ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ

ΑΘΗΝΑ 4-11-2010 .

Την ώρα που τα γεωπολιτικά παιχνίδια των εχθρών του Ελληνικού Έθνους πυκνώνουν ραγδαία, η ετοιμότητα του λαού μας και το υψηλό ηθικό πρέπει να τηρηθούν σε υψηλό επίπεδο. Οι επισκέψεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας στην χώρα μας αυξάνονται, ασκήσεις και έρευνες τουρκικού στρατού και ωκεανογραφικών σκαφών επάνω σε σημεία της ελληνικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας πραγματοποιούνται με τις συμμαχικές συντροφιές τους. Τα δε τουρκικά πολεμικά σκάφη έχουν την άδεια της ελληνικής κυβέρνησης να διέρχονται «αβλαβώς» όποτε θέλουν σ’ ένα Αιγαίο που οι «σύμμαχοι» σύντομα μάς φέρνουν την ελληνοτουρκική συγκυριαρχία. Η δε εκστρατεία του τουρκικού παράγοντα στην Θράκη για τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων Πομάκων ακόμη και με «τουρκικά» εκλογικά ψηφοδέλτια κρατά παρά την αντίσταση των αδερφών μας.

Και στον ελληνικό νότο όμως τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Δεν πάει άλλωστε τόσο πολύς καιρός που κάποιοι μιλούσανε για σημιτική Κρήτη, για διεκδίκηση περιουσιών από κάποιους «Τουρκοκρητικούς», ακόμη και για ανεξάρτητη Κρήτη. Για κάθε λογής και μορφής Κρήτη δηλαδή πλην της μιας και μόνης, της ελληνικής. Και δεν είναι διόλου τυχαίο ότι κάποιοι προύχοντες της πολιτικής μας ζωής κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να απομακρύνουν την Κρήτη από την αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδας είτε με διαδικασίες που την κρατούν μακριά από κάποιες κρατικές πρόνοιες είτε με την καλλιέργεια αυτονομικού κλίματος όταν σε κάποιες εργατικές κινητοποιήσεις είχε παλαιότερα εμφανιστεί η διαβόητη σημαία της «Κρητικής Πολιτείας» με το κόκκινο αστέρι και τα μπλουζάκια που γράφουν για την ανεξάρτητη Κρήτη το 2012 που είναι το απώτατο, όπως λένε και επιθυμούν κάποιοι, χρονικό σημείο της συνθήκης παραχωρήσεως εδαφών προς την νικήτρια των Βαλκανικών πολέμων Ελλάδα.

Δεν ξέρουμε αν κάποιοι έχουν σχέδια για αλλαγή συνόρων ακόμα και μ’ αυτές τις μεθόδους και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν. Γιατί ότι θέλουν μέσα από επιστροφές κατακτητικών πληθυσμών, τον κατακερματισμό του «Καλλικράτη», την καλλιέργεια ψευτοεθνοτήτων και ελληνικής εγκατάλειψης και τη μνημονιακή φτωχοποίηση του λαού και κυρίως των ακριτών μας να φυτέψουν μικρά κοσσυφοπέδια, αυτό το γνωρίζουμε επαρκώς. Το ίδιο συμβαίνει και στην Κρήτη. Και πολλές φορές έχουν συλληφθεί ακόμη και από κατοίκους ελληνόφωνοι ανθέλληνες προπαγανδιστές που έχουν σταλεί πεσκέσι στα αφεντικά τους.

Βέβαια ο λαός μας είναι πολύ βαθιά συνδεδεμένος με την Φυλή και το εθνικό του συναίσθημα. Σε βαθμό που ο ελληνισμός μας κυκλοφορεί μέσα στο Αίμα μας με τρόπο ανεξίτηλο. Και οι συνήθειες οι ίδιες που μας χαρακτηρίζουν βγαίνουν ακόμη και στα έθιμα και τα τραγούδια μας. Όπου ακόμη και στις γιορτές μας ξεχειλίζει ο Πατριωτισμός σε όλο του το μεγαλείο. Ένας Πατριωτισμός τραχύς, πολεμικός, που ξέρει να αποδιώχνει τον εχθρό και να γλεντάει όμως την άλλη στιγμή με την δική του ορμητικότητα. Χαρακτηριστικά που έχουν χαράξει οι συνθήκες καιρών άγριων, όταν άλλοι λαοί αγροίκοι επιδίωκαν και επιδιώκουν να αρπάξουν γη και πλούτη ελληνικά. Έτσι συμβαίνει και στην Κρήτη που το όπλο είναι μέρος της παράδοσης, σε σημείο που κάποιοι πονηροί να μιλάνε συχνά για αφοπλισμό… Ας αφιερώσουμε ως ομοίως τραχείς Αρβανίτες στην Κρήτη το παρακάτω τραγούδι και να πούμε φυσικά ότι η Ελλάδα δεν πουλάει τίποτα και πουθενά http://www.youtube.com/watch?v=OU2m-Z2dj_8&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: