ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Χ

ΑΘΗΝΑ 4-12-2010 .

Ύψιστο δέος ασκεί ο συνδυασμός του Επαναστατικού Πνεύματος και της Παράδοσης της Ελληνικής Φυλής. Είναι αυτά ακριβώς τα στοιχεία που μεγάλωσαν την Ελλάδα και έχουν τα τελευταία χρόνια κατασυκοφαντηθεί με τον πλέον σκαιό και ανήθικο τρόπο από ανθρώπους και ιδέες που παθαίνουν αναφυλαξία και μόνο στο άκουσμα της Εθνικής Ιδέας και του Ελληνικού Έθνους. Η επαναστατικότητα και η παράδοση του λαού μας συνδέονται με την ανάπτυξη δράσεων για την ισχυροποίηση της κρατικής παρουσίας και της πολιτικής αναπτύξεως με βάση το πατριωτικό και το πολιτισμικό κριτήριο στην σύγχρονη ζωή της Εθνικής Κοινότητας. Επαναστατικότητα σημαίνει πράξη δημιουργίας και Παράδοση σημαίνει αναγνώριση προσφοράς. Συνέχεια της Ελληνικής Φυλής και Τιμή σε όσους άνοιξαν τον δρόμο στους νεότερους.

Η δική μας πορεία Αναδημιουργίας του Εθνικού Κράτους και Αναγέννησης του Ελληνικού Γένους ακουμπάει στους μαχητές της θρυλικής εθνικής οργανώσεως Χ και τους άξιους συνοδοιπόρους και μαχητές των Ταγμάτων Ασφαλείας και της Βασιλικής Χωροφυλακής. Άνδρες που ζυμώθηκαν με τα αρχέγονα νάματα του Ελληνικού Εθνικισμού μέσα στο πεδίο της Στρατιωτικής Τιμής στον πλέον δύσκολο καιρό του Ελληνισμού. Όταν κλήθηκαν να λάβουν την σκυτάλη από την Ελλάδα της 4ης Αυγούστου του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά που είχε τότε μόλις λαβωθεί από τα ύπουλα χτυπήματα κατακτητών και «φίλων» που ήθελαν να κλέψουν από την Ελλάδα ό,τι ακριβώς και οι σημερινοί «σύμμαχοι» και γείτονες. Εθνική σάρκα και κρατικό πλούτο. Οι ηρωικοί Χίτες, ταγματασφαλίτες και χωροφύλακες στις πόλεις, τα χωριά μας, τα αστυνομικά τμήματα και τους στρατώνες του Μακρυγιάννη είχαν επιπλέον να αντιπαλέψουν και τον εσωτερικό εχθρό του ξενοκίνητου κομμουνισμού που εξυπηρετούσε με τα δικά του ύπουλα χτυπήματα σε βάρος της πλειονότητας των Ελλήνων Πατριωτών τον ίδιο ξένο εχθρό.

Ο ρόλος των Εθνικών Επαναστατών και των Φρουρών της Μητέρας Πατρίδος Ελλάδος ήταν κατά πολύ βαρυσήμαντος αφού οι κρατικές υποδομές και άμυνες ήταν ανύπαρκτες, όπως συμβαίνει σε κάθε πολεμική περίσταση. Ο δε δόλιος χαρακτήρας που είχε η εχθρική παρέμβαση φάνηκε όταν ενώ στις λοιπές χώρες αντικαθίσταντο οι ζημίες, η υποτιθέμενη νικήτρια στο πλευρό των «συμμάχων» Ελλάς παραδόθηκε στις φλόγες του συμμοριτοπόλεμου. Αυτόν που οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών εξίσου γραικύλων πολιτικάντηδων σύντομα βάφτισαν «εμφύλιο» και τους υπερασπιστές των παιδιών της Ελλάδος, της Ιστορικής και Θρησκευτικής μας Παράδοσης και της Ελευθερίας της Πατρίδος κουκουλοφόρους και συνεργάτες των κατακτητών προκειμένου να εξαφανίσουν την αυθεντική Ελλάδα και την γνήσια Εθνικιστική Δεξιά, αφού στην Πατρίδα μας Δεξιά δίχως επαναστατικό πνεύμα και εθνικιστική ορμή για μεγάλη και αναγεννημένη Ελλάδα δεν νοείται.

Βέβαια οι εθνικοί αγωνιστές των ταγμάτων του θρυλικού Μαγγανά και των Ηρώων του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη σ’ όλο το εύρος της εθνικής μας επικράτειας δράσανε για λογαριασμό όλων των αδούλωτων Ελλήνων και την αποκατάσταση όσων υπέφεραν είτε από εχθρική λόγχη είτε από τα πανάθλια παιδομαζώματα κομμουνιστοσυμμοριτών, κομιτατζήδων και τσάμηδων είτε από «συμμάχους» που θέλουν να αρπάξουν εθνική γη αντί να μας δώσουν βάσει πλαστών υποσχέσεων. Και ήταν εκείνοι οι αγωνιστές μαζί με τον ΕΔΕΣ και τις άλλες πατριωτικές οργανώσεις που αντικατέστησαν τις παλαιές ταμπέλες από αυτήν του Έλληνα Εθνικιστή, ενώνοντας όλους τους συνειδητούς Έλληνες Πατριώτες στο όραμα μιας Φυλετικής, Λαϊκής και Μεγάλης Ελλάδας και στο Εθνικό Συναίσθημα και την Παράδοση.

Οι εχθροί των Πατέρων μας ονομάζουν επαναστατικότητα το κάψιμο των περιουσιών αθώων πολιτών και αντικατέστησαν την Παράδοση με την πρόοδο της ισλαμικής λαθρομεταναστευτικής πλημμυρίδας, του οικονομικού ξεπουλήματος και της ειρηνικής συγκυριαρχίας εχθρών και …σοσιαλιστών.

Εμείς εμμένουμε στην αυθεντική Επαναστατικότητα και Παράδοση του Ελληνισμού και του Εθνικισμού. Δόξα και Τιμή στους Χίτες και Ταγματασφαλίτες. Ψηλά οι Ελληνικές Σημαίες των Εθνοφρουρών του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Με παρουσία στο μνημόσυνο στο χώρο του θρυλικού Συντάγματος στη συνοικία Μακρυγιάννη την Κυριακή 5/12 στις 10 το πρωί. Και αφιερώνουμε το εμβατήριο του Συντάγματος Μακρυγιάννη http://www.youtube.com/watch?v=FhenNQutdMo και το τραγούδι ετούτο του Μαγγανά http://www.youtube.com/watch?v=YCpcUWt9dIQ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: