ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΪΣΙΟΣ - ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

ΑΘΗΝΑ 17-12-2010 .

Ποτέ δεν μπήκα στην νοηματική επεξεργασία των πραγμάτων στην τελική τους μορφή όταν αρνούμενος να δεχτώ τα απανωτά πλήγματα στην καθημερινότητά μας ευχήθηκα από το βάθος της καρδιάς μου προς τον Κύριό Μας και Θεό Μας να συντομεύσει τον χρόνο της αναμέτρησης των Δυνάμεων του Καλού μ’ εκείνες τις μιαρές του Κακού και την κρίση δίκαιων και αδίκων. Όμως τώρα που βλέπω τις σημερινές εξελίξεις, από την επαπειλούμενη εθνολογική μας νόθευση, τις Κάρτες του Πολίτη, τις εδαφικές ορέξεις των εχθρών της Ελλάδος έως και τις εντάσεις μεταξύ των αλαζονικών «δυνατών» κρατών, ευφραίνομαι και ετοιμάζομαι για τις εξελίξεις που θα έχουν οπωσδήποτε θετική απόληξη για τον αληθινά περιούσιο Ελληνικό λαό. Μια πορεία που μοιάζει σαν τον τοκετό. Μια υπέροχη ενέργεια αναγέννησης της ζωής από τις οδύνες του τοκετού στην ανακούφιση της γέννησης μιας νέας ψυχής. Αυτό θα συμβεί μέσα από την φυσική αποβολή του ψευτορωμέϊκου που σήμερα ποδηγετεί για λογαριασμό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού τον Ελληνισμό και την αναγέννηση μιας Νέας Ελλάδος που θα σηκώνει Ξίφος Τιμής προς Δόξα Θεού και Ελλάδος.

Όλοι μας ζούμε σήμερα ζωηρά στο διάβα μας την στυγερή οικονομική κρίση που ζητά από το λαό μας να εργαστεί δουλικά για να προσφέρει το ψωμί των παιδιών του και την ιστορία των πατέρων του στους ληστές εθνών και οικονομιών. Όλοι μας ζούμε το καύχημα του ποντικού της Αλβανίας και των Σκοπίων απέναντι στην ισχυρότερη σαφώς Ελλάδα που οι δυνατοί του κόσμου έχουν αφαιρέσει την αυτοπεποίθηση και την δύναμη με τις μικρότητες ισχνών ηγετίσκων. Όλοι μας βλέπουμε τις υποχωρήσεις και τους τεμενάδες γραικύλων εμπρός στην παράνομη Τουρκία με την παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο με την καθοδήγηση των νατοϊκών πλατών και την παραχώρηση αναγνώρισης εξουσιών σε ψευτομουφτήδες και πολιτικές τουρκικές διοικήσεις μέσω εθιμοτυπικών συναντήσεων και εκλογικών διαδικασιών.

Όλοι μας όμως έχουμε δει τώρα, στον καιρό των επερχόμενων συγκυριαρχιών, τις περίεργες διαδικτυακές αποκαλύψεις των νεοταξικών άπλυτων από την wikileaks και τις νατοϊκές συσκέψεις για την αντιπυραυλική ασπίδα που βλέπει προς την πλευρά του Ιράν, αλλά στο βάθος στοχεύει και την Ορθόδοξη Ρωσία. Με τη Ρωσία να πιέζει για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, τον Πούτιν να λέει ξεκάθαρα ότι αν θελήσουν οι νατοϊκοί «σύμμαχοι» να αφήσουν απ’ έξω τη Ρωσία, οι Ρώσοι θα αρχίσουν άμεσα νέα κούρσα στα πυρηνικά και τους εξοπλισμούς και τον Μεντβέντεφ να έρχεται στην Ελλάδα το 2011.

Και η Ελλάδα τι θα γίνει; Θα συνθλιβεί ανάμεσα στους ισχυρούς και τις στρατιές των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, δίνοντάς τα όλα; Ο Πατέρας Παίσιος ερμηνεύοντας τις Γραφές της Πίστεώς μας, παρατηρώντας τις εξελίξεις και κοιτάζοντάς τις με τα διορατικά μάτια της ψυχής του γεμάτα Χριστό και Ελλάδα, έχει διαφορετική άποψη. Ο μακαριστός Άγιος Πατέρας, έχοντας αφήσει τα εγκόσμια από το 1994, είχε μιλήσει για την έλευση μιας περιόδου μεγάλης πείνας στην πατρίδα μας κατά την οποία θα πούμε το ψωμί ψωμάκι ώστε θα είναι καλό όποιος έχει κάποιο χωραφάκι να προνοήσει να φυτέψει αγαθά ικανά να θρέψουν τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους.

Μας μίλησε ακόμη για τα δεινά στο Αιγαίο αναφερόμενος στα εξαμίλια, εξηγώντας ότι αυτά δεν είναι κάποια περιοχή αλλά η κυριαρχική θαλάσσια ζώνη ανάμεσα στην Ελλάδα και τα κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη μας. Διαφορά που θα πάρει διάσταση με την γνωστή επέκταση των 12 μιλίων. Ο Πατέρας Παίσιος μας μίλησε για την κάθοδο του ξανθού γένους και τον επερχόμενο ρωσοτουρκικό πόλεμο, την επικράτηση της Ρωσίας και την απόδοση της πρωτεύουσας μας Κωνσταντινούπολης και της Αγίας Σοφίας και των εδαφών της Αυτοκρατορίας μας στην φυσική διάδοχο Ελλάδα. Με την επαλήθευση των προλεγομένων του Πατροκοσμά του Αιτωλού για την εξόντωση του ενός τρίτου των Τούρκων, την βάπτιση των ηρωικών κρυπτελλήνων και την φυγή του άλλου τρίτου στην Κόκκινη Μηλιά. Μας μίλησε ακόμη για την σύγκρουση Ρωσίας και Δύσης σ’ έναν παγκόσμιο πόλεμο με νικήτρια τη Δύση.

Μας μίλησε για την ουσία της Πίστης σε Πατρίδα και Θεό, δικαιώνοντας ουσιαστικά την ασυμβίβαστη πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα, όταν ευχόταν ο Γέροντας να είχε χρόνια από το Θεό να έβλεπε το μεγάλωμα της αγαπημένης Πατρίδος. Ας δούμε λοιπόν το βίντεο αυτό εδώ με αγάπη στον σπουδαίο Πατέρα Παίσιο http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xsJYLaMv8mc

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: