ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΦΕΣΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ 14-11-2010 .

Έφτασε ο καιρός της μεγαλύτερης αναμετρήσεως για την Πατρίδα μας μετά και το πέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ενταύθα κατοχικοί ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τόσο αποζητά ο πρωθυπουργός Παπανδρέου είναι υποχρεωμένοι απέναντι στα διεθνή αφεντικά τους να ρίξουν τις μάσκες και να φανεί το πραγματικό διακύβευμα με την ολέθρια υποθήκευση στα εθνικά μας ζητήματα και τα κυριαρχικά δικαιώματα.

Η κορύφωση του ψυχρού πολέμου έρχεται μέσα από την εφαρμογή της μυστικής διπλωματίας που μεθοδεύει συμβιβασμούς και εκχώρηση δικαιωμάτων συγκυριαρχίας σ’ όλο το φάσμα των ακριτικών μας περιοχών. Τώρα θα φανεί ο λόγος της σοσιαλιστικής πρεμούρας για την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» και θα αναδειχτεί η αιτία της στήριξης του ΠΑΣΟΚ σε ελληνόφωνους αυτοδιοικητικούς στις τελευταίες εκλογές.

Σε μια δημοσιογραφική αναφορά του κ. Ιγνατίου στην κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος γίνεται λόγος για μια συζήτηση μ’ έναν ξένο διπλωμάτη. Αυτός λοιπόν ο διπλωμάτης αποκάλυψε ότι οι διπλωματικοί αντιπρόσωποι σε Ελλάδα και Κύπρο σε αντίθεση με τους Τούρκους συναδέλφους τους δεν μιλάνε για τα εθνικά θέματα επειδή δεν έχουν καμία εντολή ή πληροφόρηση από Αθήνα και Λευκωσία. Είπε ακόμη ότι όταν το Στέητ Ντηπάρτμεντ ζήτησε ενημέρωση για την πρόσφατη συνάντηση Παπανδρέου – Ερντογάν, η ελληνική πλευρά δήλωσε άγνοια των όσων συζητήθηκαν. Αναφέρθηκε στο βατερλό των διαβουλεύσεων για το κυπριακό, λέγοντας ότι η μόνη λύση που θα απομείνει στον Χριστόφια θα είναι η «ηρωική έξοδος».

Ο ίδιος διπλωμάτης είπε στον κ. Ιγνατίου ότι η νέα θέση της Ουάσιγκτον είναι να εξυπηρετήσει την Αθήνα στο ζήτημα των Σκοπίων προκειμένου να απαιτήσει υποχώρηση της Ελλάδος στο Αιγαίο και την Κύπρο. Εξυπηρέτηση στο Σκοπιανό προφανώς σημαίνει την παραχώρηση στο νεοταξικό μόρφωμα μιας σύνθετης γεωγραφικής ονομασίας που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του ξένου διπλωμάτη, έχει εξασφαλιστεί το ναι των δικών «μας» προδοτών και ακολουθεί το «ψήσιμο» του Γκρούεφσκι. Και στο θέμα του Αιγαίου ο διπλωμάτης αυτός εξέφρασε την άποψη ότι οι ελληνικές εκλογές επιβάλλεται να πραγματοποιηθούν τώρα με την επίκληση σοβαρών αποφάσεων για τα εθνικά θέματα κι όχι για το μνημόνιο.

Λέτε να πηγαίνουμε για εθνικές εκλογές όσο κι αν δείχνει να μην τις θέλει η τρόικα; Ή μήπως να πηγαίνουμε σε οικουμενική κυβέρνηση για να μας σύρουν οικουμενικά στα σκλαβοπάζαρα του Διεθνιστικού Νεοταξισμού με οθωμανικό φέσι;

Η εφημερίδα Μιλλιέτ γράφει για την διεξαγωγή μυστικών διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Τουρκία και την «Ευρωπαϊκή» Ένωση προκειμένου να ανοίξουν μερικώς τουρκικά λιμάνια σε κυπριακά πλοία με αντάλλαγμα το άνοιγμα του αεροδρομίου Ερτζάν και ζητούμενο το άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Να ανταλλαχθεί ουσιαστικά ο εξωφρενικός «εξευρωπαϊσμός» της Τουρκίας με την διαγραφή του αίματος των ηρώων της ΕΟΚΑ και την διαιώνιση της τουρκικής σκλαβιάς.

Τον ελληνικό ραγιαδισμό δεν συμμερίζονται οι Αυστριακοί που αντιτίθενται σε ποσοστό 69% στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ. Οι Αυστριακοί πιστεύουν ότι η Τουρκία συνδέεται με όλα τα αρνητικά φαινόμενα σε σχέση με την μετανάστευση και την αποτυχημένη πολιτική ενσωμάτωση. Μόνο στην πατρίδα μας οι πολιτικάντηδες αποδέχονται την τουρκοφερμένη λαθρομετανάστευση.

Στο μεταξύ στα πλαίσια της Τουρκικής άσκησης Μπλε Φάλαινα που διεξήχθη στην Ανατολική Μεσόγειο με την συμμετοχή της ελληνικής φρεγάτας Θεμιστοκλής, οι Τούρκοι προέβησαν σε παραβάσεις του FIR και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου ανατολικά της Ρόδου. Αυτά έχουν οι συνασκήσεις με τον εχθρό. Με τη φρεγάτα μας να αποχωρεί από τμήμα μόνο της άσκησης!

Την ίδια στιγμή υπάρχει στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμύνης ενημέρωση για την διαρροή απόρρητων και υψηλής διαβάθμισης στρατιωτικών εγγράφων προς την Τουρκία και κάποιες ιδιωτικές εταιρίες που συνεργάζονται με κάποιες υψηλές μυστικές υπηρεσίες «συμμαχικών» μας χωρών. Έγγραφα που έχουν να κάνουν με στρατιωτικά σχέδια ασκήσεων, με την σύνθεση και την επάνδρωση αεροπορικών μονάδων, σχέδια ηλεκτρονικού πολέμου σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία και άλλα σχετικά.

Στο μεταξύ την Τουρκία επισκέφτηκε ο τουρκικής καταγωγής υπουργός επικρατείας των Σκοπίων Χαντί Ναζίρ που χαρακτήρισε μάνα των Σκοπίων την Τουρκία δίχως την οποία δεν μπορούν να αντέξουν ούτε 24 ώρες.

Η Τουρκία δεν ανησυχεί από τις αναφορές της ευρωπαϊκής έκθεσης προόδου στην παραβίαση ελευθεριών όταν ελέγχει και τα δύο Σώματα στο Στρασβούργο, την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης και την προεδρία της Επιτροπής Υπουργών. Όταν η τουρκική εφημερίδα Μιλλιέτ καλεί τον πρωθυπουργό Παπανδρέου να βοηθήσει στην άρση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες ως αντάλλαγμα για την τουρκική έγκριση για την «αντιμετώπιση» της λαθρομετανάστευσης. Όταν εκλέγονται στην Θράκη Τούρκοι αυτοδιοικητικοί με πασοκικά ψηφοδέλτια και ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου επισκέπτεται κρυφά την Κομοτηνή μετά την πρώτη εκλογική Κυριακή και συμμετέχει σε δίωρη σύσκεψη με πέντε υπουργούς και άγνωστο θέμα.

Η Ελληνική αντίδραση όμως θα είναι φανερή και αποτελεσματική. Θα είναι μια αντίδραση γεμάτη από το σύνθημα Αντεπίθεση – Εθνική Αντίσταση. Μια αντίσταση εμπνευσμένη από τις εκλογικές επιτυχίες των Ελλήνων Εθνικιστών. Γιατί όταν οι άλλοι σε προσβάλλουν και σε μικραίνουν, τότε εσύ είσαι υποχρεωμένος να αποβάλλεις τα ζιζάνια και να μεγαλώσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: