ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ 30-11-2010 .

Έχω την πεποίθηση ότι τα απέραντα παθήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας είναι απαραίτητο να συμβούν. Πιστεύω μάλιστα ότι αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για την ανάνηψη της Πατρίδος. Σ’ αυτό άλλωστε το τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν άλλες επιλογές παρά μονάχα δύο. Ή θα φτάσουμε στο ξανάνιωμα και την αναγέννηση της Ελλάδος ή που θα σαπίσουμε οριστικά τούτη τη φορά. Ή θα αντιδράσουμε δηλαδή με δράσεις ριζοσπαστικές και πράξεις επαναστατικές ή θα αποδεχτούμε το μοιραίο.

Μοιάζει ίσως περίεργο. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μοιάζει με μαζοχισμό ή χαιρεκακία. Αλλά στην πραγματικότητα το σκηνικό της παρακμής που ζούμε μοιάζει με την επίδραση που μπορεί να ασκήσει το παγωμένο νερό στο ανθρώπινο πρόσωπο. Το παγωμένο νερό στο πρόσωπο ενός μεθυσμένου φέρνει απότομα την χαμένη νηφαλιότητα. Στο δε πρόσωπο του κοιμισμένου φέρνει το ξύπνημα από το βαθύ λήθαργο. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει με την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα και τον λαό μας. Είμαστε ένας ευφυής λαός με υψηλή αποστολή και ταλέντα που έχουμε αφεθεί σαν μεθυσμένη πολιτεία στο λήθαργο ενός φτιασιδωμένου επιθανάτιου βρόγχου που ακολούθησε την πρότερη ψεύτικη ευδαιμονία.

Ποια είναι άραγε τα μεγαλύτερα προβλήματά μας; Θα μπορούσαμε να αραδιάσουμε μια μεγάλη σειρά από δαύτα. Την κάκιστη οικονομική κατάσταση, την πολιτική σήψη και διαφθορά, την ξενολάγνα εκπόρνευση της κοινωνίας μας, το ξεπούλημα της Πατρίδος και των εθνικών μας υποθέσεων, την χαλαρότητα της Πίστης των νεοελλήνων, την επικίνδυνη έκθεση της εθνοφυλετικής μας ταυτότητας από την ξέφρενη λαθρομετανάστευση, την επισφαλή εργασία, την αποξένωση από το περιβάλλον. Είναι αλήθεια. Όλα αυτά είναι αληθινά προβλήματα που μας πληγώνουν και μικραίνουν την Πατρίδα μας. Όμως όλα αυτά μπορούν να συνοψισθούν σε μια φράση και να οδηγήσουν σε μια αναγκαιότητα. Τα βάσανά μας είναι η εγκατάλειψη των Μεγάλων Ιδεών του Ελληνικού Γένους και η μέγιστη αναγκαιότητα είναι η Αφύπνιση των Ελλήνων.

Οι Μεγάλες Ιδέες της Φυλής μας είναι αυτές που μας δώσανε την ελευθερία από τα δεσμά πολύχρονων δουλειών από πολλούς και διαφορετικούς βαρβάρους. Είναι αυτές που μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε πολλούς και ασύγκριτους πολιτισμούς με τους οποίους διαλύσαμε πνευματικά σκοτάδια, διαδώσαμε το Ελληνικό Φως του ήθους, της Τιμής και της υπεροχής και χτίσαμε ή εξελληνίσαμε κοσμοκρατορίες. Οι ισχυρές παρακαταθήκες των Πατέρων μας, Μεγάλες Ιδέες και εκείνες του Ελληνισμού, κρατήσανε μακριά ξένες μολυσματικές επιρροές και συνήθειες προκρίνοντας μια κοινωνία αλληλεγγύης και αξιοκρατίας καθάρια ελληνική απέναντι στο πορνείο της εφήμερης ηδονής και συναλλαγής στους ψευδοναούς και τις στοές του πολυπολιτισμού και της χρυσοφόρου παγκόσμιας εξουσίας. Την ελευθερία δεν την περιορίσαμε στα στενά όρια ενός κατά διεθνή υπαγόρευση κράτους υπό προθεσμία και τον Θεό μας τον θέλουμε Έλληνα και δεν δεχόμαστε κανένα άλλο δανεικό που να υποκλέπτει τις ζωές μας.

Και η Αφύπνιση των Ελλήνων είναι η βαθιά συνείδηση του λαού μας ότι αυτές τις Ιδέες και τις Αξίες του Ελληνισμού μας πρέπει να τις αναζητήσουμε, να τις ανακτήσουμε από τα βρώμικα χέρια ντόπιου και ξένου Νεοταξισμού και τελικά να τις επανεντάξουμε σ’ ένα αναγεννημένο και πραγματικό εθνικό κράτος. Μια Πολιτεία αληθινά κραταιή που θα καλύπτει τους Έλληνες με εθνικό κριτήριο δίχως περιττούς και συγκυριακούς περιορισμούς. Αλλά για να είναι αυτή η Αφύπνιση των Ελλήνων αποδοτική πρέπει να μάθουμε να είμαστε άτεγκτοι και απόλυτοι στους στόχους και τα συναισθήματά μας. Να έχουμε θέληση για ζωή και επομένως να φροντίζουμε να είμαστε δυνατοί και να έχουμε όρεξη να απαιτούμε και να επεκτείνουμε την παρουσία μας. Να θυμώνουμε με αυτούς που θέλουνε το κακό της Πατρίδας και του λαού μας και να τους τιμωρούμε ανηλεώς και ασυνθηκολόγητα.

Να φροντίζουμε τα υπάρχοντα της Πατρίδος, τις ομορφιές και τον πλούτο της μόνο για λογαριασμό της Ελλάδος και να μην σκορπούμε τίποτε σε αλλόφυλους «φίλους» και εχθρούς. Να φτιάξουμε τότε νέους λαμπρούς ελληνικούς πολιτισμούς και να δομήσουμε κοινωνία εθνική και φυλετικά καθαρή, Ελληνίδα κοινωνία και μόνον. Να αποδώσουμε το σεβασμό και να δώσουμε χώρο μόνο στο δικό μας Θεό και σε κανέναν ξένο. Να θυμώσουμε πραγματικά με όσους αγύρτες στη γειτονιά μας και δίπλα μας κακοφέρνονται σε κάθε ελληνική ύπαρξη και να στηριχθούμε στο στοιχείο της ελληνικότητας τόσο στην κατάκτηση λευτεριάς όσο και στις διεθνείς μας σχέσεις. Να πούμε ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΦΩΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.

Ας δούμε τέλος αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=mSe_Wt2ZOg0

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: