ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Εμείς οι Έλληνες

ΑΘΗΝΑ 3-11-2010 .

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που έχει να προσφέρει η μεγάλη, καίτοι καταταλαιπωρημένη από σπαραγμούς και προδοσίες, Εθνικιστική Παράταξη είναι να καταθέσει, μαζί με τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη της για την Ελληνική Φυλή, τις απαράδεκτες ανοχές που έχει επιδείξει ο λαός μας απέναντι στους καθεστωτικούς πολιτικάντηδες για τα εγκλήματα και τις προδοσίες που έχουν διαπράξει σε βάρος του Ελληνικού Έθνους. Διότι οι ευθύνες της επιλογής των ταγών ενός έθνους βαρύνουν αναμφίβολα την εκλογική βάση που έχουν φροντίσει ήδη οι εκλεκτοί πολιτικάντηδες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού να μετατρέψουν σε άβουλη ψηφομάζα μέσω της πλύσης εγκεφάλου των καθεστωτικών ΜΜΕ. Με την διαφορά όμως ότι όταν τα παθήματα δεν έχουν γίνει μαθήματα και ο λαός παραμένει μαζοχιστικά εύπιστος, τότε υποθηκεύει και τελικά ναρκοθετεί το μέλλον του ιδίου και των παιδιών του.

Στις μέρες μας τα πράγματα έχουν πάρει την πλέον επικίνδυνη τροπή, αφού τώρα πια οι προσκυνημένοι εξουσιαστές, με πρωταγωνιστές τους υποτιθέμενους κοινωνικούς αγωνιστές του Σοσιαλισμού και της Αριστεράς, μετατρέπουν σταδιακά την ψηφομάζα εκτός από άβουλη και σε άμορφη. Είναι ο καιρός που όλα τα πωλητήρια, τα δουλικά συμβόλαια και τα προσύμφωνα της ανίερης Καθεστηκυίας Τάξεως βρίσκουν την απάντηση της ύπαρξής τους και χαρακτηρίζουν τον ξενοκίνητο χαρακτήρα των ανθρώπων που έχουν δεσμεύσει τις ζωές μας και την γη μας.

Τώρα λοιπόν και ο πλέον δύσπιστος πολίτης, ελεύθερος και όχι βολεμένος, αντιλαμβάνεται τον ρόλο του λαθρονομοσχεδίου που στήθηκε για να βαφτίσει «Έλληνες» τους λαθρομετανάστες και τους υποτιθέμενους πρόσφυγες, όταν ακόμα και από μια σαφώς «δημοκρατική» εφημερίδα σαν το Ποντίκι μαθαίνουμε για τις εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους αόρατων αλλοδαπών ψηφοφόρων. Για αλλογενείς που προέρχονται κυρίως από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία κλπ ) που είναι δηλωμένοι με πλαστά στοιχεία. Με κατοικίες που αντιστοιχούν σε οικόπεδα, σε μισογκρεμισμένα σπίτια, σε γιαπιά, σε καταστήματα και μένουν σε διαφορετικά σημεία από τα δηλωθέντα. Είναι οι νέοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Οι υπόλοιποι, Ασιάτες και Αφρικανοί, έχουν τον δικό τους ρόλο στην αφελληνοποίηση των γειτονιών μας. Και από κοντά η Αριστερά που θέλει όλους τους «οικονομικούς μετανάστες» νομιμοποιημένους. Και η «δεξιά» περπατάει στα τέσσερα.

Για να ακολουθήσουν νεότερες αποκαλύψεις για το σύρσιμο της χώρας στο μνημόνιο των διεθνών τοκογλύφων. Αποκαλύψεις για τις σοσιαλιστικές απορρίψεις των ρωσικών προτάσεων για το αγκυροβόλιο ρωσικών πολεμικών και επιβατηγών πλοίων στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Νεωρίου της Σύρου με ισχυρά ανταποδοτικά οφέλη για την Ελλάδα, αλλά και για την ρωσική δανειοδότηση με επιτόκιο 2 - 3% που ποτέ δεν δέχτηκαν οι επιβήτορες της Πατρίδος μας για το χατίρι των τοκογλύφων της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σοσιαλιστές επιβήτορες που φρόντισαν επί Ανδρέα Παπανδρέου ακόμη να διαλύσουν την βαριά βιομηχανία της Ελλάδος με τις ανεξέλεγκτες οικονομικές επιβαρύνσεις και υπερφορολογήσεις, οδηγώντας την ελληνική παραγωγικότητα στο μηδέν και την χώρα στους απανωτούς Νεοταξικούς δανεισμούς.

Κανείς όμως δεν φρόντισε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα σαθρά και ετοιμόρροπα θεμέλια επάνω στα οποία βάσισε το μέλλον του. Για ένα μέλλον που ήταν σαφώς κατώτερο των προοπτικών που ο ίδιος αυτός λαός προικοδότησε στα παιδιά του και τον κόσμο ολάκερο με αγώνες και κόπους αιμάτινους. Μια ηρωική γενιά Ελλήνων που κατόρθωνε πάντα να ξεπερνάει τον μέσο όρο των ανθρώπινων δυσκολιών, να υπερπηδάει τα εμπόδια των βαρβάρων κάθε εποχής, να κερδίζει στα πεδία του πολιτισμού και του πολέμου, να φτιάχνει αυτοκρατορίες, να ξεπερνάει φτώχιες. Ένας υπέροχος λαός που ήταν ικανός να σηκώσει μέσα από τα πιο βαθιά σκοτάδια την πιο λαμπρή και ελληνοφόρα αυγή. Ένας ελληνικός λαός που υποδουλωνόταν μέσα σε περιβάλλοντα ανεκτικά και «δημοκρατικά» και μεγαλουργούσε με τον Πατριωτισμό και την Εθνικιστική Αριστοκρατία των άξιων πολιτών του.

Σήμερα πάλι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι εκείνος που καλείται να σκορπίσει τα σκοτάδια της Πατρίδος και να ενώσει τον Ελληνισμό σε μια πορεία νικηφόρα. Ας ακούσουμε ένα τραγούδι για την Ελλάδα Μας http://www.youtube.com/watch?v=Aw1Hv7lFTFs

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: