ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΔΥΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 15-9-2010 .

Για μια ακόμη φορά στον καιρό της κρίσεως αξιών και οικονομιών, όταν κάποιοι μπερδεύουν σκόπιμα και βέβηλα Πατρίδα και χρήμα, ο Ελληνικός Στρατός αναλαμβάνει να σώσει την Τιμή του Έθνους μας. Όταν οι δυνατοί και σύμμαχοι τάχα της Ελλάδος κάνουν λόγο για πώληση νησίδων, για αεροδιαδρόμους προς βομβαρδισμό του Ιράν, για συμβιβασμούς στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «Μακεδονία του Βαρδάρη» ή και σκέτο «Μακεδονία» και μάλιστα με διπλές και τριπλές κι όχι μόνο μια ονομασία, τότε κάποιος πρέπει να πάρει τον λαό από το χέρι. Και όταν στην Κύπρο οι διζωνικές ομοσπονδίες δίνουν βήμα στην Τουρκία που θέλει όλη την Κύπρο στην δική της σφαίρα κατοχής, τότε το εγερτήριο παράγγελμα και παράδειγμα καθίσταται επιβεβλημένο.

Και εκεί επάνω ο Στρατός μας δίνει το αγωνιστικό παρών και απαντά στο εθνικό προσκλητήριο των καιρών από τις εσχατιές τις Πατρίδες μας. Και συγκεκριμένα τις νησιωτικές. Από την μαρτυρική Κύπρο, την αιματοβαμμένη γη του Ευαγόρα και της ΕΟΚΑ του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή. Η φωνή της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου έρχεται βροντώδης από το ένδοξο παρελθόν με το ελληνικό παράστημα του Αρχηγού της Συνταγματάρχη Συμεών Κεβεντζίζη. Ενός ανθρώπου που το ειδικό βάρος έχει σημειολογικό χαρακτήρα αφού Έλλην Στρατιώτης είναι από την Ξάνθη που ορέγονται οι υπάνθρωποι της Τουρκίας και έλκει την καταγωγή του από τον Πόντο που ήταν, είναι και θα ξαναγίνει ελληνικός.

Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος στην εορταστική εκδήλωση στον δήμο Στροβόλου για τα πενηντάχρονα της ΕΛΔΥΚ είπε το απολύτως αυτονόητο και εθνικά ορθό: «Στόχος της ΕΛΔΥΚ, αν οι περιστάσεις το επιβάλλουν, είναι η πολεμική σημαία της να ξανακυματίσει στον Πενταδάκτυλο». Εκεί, στο όρος της θυσίας των αγωνιστών της ΕΟΚΑ για την αποτίναξη της βάρβαρης αποικιοκρατικής κατοχής της Αγγλίας και του ελληνικού στρατού για την απόκρουση της τουρκικής εισβολής το 1974. Και μια Σημαία βαρυφορτωμένη με το Τίμιο Αίμα μιας χιλιοπροδομένης γενιάς και ενός ολάκερου χιλιοπροδομένου Έθνους που ποτέ δεν δικαιώθηκε, αφού τα σύμβολα της κατοχής παραμένουν στην Μεγαλόνησο και εκείνη παραμένει μακριά από την Μητέρα Ελλάδα.

Αξίζουν χίλια εύγε για τον Άξιο Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και Διοικητή της ΕΛΔΥΚ Συνταγματάρχη Συμεών Κεβεντζίδη. Ρίγος συγκινήσεως απλώθηκε στο ακροατήριο καλών Ελλήνων που ένοιωσαν ότι δεν είναι μόνοι μετά από πολύ καιρό. Μετά και από τον «περίεργο» θάνατο του Στρατηγού Φλωράκη. Τα λόγια του διοικητή ότι «η ΕΛΔΥΚ εκπροσωπεί την επίσημη παρουσία της Ελλάδος στην Κύπρο» έδωσαν τον πατριωτικό τόνο. Λόγια που βγαίνουν από καρδιάς και εκφράζουν την φυσική αριστοκρατία του Ελληνικού Στρατού και την αληθινή Ελλάδα. Όχι όμως και την ψεύτικη Ελλάδα του μνημονίου. Οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές στεκόμαστε με δέος σε στάση προσοχής στον Έλληνα Αξιωματικό και ορκιζόμαστε υπέρ της λευτεριάς πάσης ελληνικής γης και ψυχής, σκλαβωμένης και ψευτοελεύθερης και αφιερώνουμε στην ΕΛΔΥΚ αυτό εδώ το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=3iXj8-meaXA&feature=player_embedded! από τον ανυπέρβλητα ηρωικό και υπεράνθρωπο αγώνα του 1974 ενάντια στον υπάνθρωπο Τούρκο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: