ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 21-11-2010 .

Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Την Φυσική Αριστοκρατία και το Μεγάλο του Ελληνικού Γένους Σχολείο. Στις Ένοπλες Δυνάμεις σμιλεύεις την Φιλοπατρία και την Πίστη του Έλληνα. Διδάσκεσαι να αγαπάς και να υπερασπίζεσαι παράλληλα. Να αγαπάς Ελλάδα, Χριστό και Οικογένεια. Και την ίδια στιγμή να πολεμάς και να πεθαίνεις αν χρειαστεί για να μείνουν αυτές οι Αξίες όρθιες και αρτιμελείς.

Μάχεσαι για μια Ελλάδα εθνικά και φυλετικά καθαρή και είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ασφάλεια μιας κοινωνίας που ανήκει στα παιδιά της Ελλάδος και όχι στους λαθρεποίκους. Και όταν ο εξωτερικός εχθρός του Νεοταξισμού γυρέψει την ζηλευτή γεωστρατηγική θέση της Πατρίδος, τότε οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα του μπήξουν κατάστηθα το Ιερό Ελληνικό Ξίφος. Όπως κάνανε διαχρονικά απέναντι σε κάθε θρασύ βάρβαρο, όπως θα κάνουνε και στον σύγχρονο βάρβαρο.

Και απέναντι στους ελληνόφωνους ενδοτικούς και προδότες που θέλουν να μας παραδώσουν στον βάρβαρο, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα αποδώσουν την Δικαιοσύνη του Έθνους, την ατίμωση και την σκληρή ποινή που αξίζει κάθε Εφιάλτης.

Στους Εγγυητές της Εθνικής μας Ασφάλειας και Φρουρούς του Ελληνικού Έθνους, στους Φυσικούς Εκφραστές της Μεγάλης Ιδέας και της Εθνικής Ολοκληρώσεως του Ελληνικού Έθνους ευχόμαστε χρόνια πολλά και ευλογημένα και αφιερώνουμε ως υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές με Τιμή αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=yjngb5Ped6I&feature=related . Ζήτω ο Ελληνικός Στρατός, Ζήτω η Μεγάλη και Αιώνια Ελλάς. Η εορτάζουσα Παναγιά Μας πάντα βοηθός και προστάτρια.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: