ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 26-12-2010 .

Το ανακάτεμα της γεωπολιτικής τράπουλας και της οικονομικής κρίσης που εξυπηρετεί τα σχέδια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που επιδιώκει, φαίνεται ότι εξυπηρετείται στην περιοχή μας από την πρόκληση μιας γερής διακρατικής αναταραχής. Το γεγονός της ύπαρξης στην Πατρίδα μας μιας υποταγμένης στα ξένα κελεύσματα Καθεστηκυίας Τάξης, ανθελληνικής εν πολλοίς, δεν αρκεί στους εχθρούς της Πατρίδος μας που δεν θέλουν μόνο το θησαυροφυλάκιο της Ελλάδος, αλλά τα κλειδιά της πολιτικής μας εξουσίας στα χέρια τους.

Οι προκλήσεις που δεχόμαστε στα πλαίσια ενός προς το παρόν ακήρυχτου πολέμου από τα θνησιγενή κρατικά μορφώματα της Νέας Τάξης αποδεικνύουν ότι το πραγματικό αφεντικό δεν εμπιστεύεται τους εδώ υπαλλήλους του γραικύλους πολιτικάντηδες και τα πεπραγμένα τους. Γι’ αυτό ο δυσώδης Νεοταξισμός χρειάζεται ένα μέσο εκβίασης και εναλλακτικής πολεμικής δράσης, κάποιες αντίστοιχες προκλήσεις.

Στην κατεχόμενη Κύπρο σημειώθηκε νέα τουρκική πρόκληση σε βάρος των εγκλωβισμένων Ελλήνων του Ριζοκάρπασου όταν ψευδοαστυνομικοί εισέβαλαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Συνεσίου, διέκοψαν για πρώτη φορά τη θεία λειτουργία, σφράγισαν τον Ναό, έβγαλαν έξω τους πιστούς και διέταξαν τον ιερέα να βγάλει τα χαρμόσυνα άμφια της γέννησης του Χριστού μας. Ειδοποίησαν μάλιστα και τον ιερέα της Αγίας Κυριακής να μην πάει να λειτουργήσει. Οι Τούρκοι επιτρέπουν μια λειτουργία τον μήνα, ενώ δηλώνουν θρασύτατα ότι κάποιες εκκλησιές μας θα γίνουν Τζαμιά και μουσεία. Μόνη ισχυρή φωνή αντίστασης υφίσταται ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος που είναι αποφασισμένος να διαμαρτυρηθεί προς πάσα κατεύθυνση.

Στην Ελληνική Βουλή ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν μίλησε «για το αυτονόητο ενός μειονοτικού πληθυσμού να εκλέγει τον θρησκευτικό του ηγέτη και να ορίζει τα του οίκου του, δηλαδή την περιουσία του που δεν είναι άλλη από τα βακούφια». Θρησκευτικούς ηγέτες και πληθυσμούς που έχουν ήδη αναγορεύσει οι πράκτορες της Άγκυρας σε τουρκικούς με την πασοκική συναίνεση. Στην ίδια συζήτηση ο Χατζηοσμάν χαιρετίζει την κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, αφού διευκολύνει την διδαχή της τουρκικής γλώσσας στα παιδιά των Ελλήνων μουσουλμάνων από δασκάλους φερμένους από την Τουρκία.

Κανείς δεν αναφέρθηκε σ’ ένα επεισόδιο που εκτυλίχτηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύονταν μια Πομάκα ασθενής μαζί με έξι τουρκόφωνες γυναίκες. Όταν η Πομάκα δέχτηκε κάποια στιγμή επίσκεψη από συγγενείς της και συνομίλησε μαζί τους στα πομάκικα, τότε δέχτηκαν προκλητική και προσβλητική παρατήρηση από τις Τουρκάλες με την προτροπή να μην μιλάνε πομακικά αλλά τουρκικά, αφού τα χώματα αυτά είναι τάχα τουρκικά! Καμία παρέμβαση φυσικά δεν υπήρξε από την κυβέρνηση και τους «ευαίσθητους αντιρατσιστές» που ήταν απασχολημένοι με το να μαλώνουν τον ηρωικό Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ που μίλησε ορθά για τις βαρύτατες ευθύνες των σιωνιστών στις ενορχηστρωμένες κρίσεις και με το να διοργανώνουν «καλλιτεχνικές» βραδιές με ηθοποιούς κι άλλα τινά σε Άγιο Παντελεήμονα και Πλατεία Αττικής υπέρ των τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών.

Στο μεταξύ το πολεμικό κλίμα συντηρήθηκε με την νέα προκλητική είσοδο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού εντός των εθνικών μας χωρικών υδάτων τούτη τη φορά με την κορβέτα Bodrum. Η τουρκική είσοδος πραγματοποιήθηκε μεταξύ Κύμης και Σκύρου με την κορβέτα προερχόμενη από την κατεχόμενη Σμύρνη να περνά στα διεθνή ύδατα του Βορειανατολικού Αιγαίου και να ακολουθεί νοτιοδυτική πορεία εντός των ελληνικών υδάτων. Την κίνηση της τουρκικής κορβέτας παρακολουθούσαν εναλλάξ δύο ελληνικά πολεμικά πλοία, μια φρεγάτα και μια πυραυλάκατος.

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε επάνω από τη Μακεδονία και τη Θράκη πτήση τριών τουρκικών στρατιωτικών μεταφορικών ελικοπτέρων τύπου Σικόρσκι της τουρκικής αεροπορίας στρατού, προερχόμενα από αποστολή στην Αλβανία. Μια πτήση που διάρκεσε μιάμιση ώρα στα 400 – 600 μέτρα ύψος. Η έγκριση της υπέρπτησης επάνω από περιοχές που βρίσκονται τα μεγαλύτερα τμήματα του ελληνικού στρατού έγινε με την άδεια της ελληνικής κυβέρνησης κατόπιν θετικής γνωμοδότησης του ελληνικού υπουργείου εθνικής αμύνης. Κανείς δεν γνωρίζει αν πάρθηκαν αεροφωτογραφίες από στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις, ενώ τα συγκεκριμένα ελικόπτερα χρησιμοποιούνται από τις ειδικές δυνάμεις του τουρκικού στρατού που από το σχέδιο «βαριοπούλα» εξακολουθούν να στοχεύουν την μελλοντική κατάληψη του Έβρου.

Στη Βουλγαρία η νεολαία του κόμματος ΒΜΡΟ εκδίδει ημερολόγια με χάρτη της κατ’ αυτούς ενωμένης Βουλγαρίας επί της κατοχής το 1941 που συμπεριλαμβάνει την Ελεύθερη Θράκη, την Αν. Μακεδονία, μέρος της Κεντρικής Μακεδονίας και τα Σκόπια. Έτσι, για να λυθούν κάποιες απορίες περί της σκοπιανής αποστολής. Στην Πατρίδα μας, σε Αχαρνές και Ιωάννινα πιάστηκε κύκλωμα τριών Αλβανών και δύο Ελλήνων και βρέθηκε μεγάλη ποσότητα με πολεμικά όπλα και λοιπό στρατιωτικό εξοπλισμό. Και στην Τουρκία συνήλθε το Συνέδριο Δημοκρατικής Αυτονομίας της Κουρδικής Εθνοσυνέλευσης Δημοκρατικής Κοινωνίας εγκρίνοντας το προσχέδιο για την οικοδόμηση του Δημοκρατικού Αυτόνομου Κουρδιστάν με χωριστή σημαία και γλώσσα. Αυτή η Τουρκία μας κάνει κουμάντο ή μήπως ο ίδιος ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός;

Αυτή η πολεμική καταιγίδα που έρχεται δεν αντιμετωπίζεται από καθεστωτικούς τοποτηρητές του ανθελληνισμού, αλλά από μαχητές της Μεγάλης Ιδέας του Ελληνικού Έθνους που στηρίζονται στην αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων. Από Έλληνες Εθνικιστές που εμπνέονται από το όραμα της Μεγάλης Ελλάδος του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: