασαλευθείσης τάξης. Και πάντως όχι σε χώρες του ΝΑΤΟ. Όπως μας πληροφορεί το defencenet.gr, Έλληνας ανώτατος αξιωματικός δήλωσε ότι «έχει σημασία να βλέπουν κάποιοι ότι δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία». Συγκυρία που φυσικά έχει να κάνει με την μείωση της εθνικής κυριαρχίας που έχουν υποθηκεύσει στους σιωνιστές τοκογλύφους οι ντόπιοι νεοταξίτες όταν η Τουρκία καραδοκεί να εισβάλλει σε ελληνικό έδαφος με την πρώτη ευκαιρία σαν λύση στα δικά της αδιέξοδα και σαν χωροφύλακας των πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Τούτες ακριβώς τις στιγμές ο Πούτιν στη Ρωσία δέχεται σφοδρές κριτικές από την «Ευρώπη», τις ΗΠΑ και την Κλίντον έως και τον Μεντβέντεφ. Κι αυτό επειδή συνέβαλε στην περαιτέρω κράτηση του ρωσοσιωνιστή πρώην μεγιστάνα της εταιρίας πετρελαιοειδών yukos, καταχραστή χρήματος και ενορχηστρωτή και χορηγό της ρωσικής αντιπολίτευσης παλαιότερα για την ανατροπή του Ρώσου πρωθυπουργού, του Χοντορκόφσκι, στις ρωσικές φυλακές.

Όλα δείχνουν ότι ΝΑΤΟ και Ρωσία θα συγκρουστούν αργά ή γρήγορα με τμήμα των επιχειρήσεων πλησίον της αυλής μας. Η Ελλάς έχει υποχρέωση να διασφαλίσει την ακεραιότητα των εδαφών της. Οι εχθροί μας βρίσκονται στις τάξεις των νατοϊκών. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια ρωσική ασπίδα και συμμαχία ως αντίβαρο στις εχθρικές προκλήσεις που θα κρατήσει μακριά μας κάθε ξένη δύναμη. Η ελληνορωσική συμμαχία είναι επιπλέον τιμητική. Αρκεί να χρησιμεύσει για την απόκρουση του κινδύνου με την ενίσχυση των Ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων και την υιοθέτηση μιας δυναμικής και διεκδικητικής πολιτικής από μια Ελληνική Εθνικιστική Διακυβέρνηση που με ορθάνοιχτα τα μάτια θα ανταποκριθεί στα μεγάλα πεπρωμένα του Ελληνικού Έθνους. Ας δούμε το βίντεο που αφορά τις ρωσικές ειδικές δυνάμεις http://www.youtube.com/watch?v=HVpF9FLjAL8&feature=player_embedded! και τις ελληνικές ειδικές δυνάμεις εδώ http://www.youtube.com/watch?v=TdiE7vqOvY0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: