ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΟΧΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΑΘΗΝΑ 26-11-2010 .
Όταν με όχημα το χρήμα ένα ολόκληρο έθνος οδεύει όχι απλά προς πώληση αλλά προς τον χαμό, τότε τα ανακλαστικά αυτού του έθνους πρέπει να διανύσουν δρόμους ταχύτητας με υψηλές στροφές και οι Φρουροί της Πατρίδος να εργαστούν σκληρά για μεγάλες και αναγκαίες ανατροπές. Αυτή η εικόνα αντιστοιχεί στην Μεγάλη μας Πατρίδα Ελλάδα και αυτό το βρώμικο παιχνίδι παίζεται ανάμεσα στην χρηματοδότηση του διαβόητου μνημονίου των παγκόσμιων τοκογλύφων και την ραγδαία πλην αποκρυπτόμενη επιδείνωση στα εθνικά μας θέματα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που το χρήμα διαβάλει τις αξίες. Γνωστά τα παραδείγματα του Εφιάλτη ενάντια στον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και του Πήλιου Γούση στο Σούλι. Και γιατί όχι όταν απέναντι στον Χριστό βρέθηκε ο μιαρός Ιούδας.

Τώρα όμως οι κάπηλοι του Ελληνικού Έθνους έγιναν πολιτικό σύστημα και κεφαλές του κράτους όταν εργάζονται ως δοσίλογοι κάτω από τη μύτη του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Αλλά δεν φτάνει βέβαια στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό η εγκατάσταση των δικών του ανθρώπων, αφού τώρα πια η επιδιωκόμενη αποδόμηση του εθνικού μας κράτους και η υπαγωγή του στα γρανάζια της παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει εκθέσει το Σύστημα στα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων. Τώρα λοιπόν εντείνεται ο ανίερος ρόλος της καθεστωτικής προπαγάνδας προκειμένου η φτιασιδωμένη χρεοκοπία να συνδυαστεί με την εξίσου μεθοδευμένη κινδυνολογία. Φυσικά η προπαγάνδα των χρυσοπληρωμένων ΜΜΕ δεν έλειψε ποτέ από αβάντες και εργολαβίες κάθε είδους. Η δε προπαγάνδα σαν μέθοδος προβολής πολιτικών αρχών και γεγονότων ήταν και θα παραμείνει ως αποφασιστικός παράγοντας επηρεασμού και πληροφόρησης των λαϊκών μαζών. Φτάνει να μην μετατρέπεται σε μαύρη προπαγάνδα λαϊκής ομηρίας και παραπληροφόρησης.

Αυτό το σκοτεινό πλέγμα ομηρίας και παραπληροφόρησης είναι που έχει επικρατήσει ξεκάθαρα με την καθολική ευθύνη σύσσωμης της Καθεστηκυίας Τάξεως. Διαβάσαμε λοιπόν πρόσφατα κάποια δημοσιεύματα στο Βήμα και την Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς που διαπλέκανε το θέμα της ελεγχόμενης πτώχευσης, της δυσκολίας στην απόδοση της τρίτης και τέταρτης δόσης του… μνημονευόμενου δανείου, των αντεργατικών μέτρων και των εκλογών κατά την άνοιξη του 2011. Τα αντεργατικά μέτρα ξεκίνησαν την εκπόρθηση εργατικών κατακτήσεων που θέσπισε ο Εθνάρχης Ι. Μεταξάς και οι εκλογές καραδοκούν και παίζουν με μεγάλη πιθανότητα. Ο εκβιασμός της τρίτης δόσης, εκβιασμός έναντι του Έθνους βέβαια κι όχι απέναντι στους πολιτικάντηδες, τελικά παραμερίστηκε για να συνεχίσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση το ξεπούλημα της Ελλάδος. Και η ελεγχόμενη χρεοκοπία θα επισύρεται και θα αποσυρθεί όταν μοιραστούνε με Νεοταξισμό και Τουρκία τα εθνικά δικαιώματα και η εθνική κυριαρχία της Πατρίδος μας. Θα μας πούνε δηλαδή πουλήστε Αιγαίο και πόρους και θα άρουμε την πτώχευση.

Θέλετε να δείτε και τις αποδείξεις; Ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα Καθημερινή του κ. Σταύρου Λυγερού αναφέρεται ξεκάθαρα στη συζητημένη και σχεδόν συμφωνημένη συγκυριαρχία στο Αιγαίο ανάμεσα στο ψευτορωμέϊκο και την «αφέντρα» Τουρκία. Μια Τουρκία που έχει φτάσει να αμφισβητεί με γκρίζες ζώνες και άλλα κόλπα ακόμη και την ελληνικότητα κατοικημένων νησιών! Σήμερα λοιπόν η συντριπτική κυριότητα του αιγαιακού πλούτου ανήκει βάσει του δίκαιου της θάλασσας και του διεθνούς δικαίου στην Ελλάδα. Όμως παλαιότερα μέσω πάλι της Καθημερινής οι Αμερικάνοι μας είχαν προτείνει κοινές εξορύξεις με τους Τούρκους. Αυτό λοιπόν μπορεί να συμβεί μόνο με την ψευτορωμέϊκη αποδοχή. Και όταν αυτό συμβεί, αν δεν έχει ανατραπεί η Καθεστηκυία Τάξη του ντόπιου Νεοταξισμού, τότε θα …φύγει η χρεοκοπία! Θυμηθείτε το.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα μαγικά, ο Αρχηγός ΓΕΝ Ελευσινιώτης πάει Τουρκία και μιλάει απέναντι για εμπιστοσύνες, φιλίες και λοιπά πράσινα άλογα. Όμορφος κόσμος νεοταξικά παραμορφωμένος από συστημικά χεράκια. Ένα Σύστημα που προωθεί συγγενείς, προσκυνημένους, ιδιόμορφους, τυχοδιώκτες και εθνικά νόθους. Αυτό ακριβώς το Σύστημα πρέπει να γκρεμίσουμε μαζί με τα ψέματα και τα δουλικά του γραμμάτια. Και να σηκώσουμε στη θέση του την δική μας Κραταιά Εθνικιστική Ελλάδα. Ενάντια σε μια Καθεστηκυία Τάξη προσκυνημένη σαν κι αυτή που αναφέρει ο Νότης Σφακιανάκης σ’ αυτό εδώ το τραγούδι του http://www.youtube.com/watch?v=CooYoN02AN0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: