ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 28-11-2010 .

Στη σημερινή εποχή της έκπτωσης αξιών και ελευθεριών αλλά και της διασποράς τεχνητών διλημμάτων, εκείνο που αποτελεί στην πραγματικότητα άξιο προς διερεύνηση ερώτημα είναι αν η Ελλάς κινδυνεύει περισσότερο από τους εθνικά επικίνδυνους ραγιάδες πολιτικάντηδες ή από τους βάρβαρους μισέλληνες που μας περιβάλλουν. Διότι όταν η ελευθερία της Πατρίδος έχει γίνει περιουσιακό στοιχείο με όρους χρηματοοικονομικούς και παράλληλα ο διάλογος και οι απαιτήσεις των εχθρών της Ελλάδος υποβάλλονται ακόμη και στο εσωτερικό περιβάλλον της πολιτικής μας ζωής και επιβάλλονται ως όροι διαπραγματεύσιμοι, τότε η εθνική μας απελευθέρωση πρέπει να συμπεριλάβει οπωσδήποτε και τη δική μας αυλή.

Η Ελλάς είναι αναμφισβήτητα το ύψιστο περιουσιακό στοιχείο του ελληνικού λαού και αποτιμάται μονάχα με το αίμα των πατέρων μας, την ασφάλεια των παιδιών μας και τις ζωτικές ανάγκες του Έθνους μας. Πράγμα που σημαίνει ότι το θυσιαστικό παρελθόν μας και οι παρακαταθήκες της Φυλής μας υπαγορεύουν ρητά όχι μόνο τη θωράκιση της εθνικής μας άμυνας, αλλά και τη διεκδίκηση της πολιτικής και φυσικής μας επέκτασης. Μια επέκταση που μας επιβάλλουν απελευθερωτικοί λόγοι ιστορικής δικαιοσύνης των αλύτρωτων αδελφών μας, αλλά και λόγοι ενίσχυσης της γεωπολιτικής μας ισχύος. Τουναντίον βλέπουμε να έρχεται μια εθνική μας συρρίκνωση από ραγιάδες και βάρβαρους.

Ακούσαμε λοιπόν τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να μας λέει ότι ή θα δεχτεί η Ελλάς τις τουρκικές θέσεις στο Αιγαίο ή θα υποστεί τις συνέπειες! Ο Νταβούτογλου είπε ότι «Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας. Θέλουμε να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας. Αλλά στο Αιγαίο η Τουρκία έχει ζωτικά συμφέροντα. Θα συνεχιστούν οι εργασίες για να τεθούν υπό εγγύηση τα εν λόγω συμφέροντα». Και αφού αναφέρθηκε στο μυστικό χαρακτήρα των συνομιλιών, μάς είπε πως «οι δύο πλευρές τους τελευταίους μήνες, επιδεικνύοντας καλή προσέγγιση, έχουν σημειώσει συγκεκριμένη πρόοδο». Ιδού η χρησιμότητα των γκρίζων ζωνών που στερέωσαν τα ιταμά τουρκικά ζωτικά συμφέροντα με πασοκικές ενέργειες από τον καιρό των Ιμίων επάνω σ’ ελληνικό αίμα.

Στην Περιφέρεια Α. Μακεδονίας – Θράκης οι απαιτήσεις της Άγκυρας βρίσκουν γόνιμο έδαφος να εκδηλωθούν αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και την νίκη του πασοκικού ψηφοδελτίου του κ. Γιαννακίδη. Οι πέντε μουσουλμάνοι εκλεγέντες του κυβερνητικού συνδυασμού δίνουν αέρα στην τουρκική πρόκληση όπως φαίνεται από την τουρκόφωνη εφημερίδα Μπιρλίκ. Διαβάζουμε λοιπόν εκεί ότι στη νίκη του συνδυασμού Γιαννακίδη καθοριστικό ρόλο είχαν οι ψήφοι της «τουρκικής» μειονότητας της Δ. Θράκης και ότι η τουρκική μειονότητα ήταν αυτή που έσωσε το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή αυτή. Οι εγκάθετοι της Τουρκίας ζητώντας την τοποθέτηση δικών τους ανθρώπων στην πολιτική διοίκηση της Ελεύθερης Θράκης Μας και στην θέση συμβούλου τύπου της περιφερειακής διοίκησης. Ιδού η απόπειρα τουρκοποίησης της Θράκης.

Αλλά και οι δεξιοί «Τούρκοι» της Θράκης Μας φαίνεται πως ανακάλυψαν όπως λένε οι ίδιοι τον πολιτικό τους προστάτη και εκφραστή. Οι φιλελεύθεροι τουρκίζοντες λοιπόν έφυγαν από την ΝΔ και βρήκαν καταφύγιο στο νέο κόμμα της Ντόρας, την Δημοκρατική Συμμαχία. Από την Μπιρλίκ πάλι μαθαίνουμε ότι η πρώτη επίσκεψη της Ντόρας στο εξωτερικό ως αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα γίνει στην Τουρκία και ότι οι «Τούρκοι» της Δ. Θράκης ήταν ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη του κόμματος. Ο πρώην νεοδημοκράτης βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ είπε ότι η Ντόρα θα προβεί σε ανοίγματα στην μειονότητα, πως στην διακήρυξη του προγράμματός της τον Μάρτιο θα περιλαμβάνονται θέσεις για την «τουρκική» μειονότητα και πως υπάρχει στόχευση για εκμηδένιση των υποτιθέμενων μειονοτικών προβλημάτων.

Στην εφημερίδα Καθημερινή διαβάζουμε ότι η Τουρκία που δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης για τα νησιά και αμφισβητεί μέσω γκρίζων ζωνών την ελληνικότητα κατοικημένων νησιών, απαιτεί δικαιώματα εκμετάλλευσης του βυθού δυτικά της αλυσίδας των ελληνικών νησιών που αρχίζει από τη Σαμοθράκη και τελειώνει στη Ρόδο. Και πως αναζητείται τρόπος να υπογραφεί κατ’ ευθείαν συμφωνία συνεκμετάλλευσης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου στο Αιγαίο. Και ακόμα ότι ο όρος συνεκμετάλλευση είναι ένα παραπλανητικό αμπαλάζ για παραχώρηση εθνικών δικαιωμάτων. Αυτά καταγράφει η γραφίδα του Σταύρου Λυγερού.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν προσκαλεί τον Παπανδρέου τον ερχόμενο Γενάρη στην ετήσια συνάντηση τουρκικής εξωτερικής πολιτικής και ο Αμερικανός νατοϊκός διοικητής Σμύρνης καλύπτει τις τουρκικές παραβιάσεις και διεκδικήσεις λέγοντας ότι οι τουρκικές ασκήσεις «ήταν σε πλήρη συμφωνία με τη διεθνή νομοθεσία και τους κανονισμούς καθώς και με τις διαδικασίες του ΝΑΤΟ»!

Αλλά και έξω από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας άγνωστοι αφαίρεσαν την προτομή του Μ. Αλεξάνδρου που κοσμούσε την είσοδο. Και στην σειρά του Σκάι με τίτλο «Η Επανάσταση αρχίζει» ερωτηματικά προκαλεί ο υπότιτλος «1821, η γέννηση ενός Έθνους» που δίνει λαβές σε όσους αμφισβητούν την εθνική μας συνέχεια και παρουσία και που δεν προβλημάτισε τον σύμβουλο της σειράς καθηγητή κ. Βερέμη.

Είναι προφανές λοιπόν ότι η Ελλάς χρήζει γενικευμένης πολιτικής και εθνικής απελευθέρωσης που θα περιφρουρήσει και θα ενισχύσει την παρουσία του Ελληνικού Έθνους στις εστίες και τις ζώνες μείζονος εθνικού συμφέροντος. Και αυτό είναι έργο που μπορεί να πραγματώσει μόνο μια ισχυρή Εθνικιστική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: