ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΚΤΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 21-11-2010 .

Η Ελλάδα σύρεται σ’ ένα μακρύ και ολισθηρό δρόμο με σκληρά και ανθελληνικά παζάρια και οι εκφραστές τάχα των εθνικών μας συμφερόντων, η γνωστή μας Καθεστηκυία Τάξη αναζητάει λέει εθνική συνεννόηση και διακομματικές συνεργασίες. Είναι εκείνοι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί αστέρες που κατάφεραν να συνδέσουν το χρώμα του νεοταξικού χρήματος και την σκοπίμως βυθιζόμενη ελληνική οικονομία με την εθνική μας κυριαρχία που δέχεται ταυτόχρονα τις βολές και διεκδικήσεις από «συμμάχους» και ξεβράκωτους γείτονες.

Η κυβέρνηση επιδιώκει τον σχηματισμό μιας οικουμενικής κυβέρνησης προκειμένου να προχωρήσει με ενισχυμένο άλλοθι στην αντεθνική «επίλυση» των εθνικών μας υποθέσεων. Και για να συμβεί αυτό αποκρύπτει επιμελώς και ενταφιάζει τις αποκαλύψεις για την ύπαρξη του τεράστιου ορυκτού πλούτου που κρύβουν οι θάλασσες και τα εδάφη μας σε Κρήτη, Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και αλλού. Με πρώτες τις περιοχές εκείνες που καλοβλέπει ο νεοταξικός εχθρός και τα τσιράκια του.

Είδαμε λοιπόν, στα πλαίσια της αξιολόγησης των Σκοπίων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να γίνεται αναφορά από τον πρεσβευτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φουέρε στην γλώσσα του κράτους των Σκοπίων και όχι βέβαια στην «μακεδονική». Για να σηκωθούν αμέσως σε διαμαρτυρία οι Αρχές των Σκοπίων και τα μεγάλα κεφάλια του Νεοταξισμού που τα καθοδηγούν και να επανατοποθετηθεί ο Φουέρε ζητώντας συγνώμη και λέγοντας ότι «αν με ρωτήσουν ποια είναι η γλώσσα της χώρας, θα πω η «Μακεδονική» γλώσσα»!

Τέσσερις Αμερικανοί γερουσιαστές ζητούν με επιστολή τους προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ομπάμα να ανοίξει ο ίδιος την διαδικασία προκειμένου να λάβουν τα Σκόπια πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Οι Αμερικανοί γερουσιαστές τονίζουν ότι η σκοπιανή ένταξη θα είναι «προς όφελος για την αμερικανική εθνική ασφάλεια και τις στρατιωτικές αποστολές του ΝΑΤΟ».

Αλλά και σε τηλεφωνική συνομιλία του Μιλοσόσκι με τον Μουν, ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι «εμμένει σταθερά στη θέση αρχών για μη αλλαγή των εθνικών διακριτικών οποιασδήποτε χώρας – μέλους, όπως και στον πλήρη σεβασμό της γλωσσικής διαφορετικότητας και στη συγκεκριμένη περίπτωση της «μακεδονικής» γλώσσας». Ο δε Σκοπιανός υπουργός εξωτερικών εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι μεταξύ των 165 γλωσσών του ΟΗΕ «η «μακεδονική» κατέχει τη θέση που της αξίζει ως μια και μοναδική».

Ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ σε Σκόπια και Ιράκ Κρίστοφερ Χιλ αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που αποτρέπει την ελληνική κυβέρνηση από την λήψη δύσκολων αποφάσεων με πολιτικό κόστος. Ο Αμερικανός διπλωμάτης λέει ότι συμφέρει την Ελλάδα ένας νατοϊκός σύμμαχος στα βόρεια και καλεί την χώρα μας να υποστηρίξει την ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ!

Και στην Ελλάδα το υπουργείο Παιδείας του πασοκικού ψευτορωμέϊκου έχει καταχωρήσει στο βιβλίο της ιστορίας του νεότερου και σύγχρονου κόσμου της Γ Λυκείου έναν χάρτη που εμφανίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία! Ενώ παράλληλα οι σοσιαλιστικές κυβερνητικές επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα συναντιούνται με τους ψευτομακεδόνες.

Στο μεταξύ στην Κύπρο σε μια επίδειξη ισχύος είδαμε κατά την 27η επέτειο της ανακηρύξεως του ψευδοκράτους στην στρατιωτική παρέλαση που έγινε στο κατεχόμενο τμήμα της Λευκωσίας να επιδεικνύονται για πρώτη φορά αυτοκινούμενα πυροβόλα τουρκικής κατασκευής. Με τον κατοχικό ηγέτη Έρογλου και τον Τούρκο Αντιπρόεδρο Τσιτσέκ να αναφέρονται σε δύο χωριστούς λαούς στην Κύπρο και να απορρίπτουν την επαναφορά των συνόρων προ του 1974.

Μοναδική σταθερά εθνική στάση στο ζήτημα της Κύπρου εκφράζουν οι Εθνικιστές και η φοιτητιώσα πατριωτική νεολαία όπως εκφράζεται από το Δράσις – ΚΕΣ και από το Φοιτητικό Κίνημα Κυπρίων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και το «Μέτωπο Αθήνας». Οργανώσεις με έμφυτο πατριωτισμό μέσα τους και με μέλη που αναγνωρίζουν την λύση στο Κυπριακό Ζήτημα μόνο μέσα από την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Αυτό βγαίνει μέσα από την μελέτη της ιστορίας και την διάθεση για αγώνα ακόμη και με θυσίες που προσέφεραν ως δίδαγμα στην εκδήλωση του Δράσις – ΚΕΣ οι δασκάλες του Γένους μας κυρίες Φωκά και Νικοπούλου. Και αυτό διατράνωσαν Μέτωπο και Δράσις ενώπιον του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη ψάλλοντας τον εθνικό μας ύμνο.

Μάθαμε ακόμη ότι ο Τούρκος υπουργός επικρατείας Μπαγίς επισκέφτηκε την Αθήνα και μίλησε στο Μέγαρο Μελά στην πλατεία Κοτζιά μπροστά σ’ έναν κλειστό κύκλο νέων Ελλήνων επιχειρηματιών δίχως δημοσιογράφους και με άγνωστο περιεχόμενο. Και ποιους άραγε είδε ο Μπαγίς στην Αθήνα; Την υφυπουργό εξωτερικών Ξενογιαννακοπούλου, τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον πρώην υφυπουργό εξωτερικών Βαλυνάκη και φυσικά την Ντόρα Μπακογιάννη. Για δες κάτι νεοοθωμανικές συμπτώσεις.

Η Τουρκία ζητάει την διοίκηση της πυραυλικής ασπίδας αν αυτή γίνει στο έδαφός της. Η συγκυριαρχία γυρεύει συμπλήρωμα στο νέο νατοϊκό δόγμα. Και η Μουσταφάογλου με τους λοιπούς εκφραστές της Άγκυρας στη Θράκη αναφέρονται στα τουρκικά κεφάλαια που θα σώσουν από την φτώχια τους μουσουλμάνους.

Τα νεοταξικά αθύρματα της Καθεστηκυίας Τάξεως χαρίζουν την εθνική μας κυριαρχία στους εχθρούς μας. Ο Ελληνικός Εθνικισμός μας θωρακίζει την λευτεριά των Ελλήνων και κατακτά με το σπαθί την Εθνική μας Κυριαρχία, ακόμη και αυτή που μας έχουν αφαιρέσει. Το μόνο που χαρίζουμε άνετα στον εχθρό είναι όσους πληγώνουν την Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: