ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 11-11-2010 .

Η συμμαχική πολιτική μιας χώρας διαδραμάτιζε ανέκαθεν και θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην θέση που θα λάβει αυτή η χώρα στην διεθνή πολιτική σκηνή και καθορίζει τον βαθμό που θα επηρεάζει τα πολιτικά πράγματα ή θα επηρεάζεται από αυτά. Η άσκηση της εξωτερικής πολιτικής έχει άμεση σχέση άλλωστε με την εσωτερική κατάσταση του κράτους και την ύπαρξη ή όχι εξαρτήσεων στο νου και τις ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας. Κατά πόσο δηλαδή η πολιτική ηγεσία ασκεί διαχειριστική εξουσία ή πραγματική πολιτική διοίκηση να αξιοποιήσει τον εγχώριο πλούτο και να διεκδικήσει γεωπολιτική παρουσία. Κατά συνέπεια η σύναψη μιας συμμαχίας δεν σημαίνει εξ ορισμού πως το αποτέλεσμα αυτής θα επιφέρει την εξασφάλιση οικονομικής ευμάρειας και την εξασφάλιση της ακεραιότητας του κράτους. Όπως και η επίτευξη της ειρήνης δεν επιφέρει εξ ορισμού την ασφάλεια του κράτους αυτού σε περίπτωση που αυτή είναι το αποτέλεσμα νομής κυριαρχικών ή άλλου είδους δικαιωμάτων.

Το πολιτικό παιχνίδι είναι ομαδικό και οι κανόνες του απαιτητικοί για ένα Έθνος που θέλει να είναι ισχυρό και να γίνει ισχυρότερο. Γιατί αυτή η περίπτωση είναι η μοναδική που δικαιολογεί την σύναψη διακρατικών σχέσεων και κοινών βηματισμών. Διότι κανένα επιδιωκόμενο αποτέλεσμα δεν πρόκειται ποτέ να επιτευχθεί ή να γίνει σεβαστό αν δεν βασιστεί στην διπλωματική ικανότητα, στην στρατιωτική ετοιμότητα, στον σχεδιασμό ελκυστικών στοχεύσεων και την παρουσία κοινών στοιχείων ταυτότητος. Για να συνάψεις κατ’ αρχήν λοιπόν μια συμμαχία, οφείλεις να έχεις στο νου το συμφέρον της Εθνικής Κοινότητος και να έχεις αποφασίσει ότι θα κοιτάξεις την άλλη χώρα στα μάτια και δεν θα βαδίσεις με το βλέμμα κατεβασμένο στο χώμα. Μετά θα πρέπει να σκεφτείς πως αυτό που θα πράξεις θα έχει μόνιμο θετικό αντίκτυπο στην πορεία του λαού, επιλέγοντας το εθνικά αναγκαίο, όσο δύσκολο και αν φαντάζει, και όχι το πολιτικά εφικτό και ισόβια δουλικό. Μετά θα διαπραγματευτείς τα ανταποδοτικά οφέλη σε οικονομικό, επιχειρηματικό και εξοπλιστικό επίπεδο. Και πίσω από όλα αυτά θα πρέπει να οδηγηθείς σε κοινές πολιτικές διαδρομές με γνώμονα το κοινό φυλετικό και θρησκευτικό στοιχείο.

Η Ελλάς σήμερα οφείλει να διαγράψει την υπαγορευμένη πορεία προς δυσμάς και κατά ΗΠΑ πλευρά και να ακολουθήσει την πορεία της καρδιάς και των συμφερόντων της. Γιατί η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που την θέλουν υπερήφανη Ηγετική Δύναμη στα χνάρια του αυτοκρατορικού παρελθόντος της. Και γιατί το Ελληνικό Έθνος, επειδή διαθέτει βαριά και ιστορική προίκα, με πολιτισμό ανώτερο που έδωσε το οριστικό σχήμα και τις βάσεις στην ανθρώπινη αξία και το Εθνικό Κράτος, οφείλει να υπακούσει στην μοίρα που χρωστά στον Θεό και να μεγαλουργήσει. Γιατί αν δεν ξεπεράσει την σήψη και δεν μεγαλουργήσει είναι βέβαιο ότι νομοτελειακά θα σβήσει. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να κινηθούμε σε συμμαχίες Ορθόδοξες και Λευκές. Να δημιουργήσουμε με δική μας πρωτοβουλία ένα Ορθόδοξο Πολιτικό Τόξο και να φτιάξουμε την συμμαχία βασισμένη στον Λευκό Φυλετικό Παράγοντα και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Να θέσουμε ως απαραίτητο βήμα την εθνικοποίηση του δημοσίου πλούτου και ως απαραίτητο στόχο την δημιουργία της Μεγάλος Ελλάδος που θα στεγάσει όλους τους αλύτρωτους Έλληνες και τις σκλαβωμένες Ελληνικές Πατρίδες. Να φτιάξουμε οικονομικές συνεργασίες και στρατιωτικές βάσεις διακρατικές σε σχέση ισοτιμίας με ανταλλαγές επισκέψεων που θα αποδέχονται σε κάθε περίπτωση τις εθνικές μας διεκδικήσεις. Να φτιάξουμε έτσι την Αιώνια Ελλάδα πιο τρανή και στερεή από πριν με Πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.

Η Ρωσία είναι μια χώρα που ταιριάζει με αυτό το μοντέλο και η συνεργασία μαζί της αποτελεί μια Τιμή. Σαν αυτή που απέδωσε η Ρωσία όταν το πλήρωμα του πολεμικού της σκάφους μετά από προγραμματισμένες ασκήσεις στάθμευσε στις Σπέτσες την 28η Οκτωβρίου ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην Ηρωική Ελλάδα και παρέλασε μαζί με τα ελληνόπουλα του νησιού. Μια Εθνικιστική Ελλάδα, απαλλαγμένη από δουλικούς πολιτικάντηδες, μπορεί να δώσει νόημα σε περιστατικά σαν αυτό που βλέπουμε εδώ
http://www.youtube.com/watch?v=kg4hPidpU3I&feature=player_embedded. Νόημα που θα επισφραγιστεί από μια έμπρακτη εθνικιστική πολιτική της Ελλάδος να επικρατήσει τελειωτικά επί των εχθρών της στηριζόμενη στο αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων όπως φαίνεται σ’ αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=L9k5ckob_mU&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: