ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΝΟΙΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 8-11-2010 .

Η πιο σύντομη περιγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα η Πατρίδα μας αποδίδεται επαρκώς από την έννοια του ελλείμματος εθνικής αξιοπρέπειας. Η Ελλάδα μαστίζεται από την ύπαρξη μιας πολιτικής ηγεσίας που επιχειρεί μέσα από μια άθλια προπαγανδιστική εκστρατεία να συνδέσει το μέλλον του ελληνικού λαού μ’ αυτό του πολιτικού της συστήματος.

Στην ελληνική κοινωνία επικρατεί μια σφοδρή σύγκρουση αξιών και προσωπικοτήτων που εκπροσωπούν διαφορετικές επιδιώξεις. Από την μια πλευρά έχουμε την Καθεστηκυία Τάξη που δεν κρύβει τις προθέσεις της να εντάξει την Ελλάδα σε μια διεφθαρμένη παγκόσμια κοινότητα δίχως εθνική ταυτότητα, φυλετική συνείδηση και εθνική οικονομία. Και από την άλλη έχουμε την παράταξη της Ελληνικής Ιδέας που συνενώνει με ορμή και με οδηγό την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους όλους εκείνους τους Έλληνες που επιμένουν να συντηρήσουν όρθια την Ελλάδα του κοινού Πολιτισμού και του κοινού Αίματος.

Η Ελλάδα ξαφνικά βρέθηκε μπροστά στο φαινόμενο της διασποράς πακεταρισμένων εκρηκτικών σε διάφορες πρεσβείες. Πρεσβείες που σχετίζονται κυρίως με ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμεί να κρατήσει στην αυλή του ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός. Χώρες σαν την Γερμανία ή την Γαλλία που μεταξύ άλλων σχετίζονται με την αντιμετώπιση της φυτευτής ελληνικής κρίσης. Τα παρακρατικά ορφανά του Μαρξ κάνουν την επανεμφάνισή τους όταν αναμένονται οι ήττες της χώρας τόσο στα εθνικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα προκειμένου να διευκολύνουν το έργο της ραγιάδικης κυβερνήσεώς μας.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται το άθλιο παιχνίδι της χρεοκοπίας με την επίδραση των δήθεν πολιτικών λαθών και του διεθνή παράγοντα. Θέλουν το πτώμα της Ελλάδος να πουληθεί γρήγορα και φθηνά. Η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph θεωρεί ότι η ελεγχόμενη χρεοκοπία με την μορφή που προσφέρει το ΔΝΤ είναι η λύση που χρειάζεται η Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν βλέπει κανένα νόημα ώθησης της Ελλάδος, όπως λέει, σ’ αυτό το σπιράλ χρέους, καθώς εκτιμάει ότι το δημόσιο χρέος ως το τέλος της μνημονιακής διαδρομής θα αυξηθεί από το 115% του ΑΕΠ στο 150%. Αναφέρει επιπλέον την απόλυτη αλήθεια ότι το ελληνικό πακέτο στήριξης αφορά μονάχα την διάσωση των επενδυτών.

Την ίδια άποψη για την δήθεν οικονομική μας διάσωση έχει και ο οικονομολόγος Ζ. Ρουμπινί. Το ερώτημα μάς λέει ο Ρουμπινί δεν είναι εάν, αλλά πότε θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα.

Και ενώ ο πρωθυπουργός Παπανδρέου εκβίασε ωμά τον λαό μας με εκλογικά διλήμματα και το Ρόϊτερ θεωρεί ρίσκο τις πρόωρες εθνικές εκλογές, με κοντινό το σενάριο μιας οικουμενικής κυβερνήσεως ή μιας ισχνής κυβερνητικής πλειοψηφίας, το χάος στις πόλεις και τις γειτονιές μας επιτείνεται. Στην πλατεία Ομονοίας οι ίδιες οι μουσουλμανικές ενώσεις των πρώην και νυν λαθρομεταναστών παραδέχονται την ύπαρξη ανάμεσά τους φανατικών ισλαμιστών. Άνθρωποι που παρεισφρύουν στα αυτοσχέδια Τζαμιά, στρατολογούν ενάντια στους Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς και αποτελούν βραδυφλεγή βόμβα. Φαινόμενα όπως οι εθνοτικές συγκρούσεις, τα μαχαιρώματα, οι κλοπές, η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών αποτελούν κοινές διαπιστώσεις των ασιατικών και αφρικανικών πολυπολιτισμικών επαφών.

Στα προσωρινά ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο οι «Ευρωπαίοι σύμμαχοί» μας αποστέλλουν μια ισχνή δύναμη που δεν θα ξεπεράσει στο σύνολό της τα 400 άτομα συνοριακή φύλαξη, όταν η ημερήσια διακίνηση λαθρομεταναστών φτάνει τα 200 άτομα ημερησίως. Η δε μετατόπιση της λαθρομετανάστευσης από τα θαλάσσια σύνορα στα χερσαία όταν υπάρχει αντίστοιχη μετατόπιση τουρκικών στρατευμάτων δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αγνοηθεί.

Στον τομέα του παραεμπορίου και της επικινδυνότητας για την εργασιακή αυτάρκεια του λαού μας είναι ενδεικτική η πρόταση του προέδρου του ΕΒΕΑ στην συνάντηση που είχε με τον Σγουρό πριν την αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Ο κ. Μίχαλος πρότεινε την δημιουργία ενός Ειδικού Σώματος Δίωξης Παραεμπορίου. Και αν αναλογιστούμε την αύξηση της εγκληματικότητας η συνεπικουρία ενόπλων τοπικών αρχών ασφαλείας είναι απαραίτητη.

Τουναντίον το θράσος κάποιων σκοτεινών νεοταξικών εγκέφαλων που το κράτος «μας» αδυνατεί να εντοπίσει φτάνει μέχρι την απειλή της ζωής του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Και τούτο επειδή ο Πατριώτης Δεσπότης κατήγγειλε την εξάπλωση της ανηθικότητος, στηλίτευσε τον ρόλο του σιωνισμού και κατακεραύνωσε τις διαβόητες Κάρτες του Πολίτη ως όργανο του Αντίχριστου.

Από την άλλη πλευρά στον Κόσμο του Επενδυτή διαβάζουμε ότι «με στόχο τον περιορισμό και την αδρανοποίηση επικίνδυνων οργανώσεων, η ΕΛ.ΑΣ θα συντάσσει περιοδικές εκθέσεις κινδύνου και θα λαμβάνει προληπτικά μέτρα». Γίνεται μάλιστα λόγος για την αποτροπή δήθεν εγκληματικών ενεργειών «ακροδεξιών» οργανώσεων σε βάρος αλλοδαπών.

Το θράσος της Καθεστηκυίας Τάξεως σε βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών συμβαίνει την ώρα που τα Σκόπια περνούν την κλοπή τής Μακεδονίας Μας μέσω ακόμη και πιστωτικών καρτών με τον Μέγα Αλέξανδρο. Το δε υπουργείο εξωτερικών βρίσκεται ενώπιον μιας χάραξης συνόρων – χτένα με την παραχώρηση εθνικού χώρου ανάμεσα σε νησιά μας και την αντίστοιχη παραχώρηση στην Ελλάδα χώρου σε σημεία που δεν ενοχλείται η Τουρκία.

Καιρός να πάρουμε την εθνική αξιοπρέπεια στα δικά μας χέρια. Και να θωρακίσουμε την Εθνική Ασφάλεια και Κυριαρχία μέσα από μια πολιτική με γνώμονα την ενδυνάμωση της Πατρίδας και την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων. Μια πολιτική δηλαδή λαϊκή και εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: