ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΑ ΖΩΠΥΡΑ

ΑΘΗΝΑ 24-9-2010 .


Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναιχώρα των μεγάλων αγώνων γιατην κατίσχυση των μεγάλωνιδανικών. Μην αφήσεις την χώρασου να χάσει το χαρακτήρα τηςκαι να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων,χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητακαι χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ' αυτήνμάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένανούμερο, ένας αριθμός , να χάσειςτην ελευθερία της προσωπικότηταςσου. Αδελφοί, μείνετε εδραίοι καιαμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σεόσα επιστωθήτε. Μείνετε σταθεροίστην πίστη και στα ιδανικά τουΓένους. Αυτό είναι το χρέος.
+ Ο Μακαριστός Χριστόδουλος

Κρατήστε το βλέμμα σας στα πιο πάνω λόγια του Μακαριστού Εθνάρχη Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και αναζητήστε τα βαθιά νοήματα που περικλείουν αυτά. Δείτε πίσω τους την αγωνία ενός σπουδαίου Έλληνα, Ιεράρχη και Ανθρώπου που αφενός μεν δεν θυσίασε ως τάχα επιβαλλόμενη κίνηση καμία του ιδιότητα, αφετέρου δε εξέφρασε την ανάγκη για την αντιμετώπιση μιας καταιγίδας που γνώριζε καλά. Μια καταιγίδα που οι δημιουργοί της πίστευσαν πως ξεπερνώντας τον Χριστόδουλο των Ελλήνων θα μπορούσαν να απλώσουν ως γάγγραινα στο Σώμα της Ελλάδος, στον ελληνικό λαό.

Ο Μακαριστός Χριστόδουλος τίμησε την ανθρώπινη διάσταση, το ιερατικό σχήμα και την ελληνική διάσταση. Ήξερε ότι το χτύπημα σε βάρος της Ορθοδοξίας στηριγμένο σε κάποιους ανίκανους στις τάξεις της εκκλησίας θα επιδίωκε την αποκοπή του Έλληνα από τον Θεό και την ελπίδα που γεννά η Πίστη. Ήξερε ότι θέλουν να πληγώσουν την Πίστη προκειμένου να επικρατήσει η τάξη των ανικάνων και των προσκυνημένων στο τιμόνι της Ελλάδος. Ήξερε ότι κάποιοι σχεδίαζαν μια Εκκλησία που θα απιστήσει σε Χριστό και Ελλάδα.

Ήξερε ότι κάποιοι ήθελαν να διώξουν τους Έλληνες από την Ελλάδα, την δε Ελλάδα να πωλήσουν σκλάβα με μια εσωτερική γενοκτονία, την λεγομένη και λαθρομετανάστευση. Και φυσικά γνώριζε ότι οι υποκριτές πολιτικάντηδες του φρόνιμου καθεστώτος μας, ασεβέστεροι όλων, ήταν οι «κάποιοι» που λειτουργούσαν την εξάρθρωση του Έθνους για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών. Και ύστερα ήξερε ότι τα μεγάλα υπερεθνικά συμφέροντα της παγκόσμιας εξουσίας δεν τον ήθελαν όρθιο.

Αλλά εκείνος έδωσε το σήμα του μεγάλου αγώνα των Ελλήνων. Έναν αγώνα που από της Επαναστάσεως του 1821 και εντεύθεν δεν ευοδώθηκε και συνεχίζεται. Ένας αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία. Και ο δικός μας Χριστόδουλος είναι για πάντα ανάμεσά μας. Μας άφησε λαμπρές παρακαταθήκες για αρχές και αξίες για τις οποίες αξίζει να πολεμήσουμε αν θέλουμε να ζήσουμε άξιοι και ωραίοι ως Έλληνες. Για τα ζώπυρα της Πίστεως που λάβαμε από τους γονείς μας. Ήθος, αξιοσύνη, Αγάπη. Αγάπη προς τον Θεό και τον Έλληνα που δικαιούται να δώσει μάχη για την καθαρότητα της φυλετικής του συνείδησης. Γιατί κάποιοι προσπάθησαν να πουν τον Εθνικισμό αιρετικό. Όχι όμως και ο Χριστόδουλος.

Και μας είπε να μην χάσουμε την συνείδησή μας, αλλά και την εθνικότητα και την ταυτότητά μας. Να μην γίνουμε δηλαδή ένας κιμάς όπως συνήθιζε να λέει. Και φυσικά να μην γίνουμε ένας αριθμός δίχως προσωπικότητα. Και βέβαια γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι αυτές τούτες τις Αρχές του θα επιβάλλουμε στην Μεγάλη Ελλάδα μας ως Έλληνες Εθνικιστές
http://www.youtube.com/watch?v=3MZtpXa4o80 .

Τώρα ξέρετε γιατί το λαθρονομοσχέδιο, ο «Καλλικράτης», η έξαρση της λαθρομετανάστευσης, οι πιο σφιχτές ελληνοτουρκικές αγκαλιές και τα μνημόνια δεν συνάντησαν τον ελληνοπρεπή βηματισμό του Εθνάρχη Χριστόδουλο. Όπως γνωρίζετε ότι αν ο Εθνάρχης Χριστόδουλος βρισκόταν τώρα μαχητής στις επάλξεις της Ελλάδος μαζί μας δεν θα ερχόταν ποτέ η αντίχριστη κάρτα του πολίτη με τα πλήρη στοιχεία μας, όπως ταυτότητα, φορολογικά, πληρωμές κ.ά. Με την οποία θα ελέγχονται οι πολίτες για το «καλό» τους, όπως μας λέει ο πρωθυπουργός Παπανδρέου από την ΔΕΘ στο βίντεο αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=HiXmj0dQ44I&feature=player_embedded
με τον νυν Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να σιωπά εκκωφαντικά.

Για να θυμηθούμε τα λόγια του Γέροντα Παϊσίου: «Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ’ αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα ( ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ ) αυτό θα είναι το σφράγισμα, να μην το πάρετε».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: