ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


17 Νοέμβρη, ένα συστημικό παραμύθι .

ΑΘΗΝΑ 17-11-2010 .

Κάθε πολιτικό καθεστώς που διακρίνεται από ξένες εκδουλεύσεις, στηριγμένες επάνω σε αντεθνικές μεθοδεύσεις και αντιλαϊκές παθογένειες, χρειάζεται μια προπαγάνδα σχεδιασμένη να ελκύει τις μεγάλες λαϊκές μάζες με τρόπο παρελκυστικό. Χρειάζεται δηλαδή ορισμένα πειστικά ψέματα με φτιασιδωμένα επιχειρήματα που χειρίζεται ένας στρατός πολιτικών απατεώνων, όμοιων με τους απατεώνες πολιτικάντηδες που τους συντηρούν και βρίσκονται σε σχέση εξάρτησης με το πολιτικό καθεστώς που τους θρέφει. Και η εξάρτηση είναι τόσο μεγάλη που αν αποκαλυφτεί αυτή η σχέση και το δομικό της παραμύθι, τότε το καθεστώς θα καταρρεύσει. Και μαζί τους θα καταρρεύσει ο ξένος πολιτικός συρφετός που συντηρεί τον πολιτικάντικο θίασο και ο σχεδιασμός τους για τον έλεγχο του Έθνους.

Ο πολιτικάντικος θίασος είναι η ξενοκίνητη Καθεστηκυία Τάξη που λυμαίνεται την εξουσία της Ελλάδος απαξιώνοντας τον λαό μας και μικραίνοντας το Ελληνικό Έθνος. Ο ξένος πολιτικός συρφετός είναι ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός που φυσικά διαθέτει εκτός από ντόπια πολιτική εκπροσώπηση και την αντίστοιχη προπαγανδιστική στρατιά από ενημερωτές και δασκάλους για να περάσει στον λαό και τα παιδιά του το παραμύθι. Και το παραμύθι ακούει στο όνομα Εξέγερση του Πολυτεχνείου που διαθέτει δράκο, πρίγκιπες, εύπιστους υπηκόους, αγαθό σκοπό και μια άκομψη φούσκα στο τέλος σε βάρος των Ελλήνων.

Στο παραμύθι της εξέγερσης του πολυτεχνείου ο δράκος είναι Έλληνες Αξιωματικοί που ηγήθηκαν της Εθνικής Στρατιωτικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967. Οι δήθεν ξενοκίνητοι στρατιωτικοί που σημάδεψαν με πληγές το σώμα τους σ’ όλες τις τελευταίες μεγάλες μάχες του Έθνους με εξωτερικούς εχθρούς και τους ξενοκίνητους κομμουνιστοσυμμορίτες και παρασημοφορήθηκαν από την ίδια «δημοκρατική» πολιτεία που τους εκδικήθηκε με εξοντωτικές έως θανάτου φυλακίσεις σαν αυτή του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Οι πρίγκιπες είναι οι φτηνοί μπροστάρηδες της διαβόητης γενιάς του πολυτεχνείου, φοιτητές που αγωνίστηκαν τάχα με την πρόταξη αγαθών σκοπών και λαϊκών δικαιωμάτων ενάντια δήθεν στα ξένα αφεντικά και την σκληρή εξουσία. Για να γίνουν οι ίδιοι αληθινή σκληρή εξουσία και να συναγελάζονται σήμερα με τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό ξεπουλώντας την πατρίδα «τους» στα σκλαβοπάζαρα της Παγκοσμιοποίησης. Εύπιστοι υπήκοοι η πλειοψηφία των συμφοιτητών των σημερινών εξουσιαστών, οι οποίοι υιοθέτησαν τον αγαθό σκοπό για Ψωμί, Παιδεία και Ελευθερία. Που στην πραγματικότητα τους αφαιρούν έκτοτε οι μπροστάρηδες της σημερινής Άρχουσας Τάξης, αφήνοντάς τους τότε να ζουν σ’ έναν ψεύτικο και απομονωμένο μικρόκοσμο που είχε φτιάξει το Σύστημα. Και η άκομψη φούσκα σκάει σιγά - σιγά εδώ και 36 χρόνια, αλλά τελειωτικά πλέον σήμερα που επιχειρείται η διάλυση του Εθνικού Κράτους και της Εθνικής Οικονομίας.

Τώρα πλέον όλοι γνωρίζουμε ότι το πολυτεχνείο στήθηκε για να περάσει μπροστά ο Ιωαννίδης τον οποίο ευκόλως πρόδωσαν οι τότε αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων. Για να δοθεί η Κύπρος βορά σε Νεοταξισμό και Τουρκία. Και να έρθει η «δημοκρατία» που την θωρούσε προδοτικά από μακριά εθναρχικά και μεταπολιτευτικά. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο μετέπειτα καθηγητής στην αλλοδαπή και δήθεν φονευθείς που έχουμε αντικρίσει την προτομή εντός της σχολής του, ουδέποτε φονεύτηκε και τελεύτησε μακαρίως την «δημοκρατική» ζωούλα του. Τώρα ξέρουμε ότι ο «βασανιστής» αστυφύλακας Μάλλιος φονεύτηκε για να μην πει την αλήθεια. Ξέρουμε ότι ο μακαρίτης με περίεργο καρδιακό και αμφιλεγόμενο τρόπο εισαγγελέας Τσεβάς δεν έπρεπε για κάποιους καθωσπρέπει νεοταξικούς να αποκαλύψει την περατωμένη του έρευνα που απεδείκνυε ότι ουδείς φονεύτηκε μέσα σε ελληνική σχολή. Ο Μπέης είχε γίνει ρεζίλι με τους δήθεν ομαδικούς τάφους που δεν βρέθηκαν ποτέ. Και το άλλο παραμύθι των πρώτων υστερικών μεταπολιτευτικών χρόνων με την αναζήτηση της «φονευθείσας» Ηλένιας Ασημακοπούλου από το «κακόμοιρο» αγόρι της που είχε αφήσει στο σημείο του «φονικού» το δακρύβρεχτο γράμμα με την φωτογραφία της «μακαρίτισσας», γρήγορα κατάρρευσε. Με την «μακαρίτισσα» ολοζώντανο φωτομοντέλο και την φωτογραφία να προέρχεται από γνωστή διαφήμιση σαμπουάν.

Τέτοια αισχρά παραμύθια σαν αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hl2w38a3usw&feature=player_embedded! σε μια Ελλάδα υποτελή με τους Έλληνες υπό διωγμό από μνημόνια, λαθρομετανάστες και βάρβαρους διεκδικητές θέλουν σήμερα να μαθαίνει το δουλικό κράτος του Συστήματος με τους δασκάλους και τα ΜΜΕ του στα παιδιά μας. Εμείς όμως θα μάθουμε στα παιδιά μας την αληθινή ιστορία και θα τους δείξουμε τον δρόμο του ανιδιοτελή αγώνα για Πατρίδα και λαό. Δικές μας δασκάλες είναι ηρωίδες σαν την Ελένη Φωκά και την Χαρά Νικοπούλου. Και φυσικά ως γνήσιοι Έλληνες Εθνικιστές θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό κάτω από το όραμα μιας Μεγάλης Ελλάδος με δυνατούς Έλληνες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: