ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

ΑΘΗΝΑ 6-12-2010 .

Η στρατηγική αντιμετωπίσεως του ζητήματος Ελλάδα που έχει καταστρώσει και εφαρμόζει σε βάρος μας ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός και οι συνιστώσες του σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο είναι διττή. Επιχειρεί ταυτοχρόνως την επιβολή κοινωνικής αναστάτωσης και την εξουδετέρωση της αναπτυξιακής προοπτικής του Ελληνικού Έθνους. Την κατάρρευση δηλαδή της εσωτερικής συνοχής του ελληνικού λαού και το σάπισμα των Αξιών της Ελληνικής Φυλής για την παρεμπόδιση της επανεμφάνισης μιας γεωπολιτικά ισχυρής Ελλάδος.

Και επειδή δεν φοβούνται τους δήθεν ταγούς «μας» αλλά τον λαό μας και την ενίσχυση του πατριωτικού και εθνικιστικού του φρονήματος, εισβάλλουν σ’ όλα τα μέτωπα της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής για να μας επιβάλλουν οριστικά όπως νομίζουν την αντίχριστη και ανθελληνική παγκόσμια εξουσία τους. Είναι σίγουροι ότι αν γονατίσουν οι ατίθασοι Έλληνες, θα ακολουθήσουν και οι εύπιστοι λαοί.

Είδαμε την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα. Κατσέλη μέσα από την ημερίδα «Μαζί ενάντια στη φτώχια» να μας μιλάει για τη στήριξη της απασχόλησης, την ανάσχεση της ανεργίας και τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής. Συνήθης είναι άλλωστε η τακτική της Κεντροαριστεράς να προβάλλει την ύπαρξη κάποιων «αντιστασιακών» πολιτικών που πονούν τάχα το λαό.

Η κα. Κατσέλη, γνήσιο πολιτικό παιδί του καθεστωτικού ΠΑΣΟΚ, δεν αναφέρθηκε όμως στην συμφωνία μεταξύ «κοινωνικών εταίρων» και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου στο να μην ξεπερνούν σε απόκλιση το 12% προς τα κάτω οι επιχειρησιακές συμβάσεις, η διάρκειά τους να είναι έως δύο χρόνια, να μην συνοδεύονται από απολύσεις και να ισχύουν για όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως υπάρξεως ή μη σωματείων. Κι αυτά εν μέσω συνεχίσεως του εθνοκτόνου μνημονίου έως το 2021 με μεγαλύτερο επιτόκιο, περισσότερη ανεργία και μεγαλύτερα φοροεισπρακτικά μέτρα σε βάρος του λαού.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι οι πλουτοπαραγωγικοί πόροι της Πατρίδος μας είναι δεσμευμένοι με μια συμφωνία ονόματι cooper σε αμερικανικά κονσόρτσιουμ από το 1940 και η οποία λήγει το 2010. Θα παύσουν να την ανανεώνουν, όπως πράττουν διαδοχικά, οι ενδοτικοί πολιτικάντηδες για να αξιοποιήσουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης όπως λένε οι σοσιαλισταράδες ή απλώς ψεύδονται;

Η κυβέρνηση όμως φροντίζει για τους λαθρομετανάστες, τους νέους ψηφοφόρους της πολυπολιτισμικότητας που επιδιώκει. Με ειδική τροπολογία λοιπόν παρέχει το δικαίωμα αντίρρησης σε όσους αλλοδαπούς πρόκειται να απελαθούν βάσει δικαστικής απόφασης και στους πληρεξούσιους αυτών. Με την ίδια τροπολογία επιτρέπει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ να παρεμβαίνει στις δίκες του Συμβουλίου Επικρατείας και των διοικητικών δικαστηρίων όταν οι αποφάσεις θίγουν τους προστατευόμενους «πρόσφυγες» και «οικονομικούς μετανάστες»! Άλλη μια συστημική προσφορά στο δημογραφικό θάνατο της Ελληνικής Φυλής.

Και στις εσωτερικές προκλήσεις μάθαμε με έκπληξη ότι στην παραλία της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο και μέτωπο το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, τοποθετήθηκε από κάποιους προφανώς «προοδευτικής» αντίληψης τύπους ένα σιδερένιο κατασκεύασμα που φέρει το σχήμα της ημισελήνου. Και μάλιστα σε χώρο που ανήκει στο Λιμενικό όπως πληροφορούμαστε. Κάποιοι πρέπει να εξηγήσουν αν αυτό σχετίζεται με τις ελληνοτουρκικές «φιλίες» και «τουριστικές» προσκλήσεις Μπουτάρη. Ειδικά όταν στα βορεινά του Νομού Ξάνθης συνελήφθη σεσημασμένος τρόφιμος των φυλακών μας Τούρκος με τον γιο του να φέρουν στρατιωτικό όπλο και σφαίρες και όταν οι εκδηλώσεις τουρκισμού στη Θράκη αυξάνονται και αυτοδιοικητικά, οι πάντες οφείλουν να προσέχουν και ο λαός μας να περιφρουρεί το Έθνος του.

Μήπως θα συμβούν όσα επισημαίνει με παρρησία ο Αρχιμανδρίτης Πατέρας Νεκτάριος Μουλατσιώτης προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τους λοιπούς αρχιερείς με την διαβόητη αντίχριστη και ανθελληνική Κάρτα του Πολίτη; Μια μεθόδευση δηλαδή ολίγων παγκόσμιων τοκογλύφων που έχοντας δανείσει όλα τα έθνη, κατευθύνουν τις τύχες τους με το να τα εκβιάσουν να αποδεχτούν τον αντίχριστο άρχοντα του σκότους, αυτού που θέλει να κυβερνήσει μέσα από την παγκόσμια διακυβέρνηση. Και για να το επιτύχουν αυτό έχουν ανάγκη οι Νεοταξίτες ακόλουθοί του την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την Κάρτα του Πολίτη και το χάραγμα για να μπορούν να εκβιάζουν την βούληση και να ελέγχουν τις κινήσεις του λαού.

Αλλά οι υπερασπιστές του Έθνους, αυτοί που πάλεψαν στο ένδοξο παρελθόν για Πατρίδα, λαό και Θεό, συστηματικά τοποθετούνται από τους ανθέλληνες στην ιστορική λήθη. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους ήρωες του Συντάγματος Μακρυγιάννη της Βασιλικής Χωροφυλακής. Να μην διδαχτούν οι Έλληνες ότι οι αριστεροί, σημερινοί τάχα πολέμιοι του μνημονίου, θέλανε μια μικρή και διεθνιστική Ελλάδα δίχως βόρεια σύνορα και εθνικές ευαισθησίες, ό,τι ακριβώς θέλουνε σήμερα οι Κεντροαριστεροί του ΠΑΣΟΚ και της πάσης φύσεως Αριστεράς μέσα από την Παγκοσμιοποίηση. Με τους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές με σθένος και θάρρος να τιμούν στο χώρο θυσίας τούς ήρωες χωροφύλακες του Συντάγματος Μακρυγιάννη που σταμάτησαν με βαρύ φόρο Τίμιου Αίματος την κομμουνιστική ανταρσία και την κατάληψη των Αθηνών.

Στόχος των ανθελλήνων λοιπόν είναι η παράδοση μιας μικρής και ανίσχυρης Ελλάδος στα νύχια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Στόχος του Ελληνικού Εθνικισμού είναι η έλευση μιας Εθνικοκοινωνικής Διακυβέρνησης που θα ελευθερώσει τους Έλληνες από οικονομικά και εχθρικά δεσμά για μια Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα, καθοδηγούμενη από τον Θεό και τα προγονικά διδάγματα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: