ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 12-11-2010 .

Κάποιοι παράγοντες της πολιτικής μας ζωής δεν σέβονται καθόλου την ιστορία του μεγάλου Ελληνικού Έθνους. Είναι παράγοντες που ανήκουν σε μια κλειστή ομάδα προσώπων που κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι, τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες και τον πολιτικό τους λόγο προκειμένου να μικρύνουν το Έθνος μας. Άνθρωποι που δεν διαθέτουν ατομική βούληση και πατριωτικό συναίσθημα. Όλος αυτός ο Νεοταξικός συρφετός, φθηνά εργατικά χέρια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με πλούσια οικονομικά σεντούκια, έχουν βαλθεί να διαγράψουν την ιστορία της Ελλάδος αλλοιώνοντας ιστορική μνήμη και εθνικά σύμβολα.

Όμως τι είναι τελικά η ζωή ενός Έθνους και μάλιστα του πλέον πολύχρονου και δημιουργικού όπως είναι η Ελλάς; Είναι μια στατική άραγε εικόνα που φωτογραφίζεται κάποια στιγμή μέσα στο διάβα του χρόνου, ξεχνώντας τα πρότερα βήματα ή και διαγράφοντάς τα με το να τα χαρίσουν σε άλλους λαούς καχεκτικούς; Λαούς που ζηλεύουν τα γερά Έθνη και γυρεύουν να πάρουν την θέση τους σαν αρρωστήσουν από τις πράξεις καχεκτικών και προδοτών ηγετίσκων. Είναι μήπως μια εφήμερη πραγματικότητα στον παρόντα χρόνο που προκύπτει από παρθενογένεση δίχως παρελθόν και έγνοιες για το μέλλον του τόπου και των παιδιών του; Δίχως δηλαδή προγονικά διδάγματα και θέληση για την ανανέωση από μια ακόμη πιο τρανή και λεύτερη γενιά.

Η ζωή του Ελληνικού Έθνους είναι μια ατελείωτη διαδρομή ηρωικών αγώνων και πολιτισμικής δημιουργίας από το λυκαυγές της ανθρωπότητας μέχρι τις μέρες μας σε μια ενιαία και αδιάσπαστη ενότητα που αποτελεί την άφθαστη σε μεγαλείο Ελληνική Ιστορία. Και η ιστορία μας αποτελεί την πυξίδα από το παρελθόν που μας οδηγεί με ασφάλεια στα μονοπάτια της εθνικής αυτογνωσίας με την δύναμη της φυλετικής συνείδησης, αλλά και το όραμα που μας δείχνει τον τρόπο και τις αξίες που θα βαδίσουμε μέσα από νέα έργα και πολιτισμούς προκειμένου να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγαλύτερη όπως θέλουνε οι πατεράδες για τα παιδιά τους.

Αυτή η ιστορία, η δική μας γνήσια ελληνική ιστορία βρίσκεται ανεξίτηλα χαραγμένη στα μνημεία και στα πεδία των μαχών ισάξια. Βρίσκεται στο Αίμα που κυλάει στις φλέβες μας και στην επιθυμία να ορίζουμε αδούλωτα την εθνική μας γη. Στον πολιτισμό και τον πατριωτισμό μας. Στην γλώσσα την ελληνική, πάντα ζωντανή και νέα, και τον Ηρωικό Έλληνα που δεν υποχωρεί και δεν παραιτείται, αλλά βαδίζει μπροστά αγέρωχος για μια δυνατή Εθνική Κοινότητα. Στην Πίστη μας στο Θεό, την ηθική και την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων. Και όλες αυτές οι αξίες συμπυκνώνονται στην αιματοβαμμένη σημαία του Γένους μας, την τιμημένη γαλανόλευκη που έχει βρεθεί στο κεφάλι κάθε ιστορικής στιγμής όταν η Ελλάς αναπτυσσόταν ή απελευθερωνόταν. Στην Ελληνική Σημαία βρίσκεται η απεικόνιση της Πατρίδος σε στεριά και θάλασσα, αλλά και το σύνθημα που δείχνει ότι για τον Έλληνα δεν υπάρχει άλλη κατάσταση πλην από την Ελευθερία ή τον Θάνατο. Και στην προμετωπίδα αυτής ο ζωηφόρος συμβολισμός της Ελληνοορθοδοξίας, ο Σταυρός του Χριστού Μας παρών στους αγώνες της Ελληνικής Φυλής.

Η Ελληνική Σημαία λοιπόν είναι η ψυχή μας και η ζώσα ιστορική συνείδηση που μας θυμίζει ότι ερχόμαστε από μακριά και οφείλουμε να πάμε μακρύτερα ως όρθιοι και δυνατοί. Αυτή την σημαία γυρεύουνε να μας αλλάξουν τα ντόπια δουλικά ενεργούμενα της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης. Το έχουνε πει κατά διαστήματα. Και ψάχνουν τρόπους να το πετύχουνε ανώδυνα όπως πιστεύουν. Βάζοντας μπροστά ως επιχείρημα την αλλοδαπή πολυπολιτισμικότητα και την θρησκευτική και φυλετική πανσπερμία για να μη θιγούν οι λαθρομετανάστες έποικοι. Το λένε, το «ξεχνάνε» και το πράττουν για να συνηθίσουμε μια δήθεν ελληνική σημαία δίχως σταυρό. Όπως παλαιότερα σε μια διεθνή έκθεση επάνω στην Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόντουσαν κάποιες φιγούρες ντυμένες τις σημαίες των χωρών τους. Με την δική μας γαλανόλευκη φιγούρα να μην έχει σταυρό. Και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΑ στο κάτω μέρος της οθόνης, εκεί όπου στις εκλογικές εκπομπές εμφανίζεται η ελληνική σημαία, αντικρίσαμε, λένε από τον σταθμό, ένα καλλιτεχνικό έψιλον μπροστά από το λογότυπο ΚΛΟΓΕΣ. Μόνο που το «καλλιτεχνικό έψιλον» έχει την όψη… γαλανόλευκης σημαίας δίχως σταυρό. Κι αυτό συνέβη στις έσχατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ιστορία μας δεν ακυρώνεται και η Σημαία μας δεν αγγίζεται. Τα λάβαρα του Ελληνικού Έθνους προασπίζουν ως Φρουρά απροσπέλαστη οι Έλληνες Εθνικιστές με όπλο τον προαιώνιο και καθάριο Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό. Και ας αφιερώσουμε στην Ιστορία των Ελλήνων τούτο το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=uSUsLNfDaDA&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: