ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ, ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΑΘΗΝΑ 9-11-2010 .

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση πλανιέται ήδη επάνω από τα κεφάλια μας και η επιβολή της χρειάζεται την ισορροπία του φόβου και του καταναγκαστικού ελέγχου. Μια ισορροπία τρόμου που επιχειρείται από τους προσωρινούς δυνατούς να αποτραβήξει τον πολίτη του Έθνους από την Ένθεη Κοινωνία του ηθικού χρέους και της λατρευτικής προσηλώσεως προς τον Θεό που στερεώνει την εθνική κοινότητα σε μια αμοιβαία σχέση προστασίας και σεβασμού. Και η ελληνική κοινωνία αποτελεί τον καθρέφτη και τον πιστό τοποτηρητή αυτής της ένθεης κοινωνίας.

Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκεται σε αναβρασμό και τα κατασταλτικά μέτρα με τις συμπεριφορές τους να συσσωρεύονται στην ελληνική κοινωνία που φοβούνται οι εχθροί Θεού και λαού. Ένας λαός που είναι συνυφασμένος με την αρχαία ελληνική θρησκεία από τα παλιά και την ελληνοορθοδοξία από τα νέα χρόνια με μόνη παραδεκτή εξαίρεση τους Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους της Θράκης.

Ιδού λοιπόν πεδίο ανέντιμης, αντίχριστης και ανθελληνικής δράσης για την διαβόητη Κάρτα του Πολίτη που ενώ έχει απορριφτεί από άλλες κοινωνίες σαν την βρετανική, έρχεται να καθιερωθεί στην δική μας που μετατρέπεται σε κοινωνία πειραματόζωων. Και όσο αφορά τον χαρακτηρισμό αντίχριστη, αποδίδει κατά τρόπο απολύτως εύστοχο την φύση αυτής της κάρτας που θα περιλαμβάνει φορολογικά, οικονομικά και προσωπικά δεδομένα με τρόπο ηλεκτρονικό μέσα από την χρήση ενός μικροτσίπ. Τα ακριβή στοιχεία που θα περιλαμβάνει η Κάρτα του Πολίτη δεν θα είναι ορατά και σε γνώση του κατόχου της. Ούτε καν ο δυσώνυμος αριθμός του Θηρίου που λατρεύει για θεό της η αντεθνική και μισάνθρωπη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Και το κυριότερο που οφείλουμε να αναφέρουμε ως απόδειξη του λόγου αληθείας είναι ότι η απόδοση της νεοταξικής κάρτας έχει ξεκινήσει ήδη στην Ελληνική Αστυνομία και τον Ελληνικό Στρατό προκειμένου να πιεστεί και να πειστεί ο λαός μας, ενώ οι πρώτοι αντιδρώντες αντιμετωπίζουν πειθαρχικά μέτρα. Η δε Ελλαδική Εκκλησία έχει ξεκινήσει δειλά τον λόγο αντίδρασης από ιεράρχες σαν τον σπουδαίο Έλληνα Πατριώτη Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ όταν ακόμη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καλός συνδαιτυμόνας του μειωμένης ελληνικότητας και φανατικού οπαδού της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Παπανδρέου, βρίσκεται σε μόνιμη αργία.

Υπάρχει άραγε γνήσιος Έλληνας που επιθυμεί να τεθεί υπό την μόνιμη παρακολούθηση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού, να αρνηθεί την Πίστη του, την αξιοπρέπειά του και τον Ελληνισμό του; Υπάρχει έστω και ένας γνήσιος Έλληνας που θα προσφέρει βορά τον εαυτό του και τα υπάρχοντά του, και πάνω από όλα τα παιδιά του στον Μεγάλο Αδελφό και τον σκοτεινό του «θεό» όταν η παραμικρή αντίδραση θα σημαίνει την τέλεια φθορά και η Ιδέα της Ελευθερίας θα είναι ανύπαρκτη; Δεν υπάρχει κανείς τέτοιος Έλληνας αφού δεν θα ήταν άξιος να λέγεται έτσι.

Τέλος ας αναρωτηθούμε ακόμη για μια σειρά πραγμάτων που οδηγούν στην σύγκρουση χριστιανισμού και ισλαμισμού και τελικά την ισλαμοποίηση της Ελλάδος και την αντικατάσταση των Ελλήνων από στρατιές Ασιατών και Αφρικανών. Την διεκδίκηση μέσα από σοσιαλιστικούς και πρακτορικούς μηχανισμούς της Καθεστηκυίας Τάξης και της Άγκυρας δικαιωμάτων χωριστής θρησκευτικής και πολιτικής διοίκησης μέσα από την αυτονόμηση ενός ψεύτικου τουρκισμού που αλλοιώνει την ελληνική φυσιογνωμία της Θράκης. Δικαιώματα που «συμπτωματικά» ζητούν και οι μουσουλμάνοι ταγοί σε Σερβία και Μαυροβούνιο.

Να αντιμετωπίσουμε ακόμη τις ομολογίες από τις ενώσεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών ή «οικονομικών μεταναστών» που μιλούνε για την ύπαρξη μεταξύ τους φανατικών ισλαμιστών Ταλιμπάν που μιλούν ενάντια στον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό μας με επίκληση του ισλαμικού νόμου της σαρία και τον άμεσο κίνδυνο αιματηρών επεισοδίων. Με τα τρομοκρατικά χτυπήματα και τα εκρηκτικά φακελάκια να βρίσκονται παγκοσμίως στην ημερήσια διάταξη.

Καμία Κάρτα του Πολίτη δεν είναι αποδεκτή από τον ηρωικό και ένθεο ελληνικό λαό. Και κανείς Έλληνας δεν προσφέρει την Μεγάλη Ελλάδα μας στους αντίχριστους και ανθέλληνες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και σε κανένα άλλο βάρβαρο ξένο. Και αυτό είναι πεποίθηση του αληθινά εκλεκτού ελληνικού λαού. Είτε πρόσκειται στην ελληνοορθοδοξία είτε στην αρχαιοελληνική θρησκεία είτε ανήκει στους μουσουλμάνους Πομάκους. Πραγματικότητα που μπορεί να επιβάλλει μόνο μια γνήσια Ελληνική και Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση. Έτσι σκέφτηκα σαν άκουσα την σωτηριώδη τούτη ευχή προς τον Χριστό μας για το Ελληνικό Έθνος http://www.facebook.com/video/video.php?v=1179942875209&ref=mf

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: