ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 6-11-2010 .

Η παράδοση των ιερών και των οσίων της Πατρίδος μας συνεχίζεται βήμα - βήμα κάτω από την μύτη του ελληνικού λαού που συνεχίζει να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Γη και ύδωρ προσφέρονται δουλικά στον σύγχρονο Ασιάτη του καιρού μας. Γίνεται ό,τι ακριβώς δεν είχε συμβεί πριν 2500 χρόνια στην μάχη του Μαραθώνα.

Τότε αποκρούστηκαν οι ασιατικές ορδές της περσικής αυτοκρατορίας με αποτέλεσμα η Ελλάς να τηρηθεί ελληνική και η Ευρώπη ευρωπαϊκή, αντιστοίχως εθνικά και φυλετικά καθαρές. Στις μέρες μας οι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες γιόρτασαν μια νίκη που δεν τους ανήκει αφού αν ηγούντο τότε η ήττα των ελληνικών όπλων θα ερχόταν ως φυσικό επακόλουθο. Αν και το πιθανότερο θα ήταν η παράδοση των όπλων άνευ μάχης, όπως ακριβώς συνέβη στα Ίμια.

Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας μέσα από την μεθόδευση της διαβόητης ελληνικής συγκυριαρχίας που έρχεται δια μέσου της προπαγάνδας πολιτικών και δημοσιογράφων της ελληνοτουρκικής «φιλίας» που ξεχνάνε το ελληνικό αίμα που κοχλάζει ακόμα μέσα από τις θυσίες των πιλότων μας, του Ισαάκ και του Σολωμού. Αίμα που ζητάει εκδίκηση και σκλάβες ελληνικές πατρίδες που ζητάνε την λευτεριά τους, δικαιώνοντας τους αγώνες των προγόνων μας από της αλώσεως της πρωτεύουσάς μας Κωνσταντινουπόλεως μέχρι και τις μέρες μας. Δικαίωμα στην εθνική ολοκλήρωση της Ελλάδος που δεν πρόκειται να εγκαταλειφτεί με γλυκανάλατα τουρκικά σήριαλ και ραγιάδικες διδαχές στα σχολειά μας με διάφορους συνωστισμούς.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες έχουν διαφορετική άποψη, καθώς έχουν τάξει ήδη την Ελλάδα μας σκλάβα στα σκλαβοπάζαρα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Τον δε πλουτοπαραγωγικό μας ορίζοντα τον χαρίζουν ανερυθρίαστα στους παγκόσμιους τοκογλύφους και δανειστές μας που τον ενθυλακώνουν στα γεμάτα ανθρώπινο πόνο θησαυροφυλάκιά τους. Γιατί προφανώς για τον Παγκόσμιο Εξουσιαστή δεν αρκεί η Κάρτα του Πολίτη προκειμένου να κάμψει τον Ελεύθερο Έλληνα.

Σ’ αυτήν ακριβώς τη συνάφεια είδαμε την ματαίωση της άσκησης της πολεμικής μας αεροπορίας με την ομάδα μάχης του Γαλλικού αεροπλανοφόρου Σαρλ Ντε Γκωλ, που είχε αρχικά συμφωνήσει και αποδεχτεί η ελληνική πλευρά, για λόγους τάχα βεβαρημένου πτητικού προγράμματος. Για να προκριθούν το ίδιο διάστημα, αρχές Νοεμβρίου, ασκήσεις με Τουρκία, Βουλγαρία και ΝΑΤΟ σαν ανταπόδοση των σε βάρος μας εχθρικών απαιτήσεων! Με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να μας μιλάει για θετικό κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία σε πνεύμα συμβιβασμού με τους ελληνικούς τάφους στα σκλαβωμένα χώματά μας να συνεχίζουν να βεβηλώνονται.

Όμως ο Ελληνικός λαός είναι λαός Πατριωτών που δεν κρύβει τον πηγαίο Εθνικισμό του. Και ο Ελληνικός Στρατός εκφράζει αυτό ακριβώς το συναίσθημα, απαιτώντας το μεγάλωμα της Ελλάδος έως και την πιο απομακρυσμένη σκλαβωμένη γη μας. Θέση που αποτυπώνεται ξεκάθαρα σ’ αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=CrqzoRcV0mY&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: