ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 1-12-2010 .

Το φαινόμενο της εκτεταμένης λαθρομετανάστευσης αποτελεί στις μέρες μας έναν από τους κορυφαίους πολιορκητικούς κριούς της Παγκοσμιοποίησης. Μια αισχρή μεθόδευση που αποτελεί ξεκάθαρη ψυχεμπορία και βασίζεται επάνω στην πρόκληση της ανθρώπινης ευαισθησίας. Αλλά και μια απόρροια κυβερνητικών κρίσεων και εμπόλεμων καταστάσεων που έχουν συμβεί κυρίως σε Ασία και Αφρική από τους νεοταξικούς αφέντες του κόσμου. Αυτοί οι ίδιοι που έχουν διασπείρει στον δικό μας πολιτισμένο κόσμο πολιτικές εξουσίες που λειτουργούν ως δικές τους αντιπροσωπείες και γι’ αυτό έτοιμες από καιρό να υποδεχτούν στα δήθεν κράτη τους την ανθρώπινη πραμάτεια που θα αλλοιώσει τις πληθυσμιακές συνθέσεις των ελεύθερων τάχα εθνών. Τα ελεύθερα έθνη που δέχονται ωστόσο τις φυτευτές οικονομικές κρίσεις προκειμένου να μην ξεθαρρέψουν και να αποδεχτούν την ψεύτρα αναγκαία παγκόσμια διακυβέρνηση αποδεχόμενα φυσικά και την λαθρομετανάστευση μέσα σε όλα τα δεσμά.

Έτσι λοιπόν τα κράτη μας μετατρέπονται σε απέραντα στρατόπεδα συγκέντρωσης, σε μεγάλα φτωχοκομεία, σε ανθρώπινες χωματερές και τελικά σε σύγχρονες Βαβέλ που ανθοφορούν η εγκληματικότητα, η ανασφάλεια και οι κοινωνικές συγκρούσεις. Και είναι απολύτως αναμενόμενο αυτό αφού κάθε έθνος κουβαλάει τις δικές του συνήθειες και τη δική του τάση για υπεροχή, στοιχεία που φυσικά αποκλείουν κάθε αφύσικη έννοια συμβίωσης. Ο λαθρομετανάστης φαντασιώνεται την δική του πατρίδα και το Έθνος που αναγκάζουν να τον δεχτεί έχει το δικαίωμα να αμυνθεί αποβάλλοντας τα ξένα σώματα. Ειδικότερα όταν μιλάμε για παραδοσιακές κοινωνίες σαν την Ελληνική και τις εν γένει ευρωπαϊκές που βασίζονται σε υγιείς και μακρόβιες δομικές συνθήκες εθνικού βίου. Την χριστιανική θρησκεία, το Εθνικό και Φυλετικό Κράτος, τον Λευκό Πολιτισμό, τις αξίες μιας κοινωνίας του ήθους και της Τιμής μέσα από ένα ξεκάθαρο ιδεαλιστικό και ανθρώπινο τοπίο. Μακριά από την ζούγκλα του υλιστικού και τυχοδιωκτικού βόθρου.

Είναι λοιπόν απολύτως φυσιολογικό το ζιζάνιο της λαθρομετανάστευσης να βρεθεί δια ανόμων νεοταξικών χειρών στο εύφορο χωράφι των ευρωπαϊκών εθνών και πολιτισμών, αφού ο πολυπολιτισμικός αχταρμάς που σχεδιάζουν οι κακοί του κόσμου μας μπορεί να αναδυθεί μονάχα στα ερείπια του εθνικού κράτους που ιδεολογικά και σε πραγματικές συνθήκες υπάρχει σήμερα μονάχα στην Ευρώπη. Είναι ακόμη λογικό μέσα στην νεοταξική παράνοια να επιδιώκεται ο θάνατος του παραδοσιακού κράτους μαζί με κείνο του ιδεολογικού του οπλοστασίου που μορφώνει φυσικά ο Εθνικισμός που προικίζει το Εθνικό Κράτος με το θεσμικό πλαίσιο των Αξιών του. Και είναι εξίσου αναμενόμενο να επιδιώκει ο νεοταξικός βόθρος να καταπιεί τον γεννήτορα και ιδρυτή των Ευρωπαϊκών Αξιών και του Εθνικισμού, την Μεγάλη και Αιώνια Ελλάδα. Γιατί η Ευρώπη είναι και ως έννοια και ως πολιτισμός Ελληνίδα. Και ο Εθνικισμός από τον καιρό της Σπάρτης και της Μακεδονίας, από τον καιρό του Λεωνίδα και του Μ. Αλέξανδρου, από το ελληνικό λυκαυγές της ανθρωπότητας είναι Έλληνας.

Τα στατιστικά στοιχεία που μας έρχονται από την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη είναι αμείλικτα και ακατάρριπτα. Στην Ελλάδα, τον μεγάλο φόβο του Νεοταξισμού, η εικόνα κρατιέται σκοπίμως θολή για να κοιμίσουν συνειδήσεις. Είναι όμως σίγουρο ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει υπερβεί τα 2000000 άτομα. Η πλειοψηφία τους είναι νέοι και μουσουλμάνοι, ποντάροντας σε μια ηλίθια και επικίνδυνη φιλανθρωπία του λαού μας που βλέπει τώρα να χάνει εργασία και σπίτι μαζί με την Πατρίδα.

Ο ρυθμός της γεννητικότητας για τη διατήρηση ενός πληθυσμού είναι τα 2,11 παιδιά. Με τον μέσο όρο της ευρωπαϊκής γεννητικότητας να βρίσκεται στα 1,38 παιδιά και τον αντίστοιχο ελληνικό στα 1,3 παιδιά. Η δε αύξηση του ευρωπαϊκού πληθυσμού οφείλεται κατά 90% στην ισλαμική μετανάστευση. Στη Γαλλία η γεννητικότητα των ντόπιων είναι 1,8 παιδιά και των μεταναστών 8,1, το δε 30% των παιδιών κάτω των 20 ετών είναι μουσουλμάνοι. Στη δε Βρετανία τα τελευταία 30 χρόνια ο μουσουλμανικός πληθυσμός έχει εκτοξευτεί από τα 82000 στα 2500000 άτομα, ενώ πρώην εκκλησίες έχουν μετατραπεί σε Τζαμιά.

Ως εδώ λοιπόν. Είναι ώρα για εθνική αντίσταση και αντεπίθεση. Για μια εθνικιστική διακυβέρνηση και ένα εθνικό κράτος μόνο για Έλληνες. Να λάβουμε στα χέρια μας την Πατρίδα μας δίχως ντόπιους ραγιάδες και λαθραίους δυνάστες. Και ας δούμε τέλος τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: