ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΑΘΗΝΑ 16-9-2010 .

Η προπαγάνδα του ντόπιου νεοταξισμού έκανε και πάλι το θαύμα της. Τα συστημικά ΜΜΕ, άρρηκτα συνδεδεμένα με τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της Καθεστηκυίας Τάξεως, άλλοτε βλέπουν καταστάσεις που χρήζουν κατά την γνώμη τους καταγγελία και άλλοτε κλείνουν τα μάτια ερμητικά. Άλλοτε καταχωνιάζουν σημεία της επικαιρότητας και παρουσίες που δεν συμφέρουν τους πολιτικάντηδες και άλλοτε προωθούν τους αρεστούς ακόμη κι αν καταπατούν τα χρηστά ήθη της Πατρίδος. Άλλοτε δίνουν βήμα κατόπιν άνωθεν εντολής και άλλοτε μόνο εάν και εφόσον δεν μπορούν να κρύψουν τον προβάλλοντα. Αυτή είναι η μαύρη προπαγάνδα του Συστήματος.
Αφορμή για το σημείωμα αυτό έλαβα από την Παπανδρέου ανάβαση στην Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της κυβερνητικής υποκριτικής παραστάσεως στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την καταγραφή μιας παρουσίας και μιας απουσίας. Η παράσταση της κυβερνήσεως αφορά την κρίση λάστιχο που μια βαδίζει καλύτερα και μια τρεμοσβήνει την οικονομία και την κυριαρχία μας, παραβλέποντας αναρδιάθρωση χρεών και ρημάζοντας την οικονομική ανεξαρτησία του λαού.
Η παρουσία αναφέρεται στο γιατρό ακτινολόγο κ. Τραμπαβέση που απετόλμησε να προβεί στην ακραία κίνηση να πετάξει ένα παπούτσι στον πρωθυπουργό της χώρας και εργολάβο του Νεοταξισμού. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν φτάνει ένα παπούτσι μόνο αφού χρειάζεται ολόκληρο παπουτσάδικο. Όχι, δεν κατηγόρησαν τον γιατρό οι νεοταξίτες και μεγαλοδημοσιογράφοι κατήγοροι και εισαγγελείς γι’ αυτό. Τον κατηγόρησαν για πολλά άλλα διαδοχικά και αλληλοαναιρούμενα. Τον κατηγόρησαν για τρελό, για βαλτό, για γραφικό, έως και για…ακροδεξιό!
Προσέξτε, όχι για εθνικιστή, αφού ο όρος έλκει τον Έλληνα που αγαπά το Έθνος του, αλλά για ακροδεξιό, ορολογία που έχει φορτωθεί αμαρτίες του Συστήματος και που κανονικά του αντιστοιχεί. Φυσικά ουδείς εκ των αναφερομένων χαρακτηρισμών αντιστοιχεί στον γιατρό. Αλλά για τα επικοινωνιακά παπαγαλάκια ενδιαφέρον έχει η παραμένουσα στάμπα. Το γνωστό Mega Channel ενδιαφερόταν να προσδώσει συνομωσιολογικό χαρακτήρα στον Τραμπαβέση και όχι στον εντολοδόχο της παγκόσμιας διακυβέρνησης Γ. Παπανδρέου που πρέπει να μείνει ατσαλάκωτος.
Τα ίδια καθεστωτικά παπαγαλάκια δεν κατέγραψαν την ηχηρή απουσία των γνωστών - αγνώστων ακροαριστερών που σε κάθε περίπτωση που η εκάστοτε κυβέρνηση στριμώχνει και αφαιμάσσει τον λαό, αμέσως προβαίνουν σε βίαιες και καταστροφικές κινητοποιήσεις. Βέβαια οι ορμητικές έξοδοι των «λαϊκών υπερασπιστών» συνέπιπταν σχεδόν πάντοτε με την εκδήλωση τραυματικών εμπειριών για την Πατρίδα και τον λαό μας, αποδεικνύοντας ότι οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές αποτελούν πολύ απλά παρακράτος. Τώρα αυτή η πραγματικότητα αποδεικνύεται όταν στον καιρό της πιο μεγάλης κρίσης και της φτώχιας που έχει προκύψει ποτέ με την ύπαρξη της πιο σκληρής κατοχικής, σοσιαλιστικής τάχα, κυβέρνησης οι ακροαριστεροί «υπερασπιστές» λούφαξαν παντελώς. Για να βγούνε μόνο όταν πρέπει να υποστηρίξουν τους λαθρομετανάστες ή ακόμη και την «Μακεδονία» των Σκοπίων. Τα παπαγαλάκια του Συστήματος σιώπησαν σ’ αυτήν την «περίεργη» σιωπή.
Οι συστημικοί συνομωσιολόγοι δεν έβγαλαν λέξη για την διάψευση του τηλεοπτικού σταθμού BBC που ανέφερε ότι οποιαδήποτε υπόνοια ότι ο διαδηλωτής υποκινήθηκε να ενεργήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι εντελώς αβάσιμη. Οι αλληλοαναιρούμενες κατηγορίες των «ενημερωτών» μας προς τον γιατρό καταδεικνύει τις δικές τους σκοπιμότητες. Για να δούμε τέλος αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=sMRUeuFkvG0&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: