ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 24-11-2010 .

Σε καιρούς χαλεπούς που χτυπιόνται αλύπητα τα δομικά στοιχεία και οι αξίες της Φυλής μας, ο λαός μας έχει ανάγκη να πιαστεί από κάπου προκειμένου να αναπτερωθεί το ηθικό του. Δεν είμαστε και δεν ήμασταν ποτέ ηττοπαθής λαός. Και δεν πρόκειται ποτέ να ανεχθούμε την παραγραφή της εθνικής μας ταυτότητος και ιδιοπροσωπείας. Ο Ελληνικός λαός είναι αληθινά χαρισματικός λαός. Γι’ αυτό και διακρίνεται ταυτόχρονα για την ένθεη συγκρότηση, την πολιτισμική δημιουργία, το πατριωτικό σθένος και την εθνική αγωνιστικότητα. Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για μοιρολάτρες και ριψάσπιδες, παρά μόνο για την ανοχή σε κάποιους ριψάσπιδες ηγετίσκους.

Το δε ηθικό πρέπει οπωσδήποτε να το ανυψώσουμε προκειμένου να προσθέσουμε στα καλά μας στοιχεία την ψυχραιμία και την λογική για να βρούμε τις λύσεις που μας ταιριάζουν. Λύσεις υπέρ του Έθνους και της Κοινωνίας μας. Σήμερα αυτό που ζούμε είναι ένας ανθελληνικός παραλογισμός με την Ελλάδα να πορεύεται σαν πλοίο με καλά κουπιά και κακούς καπετάνιους σε καιρούς ταραγμένους. Η τέλεια ανισορροπία δηλαδή. Όλοι γύρω μας αλλά και εντός μας ζητούν τα πάντα και τα παίρνουν μαζί με συγνώμες και τεμενάδες. Ειδικά οι τελευταίοι είναι και της μόδας.

Οι Τούρκοι ζητούνε Τζαμιά, μουφτήδες, κυριαρχικά δικαιώματα, βίζες, συγκυριαρχίες, την Ελλάδα στο τραπέζι τους. Και από πάνω πατρονάρουν τον ισλαμικό στρατό των λαθρομεταναστών που μας έχουν στείλει οι ίδιοι, μέμφοντάς μας κιόλας που δεν τους έχουμε φτιάξει ακόμα Τζαμί στην Αττική με μιναρέ σε μέγεθος ουρανοξύστη, δίνοντάς τους μόνο τις πλατείες μας! Και από κοντά οι εικόνες του Χριστού στα δημόσια κτήρια και οι ελληνικές σημαίες σε κάποια σχολεία εξαφανίζονται.

Οι Σκοπιανοί έρχονται με φόρα να παραλάβουν την «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα που τους έχουν τάξει οι «σύμμαχοι» και έχουν συναποδεχτεί κρυφά οι δικοί μας γραικύλοι πολιτικάντηδες. Όλα τα γραπτά του ελληνικού συστημικού Τύπου γράφουν ΠΓΔΜ, δηλαδή Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της «Μακεδονίας». Τυχαίο; Δεν νομίζω. Όταν για μία φορά ένας Ευρωπαίος συντάκτης της ενταξιακής έκθεσης προόδου δεν ονομάτισε την γλώσσα των Σκοπίων «μακεδονική», τα Σκόπια διαμαρτυρηθήκανε και οι «σύμμαχοι» αμέσως κατέγραψαν γλώσσα «μακεδονική» και ζήτησαν συγνώμη.

Και παράλληλα την ώρα που οι Έλληνες αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικής ασφάλειας και οικονομικής επάρκειας, έρχονται και οι διαβόητες Κάρτες του Πολίτη πιλοτικά σε Στρατό και Αστυνομία για να μας ρουφιανέψουν και να δεσμεύσουν προσωπικότητα, ελευθερίες και Πίστη. Και η Ιερά Σύνοδος τι μας λέει; Υπομονή, περιμένετε να δούμε τις κυβερνητικές προθέσεις και βλέπουμε.

Λοιπόν, είπαμε δεν είμαστε μοιρολάτρες. Ναι, αλλά έχουμε φιλότιμο, φιλοπατρία και μια σχέση αδιάσπαστη με τον Θεό. Πάντα έτσι συνέβαινε. Πάντα επικαλούμασταν την Θεία Συνδρομή για να φτιάξουμε μεγάλη Πατρίδα και γερές κοινωνίες ελληνικές. Ανέκαθεν είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό δίδοντάς του μορφή οικεία και χαρακτήρα ανθρώπινο.

Και αν οι εχθροί μας επιστράτευαν πλούτο και μας κούρσευαν με πλάτες βαρβαρικές, ακριβώς σαν τώρα με πιο σύγχρονα μέσα, εμείς δουλεύαμε επιδέξιο μυαλό και χέρια και οδηγούμασταν μπροστά. Βαστώντας την Πατρίδα και παίρνοντας με τόκο ό,τι μας αφαιρούσαν. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Έτσι θα συμβεί και τώρα στην μάχη των μαχών με τον απάνθρωπο και σατανικό Νεοταξισμό. Με την επίκληση των Θεϊκών Σεβασμάτων και των προγονικών παρακαταθηκών να οπλίσουμε χέρι Ελλήνων εθνικιστικό, να σκορπίσουμε Εφιάλτες και βάρβαρους και να φτάσουμε στην Μεγάλη Ελλάδα εκπολιτίζοντας και πάλι τον κόσμο μας.

Ένα πράγμα τότε θα έχουμε να κάνουμε. Να παύσουμε να ζητιανεύουμε συμμάχους και να τους βρούμε μέσα μας και δίπλα μας. Και να μάθουμε άμεσα να απαιτούμε κι όχι να επαιτούμε. Να πάρουμε στα χέρια μας τον πλούτο της Πατρίδος, τις γειτονιές μας τις ελληνικές, τα εδάφη τα κλεμμένα, την Πατρίδα μας ολάκερη. Ας αφιερώσουμε τέλος στον πλέον μυθικό και δημιουργικό λαό μας την ανεπανάληπτη μυθωδία του πολύ μεγάλου Παπαθανασίου στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=LBcXv0H0HpE&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: