ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο θάνατος του εμποράκου

ΑΘΗΝΑ 20-11-2010 .

Απολαυστική ήταν πραγματικά η αντίδραση που προκλήθηκε από τους γνωστούς άγνωστους προοδευτικούς και συστημικούς, αντιδραστικούς της πλάκας και φρόνιμους, αντιεξουσιαστές και εξουσιαστές, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, την Καθεστηκυία Τάξη ολόκληρη εξαιτίας της νικηφόρου πορείας των εθνικιστικών φωνών της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος στην αυτοδιοικητική εκλογική αναμέτρηση. Μια αντίδραση που εκδηλώθηκε κατά κύριο λόγο από τις πολιτικές δυνάμεις του Σοσιαλισμού και της Αριστεράς. Από το ΠΑΣΟΚ, το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις. Τους πολιτικάντηδες και τους ενημερωτές του ντόπιου Νεοταξισμού. Όλους αυτούς τους απίθανους που αποτελούν τα εκτελεστικά όργανα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που έχουν πάρει διαζύγιο από τον Ελληνισμό και ξεπουλούν μεθοδικά και μεθοδευμένα Πατρίδα και Κοινωνία. Δυνάμεις που επιδιώκουν να αδυνατίσουν την ισχύ των Ελλήνων και να μικρύνουν το Ελληνικό Έθνος.

Και η Αστική Δεξιά, εκείνη η φρόνιμη που εκπροσωπεί την παραδοσιακή Συντηρητική Ελλάδα των νοικοκυραίων όπως λέγεται Ελλήνων, τι κάνει; Που βρίσκεται; Δεν κάνει τίποτα και δεν βρίσκεται πουθενά. Και για να το πούμε απλά. Ποια Δεξιά; Εκείνη που έχει παραγκωνίσει το Εθνικό Φρόνημα και δεν ασχολείται με τα Εθνικά θέματα και την τουρκική προκλητικότητα. Εκείνη που δειλιάζει να υπερασπιστεί την Παράδοση και δεν έχει πάρει θέση για τα ουσιώδη δικαιώματα των Ελλήνων να διατηρήσουν την ελληνική κοινωνία εθνοφυλετικά καθαρή, αλληλέγγυα και συνεκτική. Μια Ελλάδα δηλαδή που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες και θα παρέχει ασφάλεια και εργασία μονάχα στον λαό μας. Αυτή η Δεξιά δεν υφίσταται και όλοι εργάζονται για να ρίξουν νερό στον μύλο της τάχα φιλολαϊκής Αριστεράς που αδιαφορεί για οτιδήποτε ελληνικό και καλεί το Κράτος «μας» να γεμίσει την Ελλάδα με «Έλληνες» αλλοδαπούς.

Και ο ελληνικός λαός φωνάζει και διαμαρτύρεται. Το πρώτο όμως που πρέπει να κάνει είναι να μαλώσει τον ίδιο του τον εαυτό που ανέχεται ριψάσπιδες και ελληνόφωνους, ημιέλληνες και ανθέλληνες. Το δεύτερο είναι να απαγορεύσει στους Εφιάλτες να γυρεύουν με θράσος να απαγορεύουν στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές να διεκδικήσουν την εξουσία για λογαριασμό του Ελληνικού Έθνους. Και το τρίτο και ουσιαστικό είναι να περάσει στην εθνική αντίσταση και την ολομέτωπη εθνικιστική αντεπίθεση και να απαιτήσει με άμεσες πράξεις και ριζοσπαστικές δράσεις την καθολική απέλαση της ξένης πραμάτειας και της επίσης ξένης παραβατικότητας από τις γειτονιές, τις πόλεις, τα χωριά της Ελλάδος μας. Να κατανοήσει ότι η φθηνή αλλοδαπή εργασία εκτοπίζει την Εθνική Εργατική Τάξη και την Εθνική Επιχειρηματικότητα από το μεγάλο ζητούμενο για τον έλεγχο και την ανόρθωση της Εθνικής Οικονομίας, την παραγωγική διαδικασία που δημιουργεί το εθνικό προϊόν. Εκτοπίζει τον Έλληνα από την παραγωγική αλυσίδα που αποτελούν το χωράφι, η θάλασσα, η βιοτεχνία, η βιομηχανία, το εμπόριο. Και να κατανοήσει ότι το φθηνό και επιδοτούμενο ξένο προϊόν αποσκοπεί στο να εκτοπίσει το ελληνικό προϊόν που σκοπίμως απαξιώνεται από το δήθεν ελληνικό κράτος.

Η κατάληψη της ελληνικής αγοράς από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών, πρώην και νυν αλλά ουσιαστικά αεί, δηλώνει και εξυπηρετεί κάποιες σαφέστατα ανθελληνικές καταστάσεις. Πρώτα απ’ όλα δηλώνει την θέληση των κρατούντων να διατηρήσουν ζωντανό το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Ακόμα και με πρόσχημα το πανεπιστημιακό άσυλο που συντηρεί την παρανομία μπροστά στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου. Οτιδήποτε άλλο δηλώνουν είναι ψευδές. Θέλουν να συντηρήσουν ανάμεσά μας τους ξένους μέσα σ’ ένα μεθοδευμένο κλίμα οικονομικής κρίσης, αφού έτσι και τα μεροκάματα ρίχνουν υπέρ της νεοταξικής πλουτοκρατίας και την ανεργία αυξάνουν. Έτσι οι κοινωνικές συγκρούσεις και η εγκληματικότητα μπαίνουν από το παράθυρο στην ζωή του Έλληνα μαζί με τα επίσης εισαγόμενα «προϊόντα» των ναρκωτικών και της πορνείας που θεριεύουν όλα μαζί στο πλευρό του μαύρου χρήματος.

Ταυτόχρονα με την είσοδο λαθρομεταναστευτικών μαζών νεαρής ηλικίας και ισλαμικής θρησκείας επιδιώκουν την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού μας δημιουργώντας απαιτήσεις σε βάρος των εθνικών και θρησκευτικών μας συμβόλων. Και υπεύθυνοι είναι οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως όταν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, όπως σε Γερμανία και Αυστρία, το νεοταξικό πολυπολιτισμικό μοντέλο σε εργασία και κοινωνία εγκαταλείπεται υπέρ του Εθνικού Κράτους.

Δικαίως λοιπόν ενισχύεται ο Ελληνικός Εθνικισμός και θα συνεχίσει να ενισχύεται μέχρι της τελικής Νίκης και της Ανόδου στην Εξουσία. Για ένα Κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό που θα δίνει εργασία στον Έλληνα και ισχύ στην Μεγάλη Ελλάδα. Ας δούμε τούτο το σκληρό πλην διδακτικό βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=LAkb8vQnIzg&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: