ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ, ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 13-11-2010 .

Τι τρέχει επιτέλους σ’ αυτόν τον άγιο και αιματοβαμμένο τόπο; Τι συμβαίνει σ’ αυτή εδώ τη Γη του Φωτός και των ηρώων και ανεχόμαστε μια εικονική «δημοκρατία» να ξεπουλάει Πατρίδα και να διακωμωδεί ιερές αξίες με τόσο χαρακτηριστική άνεση; Μια δημοκρατία που εξαντλεί την προπαγανδιστική χρήση της εικόνας των συστημικών ΜΜΕ προκειμένου να δηλητηριάσει τις ψυχές των παιδιών μας για να εξευτελίσει την Πίστη και την ιστορία του λαού μας, επιχειρώντας να αποξενώσει το μέλλον της Πατρίδος μας από τις αξίες που ενδιαφέρεται να εξαφανίσει. Και μαζί μ’ αυτές να εξαφανίσει τον ελληνικό λαό που θεωρούν πως έτσι θα αποδεχτεί και τον δικό του ηθικό και κατόπιν φυσικό χαμό.

Και από την άλλη πλευρά θεωρείται εξόχως δημοκρατική η ανοχή στις διαφορετικές τάχα πολιτικές απόψεις που προσδιορίζουν ανύπαρκτες εθνότητες με δίγλωσσο τρόπο και με εκλογικές διαδικασίες. Διαδικασίες που χρησιμοποιούν ελληνική λαλιά, αλλά σκάρτη ψυχή πουλημένη στον διάβολο και τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό του. Και οι δημοσιογράφοι και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όπως οι περισσότεροι συνέταιροί τους σοσιαλιστές και ορφανά του Μαρξ, φτιάχνουν την αγιογραφία των δωσίλογων ταγών της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Πολιτικό σύστημα ταιριαστό που με την οικονομική του κρίση εξαντλεί τα νοικοκυριά για να φέρει ανάμεσα στον κουρνιαχτό την πραγματική κρίση, την πολιτική προκειμένου να διαλυθεί η Ελλάς όταν θα πιάσει δουλειά ο αυτοδιοικητικός «Καλλικράτης».

Έχουμε λοιπόν τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς στη Θεσσαλονίκη Μπουτάρη, αυτόν που ήθελε να μετονομαστεί η οδός του Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ, αυτός που χαρίζει την Μακεδονία στα Σκόπια και θέλει να δείχνει η δημοτική τηλεόραση τσόντες, να διαφημίζει την υποψηφιότητά του σε κρατικό μέσο ενημέρωσης των Σκοπίων. Έχουμε τα φερέφωνα των Σκοπίων και του Ουράνιου Τόξου να προκρίνουν απροκάλυπτα τις υποψηφιότητες της σοσιαλιστικής κυβέρνησης Παπανδρέου την ίδια στιγμή που στα πασοκικά ψηφοδέλτια της Ελεύθερης Μακεδονίας Μας συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του πλέον άθλιου ανθελληνικού δημιουργήματος, του ουρανοτοξίτικου ψευτομακεδονισμού. Μεθοδεύσεις που έχουν απλώσει το βρώμικο χέρι τους στο Άγιο Σώμα της Ελλάδος Μας και φωνές που τολμούν να χαρακτηρίζουν τους απελευθερωτές της Μακεδονίας Μας, τους ήρωες μακεδονομάχους μας δολοφόνους και συμμορίτες. Αυτές οι φωνές δείχνουν ως εκλεκτό τους στην Έδεσσα τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ Σιόντρα που στο πρόσφατο παρελθόν είχε απομακρύνει τις προτομές των Μακεδονομάχων από το κέντρο της πόλης. Μαύρο σε Σοσιαλιστές, Αριστερούς και πάσης φύσεως νεοταξίτες εκποιητές εθνικής γης λοιπόν.

Παράλληλα ο Τριανταφυλλόπουλος από τον Άλτερ προώθησε έντεχνα και με φόρα τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα κ. Καμίνη που θεωρεί ότι πρέπει να ταυτοποιήσουμε και να δώσουμε προσωρινά χαρτιά και δουλειές στους λαθρομετανάστες πριν τους απελάσουμε για να μην εγκληματούν! Βέβαια αυτό θυμίζει το «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού».

Και το κανάλι της σοσιαλιστικής προπαγάνδας Mega προβάλλει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για μικρά και μεγάλα παιδιά, ακομπλεξάριστη και προκλητική ποπ σάτιρα όπως λένε οι άνθρωποι του καναλιού, που εμφανίζουν τον Χριστό στον Σταυρό σε κάποιο διάλογο με κάποια φιγούρα από την Αρχαία Ελλάδα, ενώ παράλληλα διακωμωδούνται ταυτόχρονα η αρχαιοελληνική και η χριστιανική μας παράδοση εξίσου.

Αυτή δεν είναι η δική μας Ελλάδα και δεν την θέλουμε. Δεν θέλουμε ένα ψευτορωμέϊκο κουτσουρεμένο με «δημοκρατικές» προφάσεις και με πολίτες αχταρμά, δίχως αρχές και αξίες. Θέλουμε μια Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες με σαφή Εθνοφυλετική ταυτότητα με απόλυτο σεβασμό στην Πίστη και την Παράδοση του Έθνους μας με άξονα μια Πατριωτική Λαοκρατία. Και αυτό θα συμβεί με την βέβαιη τελική νίκη του Ελληνικού Εθνικισμού. Δείτε εδώ τα τηλεοπτικά χάλια του ψευτορωμέϊκου http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116&subid=2&pubid=17390777

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια: