ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

ΑΘΗΝΑ 4-9-2010 .

Πολλά και διάφορα παρελκυστικά και ψευτοειρηνικά μηνύματα έχουν κατακλύσει τον ήδη ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό από τα προβλήματα της καθημερινότητας σχετικά με την νέα φάση ηρεμίας που διέρχονται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μηνύματα που επιδιώκουν να αμβλύνουν τις αντιθέσεις των δύο λαών, να ρίξουν στην λήθη τις σε βάρος μας τουρκικές θηριωδίες έως και τις μέρες μας ακόμη, να απεμπολήσουμε τις νόμιμες και δίκαιες διεκδικήσεις μας και να αποδεχτούμε ως φυσιολογικές τις διεκδικήσεις των απέναντι κτηνοβάρβαρων. Μηνύματα που ξεκίνησαν από τις γκρίζες ζώνες και τις διεθνείς συμφωνίες που αναγνώριζε ο Σημίτης τουρκικά συμφέροντα στο Αιγαίο, φούντωσαν με τις συγκυριαρχίες σε Θράκη και Κύπρο, πέρασαν έως και τους σεισμούς, περάσανε εσχάτως έως και την δική μας οικονομική κρίση με τουρκικές…επενδύσεις και φυσικά την επιδιωκόμενη συγκυριαρχία στο Αιγαίο.

Στο μεταξύ υποστηρίξανε οι γραικύλοι πολιτικάντηδες πιο πολύ από κάθε άλλον Ευρωπαίο την επιδιωκόμενη είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και προχωράνε τα διαβατήρια για τις βεγγέρες των Τούρκων στα νησιά μας. Και να που γνωρίσαμε τις μοιρασιές ζωνών έρευνας και διάσωσης και τις ανασχέσεις των αναχαιτίσεων των τουρκικών αεροσκαφών με την ουσιαστική συρρίκνωση του εναερίου χώρου μας και τις ασφαλείς διελεύσεις τουρκικών πολεμικών σκαφών και νόθευση παιδείας και άλλα τινά. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας όμως συνεχίζουν να πληρώνουν φόρο αίματος και οι θυσίες των προγόνων μας για μεγάλη και λεύτερη Ελλάδα να μαγαρίζονται.

Και ξάφνου μαθαίνουμε με τυμπανοκρουσίες για την ενδεχόμενη και καλά κατάργηση του εμπόλεμου της Άγκυρας αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια και η οποία βαπτίζεται κιόλας ως βέβαιη. Και από κοντά αναγγέλλουν με πανηγυριτζίδικο τρόπο την διακοπή των αναχαιτίσεων στον ουρανό του Αιγαίου Μας. Κι όλα αυτά δίχως τις απαραίτητες διευκρινίσεις, μήπως και ξεχαστούν όλα κάτω από τον οικονομικό κουρνιαχτό.

Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι αυτό που προχωράει είναι η οθωμανοποίηση της Ελλάδος. Και ιδού πως μέσα από κάποιες ενδεικτικές περιπτώσεις που δεν είναι οι μόνες. Σε ό,τι αφορά τα 12 μίλια ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, που ευχαριστήθηκε την νίκη της Τουρκίας επί της Ελλάδος στην καλαθοσφαίριση παρέα με τον ραγιά Δρούτσα, σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι NTV είπε ότι το μεν Έγγραφο Πολιτικής Εθνικής Ασφαλείας που κάνει σχετική αναφορά είναι απόρρητο και δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις γι’ αυτό και ότι στην περίπτωση που η Ελλάς αποφασίσει να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ, η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει μονόπλευρα βήματα. Αλλά και για τις υποτιθέμενες διαφορές κεμαλικών και ισλαμιστών ο Νταβούτογλου είπε ότι «με το ΓΕΕΘΑ δεν υπάρχει ασυμφωνία. Δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων. Δεν υφίστανται δύο εξωτερικές πολιτικές, αλλά μία».

Σε ό,τι αφορά το σταμάτημα των αερομαχιών ο Νταβούτογλου προσδιόρισε ως λόγο των ελληνοτουρκικών επαφών τον «περιορισμό» των κινδύνων στο Αιγαίο και την διεύρυνση των τομέων κοινού συμφέροντος. Η δε αισιοδοξία του για τον τερματισμό των αερομαχιών στο Αιγαίο αποδίδεται, μας λέει, στην συζήτηση με την Ελλάδα για τα νέα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που επαναλήφτηκε με την ανάληψη της διακυβέρνησης της Ελλάδος από τον Γ. Παπανδρέου. Η Τουρκία λοιπόν αναφέρεται ξεκάθαρα στην συγκυριαρχία στα εδάφη μας που προωθεί για τα συμφέροντά του ο αμερικανοσιωνισμός. Και ενώ σε διεθνές φόρουμ η Αυστριακή υπουργός εσωτερικών Μαρία Φέκτερ χαρακτήρισε πρόβλημα για την κοινωνική συνοχή τον διορισμό των ιμάμηδων από την Τουρκία, δηλώνοντας την αντίθεσή της στο πολιτικό Ισλάμ. Και αυτό όταν η Τουρκία μας πλημμυρίζει με ισλαμιστές λαθρομετανάστες και το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζεται να φέρει Τούρκους δασκάλους για τους Έλληνες μουσουλμάνους.

Η θέση των Ελλήνων Εθνικοκοινωνιστών είναι η απόρριψη κάθε τουρκικής πρόκλησης, ειρηνικής ή πολεμικής και κάθε «φιλίας» από ένα παράνομο κράτος που δεσμεύει ελληνικά εδάφη και τα οποία διεκδικούμε. Μουσουλμάνοι Έλληνες είναι μόνο οι Πομάκοι. Αφιερώνουμε στην Πρωτεύουσα του Ελληνισμού μας Κωνσταντινούπολη αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ZfvMNTIOr9Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eagwn%2Eeu%2Fjoomla%2F&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: