ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΜΑΧΩΝ 1974

ΑΘΗΝΑ 16-11-2010 .

Όλοι έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει λόγια ατελείωτα και γραφές από γραφίδες «έγκριτες» για την μοντέρνα έκδοση των παράδοξων συμμαχιών και φιλιών στην εξωτερική πολιτική. Φιλίες που θέλουν να σύρουν τον ελληνικό λαό στα παζάρια των διαχρονικών μας σφαγέων με ομοσπονδίες ανάμεσα σε θύτες και θύματα. Πολιτικές συμμαχίες ανθελληνικής μορφής σχηματίζονται σε τοπικό επίπεδο και οι κατακτητές μετατρέπονται σε συνομιλητές των κατακτημένων την στιγμή που ελληνικό αίμα ακόμα ρέει. Και από κοντά τα χωριά μας, οι περιουσίες και οι θάλασσές μας αποκτούν κοινές κυριαρχίες και εχθρικές σημαίες.

Η ειρήνη λοιπόν των δειλών είναι εδώ και οι ζωές των παιδιών μας δρομολογούνται από την προπαγάνδα και την εκπαίδευση που αφελληνοποιούνται στο όνομα της παγκόσμιας διακυβέρνησης και της ευημερίας των λαών δίχως σύνορα. Από ηγέτες που υπογράφουν την αλλοίωση της εθνικής κυριαρχίας, της εθνικής ταυτότητας και της εθνικής ιστορίας.

Κανείς όμως συστημικός και κρατικοδίαιτος λούστρος του ντόπιου Νεοταξισμού δεν μπαίνει στον κόπο να μας πει τα παρασκήνια που μας κρύβουν από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο Μας. Όπως και εκείνες των «συμμάχων Άγγλων. Δεν μας αναλύει τις θηριωδίες που διέπραξαν οι Τούρκοι σε βάρος αμάχων και αιχμαλώτων. Ούτε φυσικά μας λένε, πέραν των θολών πρώτων ετών που πολλοί εξ ημών δεν πηγαίναμε ούτε νηπιαγωγείο, που οδηγήθηκαν και υπό ποιες συνθήκες οι αγνοούμενοι στρατιώτες μας, Κύπριοι και Ελλαδίτες. Όλοι τους Ήρωες Έλληνες μαζί με τους νεκρούς μας που πέσανε στο Πεδίο της Ελληνικής Τιμής. Άνδρες και γυναίκες που δώσανε και την ψυχή τους όχι για να μολύνει τον Τραντέλληνα Πενταδάκτυλο η απεικόνιση του τουρκικού παλιόπανου, αλλά η ένδοξη Ελληνική Σημαία.

Κανείς δεν μας είπε την αληθινή ιστορία της Κύπρου όπως κάνανε άλλωστε πάντοτε για τις σκλαβωμένες Ελληνικές Πατρίδες Μας. Ο κ. Χαρδαβέλας στον τηλεοπτικό δίαυλο Άλτερ παρουσίασε πρόσφατα ένα πολύ ενημερωτικό οπτικοακουστικό υλικό που έκανε τις αληθινές ελληνικές καρδιές να σφίξουν και το αίμα να βράσει στις γεμάτες καθάριο ελληνισμό φλέβες μας για τα μαρτύρια των Κυπρίων αδερφών μας. Και από κοντά η οργή μας για τους διαστρεβλωτές της πρώην εθνικής παιδείας και τους εραστές της ελληνοτουρκικής συγκυριαρχίας, τους αρνητές της Μεγάλης Ιδέας και της Εθνικής Ολοκληρώσεως και Ενώσεως γίνεται αγιάτρευτο μίσος για τους εχθρούς της ηρωικής ΕΟΚΑ. Τους Άγγλους στην αρχή και τους Τούρκους στην συνέχεια με τους ομιλούν οι σημερινοί Εφιάλτες. Για τους εχθρούς της ίδιας της Ελλάδος.

Τώρα λοιπόν αρχίζω να αντιλαμβάνομαι γιατί έπαυσαν από τα μικρά μου χρόνια να μου δείχνουν ελληνικές ταινίες με την ζωή και την δράση των μαχητών της ΕΟΚΑ. Και με την συνέχεια του πρώτου αγώνα με εκείνον ενάντια στον Αττίλα. Και γιατί ξάφνου η μαρτυρική γη του Ευαγόρα αποκαλύπτει τα καθαγιασμένα λείψανα των αγωνιστών της Λευτεριάς και της Ένωσης και πως οι δολοφόνοι του παράνομου κράτους της Τουρκίας ομολογούν σε εμάς τους περιχαρείς ραγιάδες την εξόντωση των Ελλήνων αγνοουμένων.

Στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα ακούμε κάποιους τουρκομογγόλους σε κρίση υποτίθεται συνειδήσεως να βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα των κτηνωδέστατων συστρατιωτών τους με τις εν ψυχρώ εκτελέσεις αιχμαλώτων και τις κλοπές ρολογιών και σταυρών από τους φονευθέντες, τις ρίψεις πτωμάτων αδελφών μας σε πηγάδια ή ατάκτως και άταφα, τα ξεκληρίσματα ολόκληρων οικογενειών έως και νηπίων, τους πυροβολισμούς γυναικών στην γενετήσια φύση.

Κάποιοι λοιπόν έχουν το θράσος να διχάζουν τους Ελλαδίτες και τους Κυπρίους με τα σενάρια για τις θέσεις του Μακάριου, του Σαμψών, της ΕΟΚΑ, της «επάρατης» ελληνικής δικτατορίας, της μεταπολιτεύσεως και της δημοκρατίας. Δεν μας λένε όμως ότι ο Νίκος Σαμψών υπήρξε ήρωας της ΕΟΚΑ με πολλά μαρτύρια στο κορμί του υπέρ της Μάνας Ελλάδος από τους Εγγλέζους συνοδοιπόρους της Τουρκίας. Ότι ο Μακάριος, ενώ αρχικά υπήρξε συνοδοιπόρος της ΕΟΚΑ, εν συνεχεία κάλεσε τους εγγυητές της κυπριακής ασφαλείας, επομένως και τους προδοτικά συμπεριλαμβανόμενους Τούρκους, να ελευθερώσουν την Κύπρο από τους «κατακτητές» Έλληνες όπως πιστεύει και ο Χριστόφιας. Και δεν μας λένε ότι η Κύπρος έπεσε για να έρθει στην Ελλάδα η «δημοκρατία» μέσα σε ριπές όπλων ακόμα και μετά την εγκαθίδρυσή της.

Όμως η Ένωση της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα παραμένει στόχος κάθε γνήσιου Έλληνα και Εθνικιστή. Και η Μεγάλη Ελλάδα θα δικαιώσει το Αίμα των Ηρώων. Ας δούμε τις ομολογίες των εγκλημάτων στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=kGPxJCpkYLg&feature=player_embedded . Και ας αφιερώσουμε τούτο το τραγούδι στην Κύπρο Μας http://www.youtube.com/watch?v=vWQ1Y3kO_cU&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: