ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 18-11-2010 .

Το ανόσιο όραμα των εκφραστών της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, ο νεοταξικός εφιάλτης του πολυεθνικού κράτους που στήνεται από την «ελληνική» Κεντροαριστερά στην Γη των Ηρώων εφαρμόζεται ισοπεδώνοντας κάθε είδους αξία και κάθε νόμο που εκφράζει την όποια εναπομένουσα αξιοπρέπεια του κράτους αυτού. Ο δε αυτοδιοικητικός «Καλλικράτης» της πασοκικής εξουσίας και της αριστερής του ακολουθίας εκπληρώνει με το καλημέρα την πρώτη γραφή που ξεκίνησε με το ανθελληνικό και παράνομο λαθρονομοσχέδιο που έχει προσβληθεί δικαστικώς και δεν έχει κριθεί τελεσιδίκως. Οι ψήφοι όμως των λαθρομεταναστών εποίκων έπεσαν ήδη στην κάλπη του ντόπιου Νεοταξισμού. Και αυτή είναι μια πρώτη παράβαση των ελληνικών νόμων από την κοινοβουλευτική δικτατορία. Και ειδικά όταν σε πολλές περιοχές της Ελλάδος η ανάρρηση στους τοπικούς θώκους κρίθηκε σε λίγες εκατοντάδες ή και δεκάδες ψήφους.

Κάπως έτσι, μέσα στην παραζάλη του λαού μας που θεώρησε ότι με την εγκατάλειψη του δικαιώματος εκλογής των «αρχόντων» των τοπικών κοινωνιών θα μπορούσε να εκφράσει την διαμαρτυρία του, φτάσαμε στην μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κάβα Μπουτάρη και της Αθήνας σε επικίνδυνο καμίνι. Με την παράδοση της τύχης αυτού του λαού στην εργασιακή και την κοινωνική ασφάλεια και έκφραση σε χέρια εραστών μιας Ελλάδος με λιγότερους Έλληνες και ακόμα λιγότερα ελληνικά δικαιώματα. Σε αρχόμενους δηλαδή από ξένα κελεύσματα και όχι σε άρχοντες του τόπου τους. Με εξαρτήσεις που αφορούν όλο το φάσμα της εθνικής και κοινωνικής ζωής. Στην κοινωνική καθημερινότητα και την έκφραση διεκδίκησης δικαιωμάτων, το δικαίωμα λόγου ιεραρχών για την ζωή του Ελληνικού Έθνους, την πολιτική συμπεριφορά που άπτεται ξεκάθαρα της εξωτερικής μας πολιτικής και των εθνικών μας συμφερόντων.

Σ’ αυτά τα πλαίσια συνεχίζεται η καταδυνάστευση των γειτονιών μας στον Άγιο Παντελεήμονα, την Πλατεία Αττικής και τις γύρω περιοχές προκειμένου να επιβληθούν οι αυθαιρεσίες των λαθρομεταναστών σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων. Αυθαιρεσίες μέσα από τα παράνομα Τζαμιά, το παραεμπόριο και τις παραβατικές συμπεριφορές που δείχνουν να στοχεύουν την εκδίωξη των Ελλήνων από τα σπίτια τους με τον φόβο και την έλλειψη κοινωνικής ασφάλειας εκ μέρους του σοσιαλιστικού παραδείσου των αλλοδαπών. Και όταν τα αδέλφια μας στην Πλατεία Αττικής θέλησαν να διαμαρτυρηθούν, το σοσιαλιστικό κράτος, αυτό που ανέχεται το σοσιαλιστικό παρακράτος να σπάει την Αθήνα διαμαρτυρόμενο σε βάρος του… εαυτού του, αρνήθηκε το δικαίωμα διαμαρτυρίας στους Έλληνες με την αστυνομία και τα χημικά του( δείτε αυτά εδώ τα βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=TO2ONH3q0gg&feature=player_embedded, http://www.youtube.com/watch?v=XQtirx3LUr8&feature=player_embedded! ), ενώ επέτρεψε την υπαίθρια ισλαμική τελετουργία των λαθρεποίκων με την πολιτισμένη σφαγή ζώων. Λαθρέποικοι που εμφανίστηκαν σε μικρό αριθμό λόγω της αντίδρασης κατοίκων και Εθνικιστών. Με την πράξη των λαθραίων να αποτελεί μια ακόμη παράβαση κρατική αφού το συνταγματικό δικαίωμα του συναθροίζεστε διαθέτουν μόνο οι Έλληνες πολίτες. Κάτι που δεν εμπόδισε τους νέους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μετατρέψουν σε υπαίθριο Τζαμί τα Προπύλαια κάτω από το άγαλμα του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε που μαρτύρησε υπέρ Χριστού και Ελλάδος από μουσουλμανικά χέρια.

Και στην Θεσσαλονίκη ο έτερος «άρχοντας» του σοσιαλιστικού παραδείσου και των αριστερών συναθροιζομένων, ο πολύς κρασοφτιάχτης κ. Μπουτάρης που οραματιζόταν ( ή και οραματίζεται;) την μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ, εμφανίζεται στο κρατικό κανάλι να κάνει προκλητικές και επικίνδυνες δηλώσεις για την Ελεύθερη Μακεδονία Μας και τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμο. Να λέει λοιπόν ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης ότι η δική του αντίληψη τάχα περί της θρησκείας της αγάπης δεν θέλει ένα παπά να μιλάει για την ελληνική Μακεδονία. Και ακόμη ότι θέλει να φτιάξει το δήθεν σπίτι του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη μουσείο που θα μπορούν να επισκεφτούν οι Τούρκοι αφήνοντας λεφτά στην πόλη.

Πιθανόν το θέμα να αφορά τους Τούρκους που θα αφήσει η σοσιαλιστική κυβέρνηση να πηγαινοέρχονται δίχως βίζα με αντάλλαγμα την ανύπαρκτη αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Ο κ. Μπουτάρης μάλιστα συγκρίνει βέβηλα τους Έλληνες προσκυνητές των σκλάβων Πατρίδων μας με τους ανήθικους Τούρκους εισβολείς. Για του λόγου το αληθές δείτε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=8am4E7edWuQ&feature=player_embedded

Όμως η Ελλάδα είναι η δική μας στέγη, το δικό μας σπίτι. Και εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να κρατήσουμε το σπίτι μας καθαρό και να το κάνουμε μεγαλύτερο. Ο Ελληνικός λαός και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές προχωράμε νικηφόρα για να κρατήσουμε την Ελλάδα ελληνική και να την κάνουμε μεγαλύτερη. Το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: