ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΕΟΚΑ ΣΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑ 15-12-2010 .
Ελλάδα και Κύπρος βαδίζουν σε δρόμους παρόμοιους και παράλληλους. Μάνα και Κόρη χωρισμένες διά πυρός, σιδήρου και πολιτικάντικης προδοσίας μακράς διαρκείας, τροχιοδρομούν σε δρόμους απομακρυσμένους από το Ελληνικό Έθνος. Δρόμους που είναι σχεδιασμένοι να μην συναντηθούν υπό τις παρούσες συνθήκες από κυβερνήσεις «προοδευτικές» που μισούν κάθε τι ελληνικό. Μειονεκτικοί και μειοδότες ηγετίσκοι σε Ελλάδα και Κύπρο έχουν τσακωθεί με την Ελληνική Σημαία και δεν διαθέτουν κανένα ενδοιασμό προκειμένου να ανεχθούν τις προκλήσεις σε βάρος εθνικού εδάφους από την «φίλη» Τουρκία.

Στην Κύπρο η πρώτη παράδοση στον εχθρό έχει συντελεστεί ήδη με τις απαράδεκτες συνομιλίες του θύματος και πολλαπλώς βιασθέντος με τον θύτη και βιαστή τού συνομιλητή του. Και ακόμα περισσότερο από το περιεχόμενο τού παράλογου διαλόγου που παζαρεύει την παραμονή μεγάλου τμήματος των κατεχόμενων περιουσιών και των εποίκων στην κατοχή της Άγκυρας. Οι εραστές των υποτελών συνομιλιών που κατηγορούν τους γνήσιους Έλληνες της Κύπρου για διχοτομική τάχα λογική μέσα από την επιδίωξη της Ένωσης με την Ελλάδα, τώρα ξεφτιλίζονται πανηγυρικά αφού η δήθεν συνένωση των κυπριακών εδαφών που ευαγγελίζονται είναι η οδός της παγίωσης της τουρκικής μπότας στην ελληνική μεγαλόνησο. Μια μικρή Τουρκία δηλαδή παγιώνεται στην Κύπρο και γυρεύει να σύρει και την υπόλοιπη απέναντι. Αλλά δεν φτάνει αυτό σε κάποιους που θέλουν τον αφελληνισμό της Κύπρου.

Και εδώ η αριστερή κυβέρνηση του Χριστόφια, γνήσια συνεχίστρια των ανθελλήνων που πρόδιδαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ υπέρ Άγγλων και Τούρκων, συνεχίζει το ολέθριο έργο. Στο στόχαστρο έχουν μπει οι ελληνικές σημαίες και οι θυρεοί που αφού κατεβαίνουν από τα δημόσια κτήρια, τώρα η προδοτική ενέργεια έφτασε προσφάτως έως τα στρατόπεδα. Βέβαια το έργο αυτό μας θυμίζει την κάθοδο των ελληνικών σημαιών από αντίστοιχα δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα στην Θράκη μας από τουρκίζοντες. Ο απογαλακτισμός της Κύπρου από το Ελληνικό Έθνος που κατήγγειλε ο γιος του αείμνηστου Νίκου Σαμψών Σωτήρης, βουλευτής του ΔΗΣΥ, είναι ενέργειες που αντιμετωπίζονται μόνο από τον συντονισμό των ενεργειών μιας ευρείας πατριωτικής και εθνικιστικής παράταξης.

Σε μια Κύπρο που έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο ανθελληνισμού όπου το μικρόβιο της λαθρομετανάστευσης συμπληρώνει τον κίνδυνο της εθνικής μετάλλαξης, ποια ελληνική συνείδηση μπορεί να είναι τόσο τυφλή ώστε να στρέψει βέλη κατά του αδελφού του; Και ποιος γνήσιος Κύπριος, δηλαδή αληθινά Έλληνας, μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την μεταστροφή της ελληνοφόρου ενώσεως στην ανεξαρτησία της κυπριακής «εθνότητας» και τους οθωμανικούς συναγελασμούς; Και πως είναι δυνατόν το 95% των Κυπρίων που ψήφισαν την δεκαετία του πενήντα υπέρ της Ένωσης να μοιράζονται ανάμεσα σε κόμματα που εξαντλούν την «ενέργειά» τους σε στείρους διαλόγους;

Απλά πράγματα. Ό,τι σου σκλαβώνουν το ελευθερώνεις και το Αίμα των Ηρώων δεν διαγράφεται αλλά δικαιώνεται με τον εξανδραποδισμό του εχθρού. Το δε Ελληνικό Αίμα δεν αντικαθίσταται με το ελληνόφωνο μολύβι ούτε η πολεμική αντάρα για λευτεριά με την δουλική ειρήνη. Ας είναι η Κύπρος που θα κινήσει τις διαδικασίες για την ενότητα των Εθνικιστών. Και οι Κύπριοι αδελφοί μας να στηρίξουν αυτήν την ζωτική προσπάθεια. Και να στραφεί η ενέργεια των Κυπρίων Πατριωτών και Εθνικιστών στην ολοκλήρωση του οράματος του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή και της ΕΟΚΑ. Λευτεριά και Ένωση της Κόρης Κύπρου με τη Μάνα Ελλάδα. Και ας αφιερώσουμε στην ΕΟΚΑ και την Κύπρο Μας τούτο εδώ το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=InMUKTzerN4&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: