ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ

ΑΘΗΝΑ 10-11-2010 .

Έχει πολύ μεγάλη αξία να διαθέτουμε την εσωτερική δύναμη να προβαίνουμε κάποιες στιγμές στην ενδοσκόπηση και τον απολογισμό των ατομικών μας πεπραγμένων όπως και αυτών της φυλετικής μας κοινότητας. Να δούμε με ξεκάθαρη ματιά τι έχουμε πράξει και κυρίως τι μπορούσαμε να πράξουμε και δεν το κάναμε προκειμένου να φανούμε αντάξιοι όσων προηγήθηκαν ημών προκειμένου να σταθούμε με πατριωτικό σθένος και αγωνιστικό φρόνημα στην πρώτη γραμμή ενός Ελληνικού Έθνους πρωταγωνιστικού όπως αρμόζει στο μακραίωνο και κραταιό παρελθόν του. Τόσο ως άτομα που οφείλουν να πάρουν στα χέρια τους την ανάπτυξη της Ελληνικής Φυλής βελτιώνοντας τις δικές τους αποδόσεις όσο και ως Ελληνική Κοινωνία στο σύνολό της.

Αλλά η Ελλάς οφείλει να μην αναλωθεί σε μια στείρα προγονοπληξία, αλλά να δημιουργήσει έργα συγκαιρινά και ζουμερά, όπως συνήθιζε να λέει ο μεγάλος Εθνικιστής και Πατριώτης διανοητής του Ελληνισμού Ίων Δραγούμης. Να σταθεί με σεβασμό εμπρός στο ζωντανό παρελθόν της, την ίδια της την ιστορία, να ρουφήξει έως το μεδούλι τα σπουδαία διδάγματα τρανών Ελλήνων, να ιχνηλατήσει προγονικά μνημεία και βήματα και ύστερα να τραβήξει το δρόμο της ίσα μπροστά και ακολουθώντας την τρανή περπατησιά λαού γενναίου και δημιουργικού να δημιουργήσει έργα ακόμα πιο σπουδαία. Να δημιουργηθεί δηλαδή μια Νέα Ελλάδα που θα ρίξει το βάρος της στο χτίσιμο ενός Νέου Ελληνικού Πολιτισμού που θα απογαλακτισθεί από τις εξαρτήσεις των σημερινών ανάξιων ψευτοελλήνων, θα λάβει στα χέρια της τον πνευματικό και υλικό πλούτο του Έθνους μας και θα χαράξει μια χρυσή τομή σαν μια φωνή από το παρελθόν που θα απαιτήσει την αναγέννηση μιας Μεγάλης Ελλάδος.

Στην πραγματικότητα λοιπόν, μέσα από το πρίσμα που προδιαγράφει η σημερινή μεθοδευμένη κρίση σ’ ένα παραμορφωμένο ψευτορωμέϊκο, το μεγάλο ζητούμενο είναι να γίνει η Ελλάς το επίκεντρο του κόσμου μας όχι ως μια ύπαρξη που ξεπουλάει την σπουδαία προίκα της και τον εαυτό της στο θησαυροφυλάκιο και τις ορέξεις του επιβήτορα Νεοταξισμού ούτε το σταυροδρόμι στο διάβα βάρβαρων κατακτητών, αλλά ως αφετηρία ιδεολογική για εθνική συσπείρωση και δύναμη επεκτατική έτοιμη να χαράξει νέους δρόμους με πνεύμα ηγετικό και διεισδυτικό. Μια Ελλάδα που δεν θα χαρίζει ταυτότητα και ιστορία ελληνική σε λαθρομετανάστες και σε ξένους γείτονες προσωρινούς και άξεστους. Δεν θα βγάλει τον λαό από το δικό του χωράφι και το δικό του εργοστάσιο για να ανακαλύψει δήθεν ανάγκες δανεικές με δάνεια δουλικά και δεν θα τυλίξει τους υπερήφανους Έλληνες σε μια κόλλα χαρτί στα πόδια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Δεν θα χαρακτηρίζει τους υπερήφανους στρατιωτικούς και αστυνομικούς μας αντιπαραγωγικούς με την κάθε τρόικα να εισβάλει στα στρατιωτικά μας νοσοκομεία και να ευτελίζει πρόσωπα και προσωπικά ή και κρατικά δεδομένα.

Η δική μας Ελλάδα μοιάζει με τους Δελφούς και την ζηλευτή θέση τους επάνω στην χρυσή τομή της γης. Ένας υπέρλαμπρος ναός της ανθρωπότητας που κάθε λαός θα σπεύδει να προσφέρει τον σεβασμό του και να κοινωνήσει πολιτισμικό φως και πολιτική εξάρτηση από την δίκαιη και επιβλητική παρουσία του. Μια Ελλάδα που θα σκεπάσει υπό την προστατευτική της αγκάλη και την κρατική της στέγη όλα τα παιδιά και τις πατρίδες του Ελληνισμού λεύτερες με τις γειτονιές ελληνικές, τα πρόσωπα του λαού μας χαμογελαστά και την σχέση μας με τον Θεό των Ελλήνων όρθια και δεδοξασμένη στην κεφαλή του Γένους.

Η δική μας Ελλάδα θα έχει μπροστά στο Ιερό Βήμα και τους Βωμούς του Ελληνικού Έθνους ως αιχμή του δόρατος την Εθνική Εργατική Τάξη και την φυσική αριστοκρατία του Εθνικού μας Στρατού να εξασφαλίζουν την οικονομική ευμάρεια της Φυλής μας και την αναγέννηση αυτής ως Παγκόσμια Δύναμη. Με πίστη ακλόνητη και αμόλυντη στο όμαιμο και ομόφυλο της πατρίδος και την κοινωνική αλληλεγγύη με την αίσθηση του Χρέους και της Τιμής έναντι του Ελληνικού Έθνους.

Αυτή η Ελλάδα είναι που θα σταθεί τύποις και ουσία σαν τους Δελφούς στην χρυσή τομή της οικουμένης δίνοντας ζωή και νόημα στην ύπαρξή της μέσα από μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Ας δούμε τέλος το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=1jxFIqfk6og&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: