ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ


ΑΘΗΝΑ 8-9-2011.

Ο πόλεμος φθοράς σε βάρος του εθνικού κράτους περνάει από όλα τα στάδια της πολιτικής και της καθημερινότητας. Η παγκόσμια διακυβέρνηση χρειάζεται λιγότερους πολίτες και ακόμη λιγότερες συνειδητοποιημένες εθνικές συνειδήσεις. Χρειάζεται δηλαδή εθνικά και πολιτικά στείρες κοινωνίες πρόθυμων δούλων. Και αυτή η μεθόδευση περνάει οπωσδήποτε από την διάλυση της οικογένειας και την κατάλυση της μητρότητας, αφού η σωστή οικογένεια αποτελεί τον μηχανισμό ανανέωσης της εθνικής κοινότητας και η μητέρα είναι ο αποφασιστικός παράγοντας που πλάθει σωστούς χαρακτήρες και συντηρεί την επαφή του νεαρού βλαστού του έθνους με τις αρχές και τις αξίες του.

Ειδικότερα για τον Ελληνισμό και τον Εθνικισμό η μητέρα είναι η άξια σύντροφος που στηρίζει ολόκληρη την οικογένεια. Είναι η τρυφερή ύπαρξη και η μαχητική μορφή που θα δώσει στο ελληνόπουλο ήθος, παιδεία και αγωνιστικό φρόνημα διαφυλάξεως των πατρογονικών εστιών. Η Ελληνίδα μάνα είναι η γενναία γυναίκα που θα αποτελέσει το απαραίτητο στήριγμα του ανδρός της δίνοντας παράδειγμα στάσης ζωής στον νεαρό Έλληνα που δεν θα παρεκτραπεί από την ενιαία εικόνα που εκπέμπει η ελληνική οικογένεια. Θα δώσει την νέα ελληνίδα κόρη που θα γίνει η επόμενη άξια μάνα, πιστή στον οικογενειακό θεσμό. Και θα αναθρέψει τον επόμενο Έλληνα γιο που θα αποτελέσει τον προστάτη και φύλακα άγγελο των αγαπημένων του προσώπων.

Η Ελληνίδα μάνα θα εμπνεύσει και θα εμφυσήσει στα παιδιά της την ορθή έννοια της αγάπης, της πίστης και της προσήλωσης. Η μητρότητα είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές και η ιερότερη έκφραση της εθνικής και φυλετικής ψυχής για την διατήρηση και την ομαλή ανάπτυξη των μελών της εθνικής κοινότητας. Κανείς πολίτης δεν μπορεί να φτάσει στο στάδιο του ώριμου πολίτη και δεν μπορεί να δώσει αγάπη και προσήλωση στην Πατρίδα αν πρώτα δεν μάθει να δίνει αυτά τα υπέροχα συναισθήματα στην οικογένειά του και εν συνεχεία στην κοινωνία της οποίας αποτελεί μέλος. Και αυτά τα συναισθήματα και τους οδηγούς συμπεριφοράς μονάχα η μητέρα μπορεί να δώσει σε πρώτο και υπερθετικό βαθμό.

Το πρώτο μάθημα ήθους και συμπεριφοράς που δίνει η μάνα στα παιδιά της είναι ο σεβασμός προς την ίδια τη φύση που κουβαλούν στο γενετικό κώδικα. Είναι η ανταπόκριση της νεαρής ελληνίδας προς την γυναικεία φύση και του νεαρού Έλληνα προς την αντρική φύση. Είναι η σαφής διάκριση των φύλων και εν συνεχεία η πραγματοποίηση της αντίστοιχης αποστολής στο πλαίσιο της κοινωνίας και του έθνους. Κώδικας συμπεριφοράς που σαφέστατα στιγματίζει τον κιναιδισμό ως οδό προς την ανηθικότητα, την καταστροφή της οικογένειας και την μείωση του λαού αφού οδηγεί στην εξαχρείωση και την στειροποίηση της κοινότητας. Η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία έχοντας αντιληφθεί αυτή την πραγματικότητα, προχωράει στην νομιμοποίηση των ομόφυλων «γάμων» και την αντικατάσταση της μητέρας από τον όρο ερωτικός σύντροφος νιώθοντας απειλή από τις υγιείς κοινωνίες.

Η Ελληνίδα μάνα ενέπνεε πάντοτε την σιγουριά, την αυτοπεποίθηση και την σταθερότητα στον οικογενειακό θεσμό. Οι δυσκολίες και οι υπερβολικές τρυφηλότητες με την λάμψη μιας άκοπης διαβίωσης δεν περνούσανε ως οδοστρωτήρας από την ελληνική οικογένεια, αφού τα εμπόδια είχαν απέναντί τους την μητέρα που στεκόταν στο πλευρό του συζύγου και των παιδιών ωθώντας τις ενέργειες στην υπέρβαση των προκλήσεων και των δυσχερειών. Ο αστικός υλισμός και η φθοροποιός του δράση σταματούσαν μπροστά στο μητρικό φίλτρο. Η Ελληνίδα μάνα υπήρξε ανέκαθεν η μόνη που προέτρεπε όχι μόνο τον σύζυγο αλλά και τον γιο να δίνει τις μάχες στο Πεδίο της Στρατιωτικής Τιμής ώστε να επιστρέψει είτε νικητής με την ασπίδα στο χέρι είτε νεκρός επάνω στην ίδια ασπίδα, πολεμώντας με το μέτωπο εμπρός κι όχι με τις πλάτες στραμμένες προς τα πίσω.

Αγάπη, Πίστη και Προσήλωση Ελληνική είναι λοιπόν τα Θεία Δώρα της Ελληνίδας Μητέρας προς την κοινωνία και την πατρίδα. Αγάπη προς τον Θεό που έδωσε την ζωή, την οικογένεια που διδάσκει συντροφικότητα και την πατρίδα που είναι ο φυλετικός οίκος και ο μηχανισμός λευτεριάς και ασφάλειας. Πίστη και Προσήλωση στους ίδιους στύλους ελληνικότητας. Δώρα που χαρίζει η Ελληνίδα μάνα συνδυάζοντας την συναισθηματική φύση με την αίσθηση του καθήκοντος όπως μονάχα εκείνη ξέρει να μεταλαμπαδεύει στα παιδιά της που είναι και τα βλέπει και ως παιδιά της Ελλάδος. Είναι εκείνη που θα δώσει στην Ελληνική Φυλή την αρετή, το ήθος και την βιολογική δυνατότητα να υπάρχει στους αιώνες στο πλευρό του άξιου Έλληνα που νοηματοδοτείται από μια εξίσου άξια Ελληνίδα.

Η έννοια της μητρότητας είναι η προσωποποίηση της ελληνικής οικογένειας και της φυλετικής ψυχής και ως πάνσεπτη εικόνα αποτελεί χρέος Τιμής για τον Ελληνικό Εθνικισμό η προάσπιση και η διαφύλαξή της από ξένες παρεμβάσεις και μεταλλάξεις. Θα διαφυλαχτεί ως καθαρόαιμος ναός γνήσιων, ηθικών και μαχόμενων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

nikolos είπε...

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ-ΔΕΚΟ.οπου κανοντας 3ο παιδι μπορουν για να μην πουμε και 4ο δεν θα πατησουν ποτε το ποδι τους στην υπηρεσια , θα εισπρατουν ενα σωρο επιδοματα αν ειναι και οι δυο συζυγοι δημοσιοι υπαλληλοι και η γυναικα θα φυγει με πληρη συνταξη σε 25 χρονια