ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 10-9-2010 .

Είναι άραγε η δική μας Ελλάδα αυτό το κράτος στο οποίο βιώνουμε; Και ακόμα περισσότερο είναι αντάξιο αυτό το κράτος των παιδιών του που προσφέρουν με την ένδοξη στολή του Έλληνα Στρατιώτη στην Πατρίδα τους ό,τι πολυτιμότερο διαθέτουν, την ίδια τους την ζωή; Γιατί πρέπει να ξεδιαλύνουμε οριστικά το κράτος που περιστασιακά διοικεί τον λαό από την Πατρίδα που είναι ταγμένη διαχρονικά να μετουσιώνει την λαϊκή ψυχή, δηλαδή το Έθνος το ίδιο.

Και αν τυχόν αυτό το κράτος απιστεί έναντι της λαϊκής ψυχής και την εμπορεύεται, τότε το Έθνος υποχρεούται να εγερθεί και να καταργήσει το άπιστο κράτος και να το αντικαταστήσει μ’ ένα κράτος πιστό στο δικό του λαό, δηλαδή πατριωτικό. Αυτό το κράτος λοιπόν είναι που ανήκει ο Έλληνας Στρατιώτης. Αυτό το πατριωτικό κράτος είναι που υπηρετεί και έχει το δικαίωμα να του ζητεί τα πάντα κι όχι ένα ψοφοδεές δοσμένο στα θελήματα αλλογενών βαρβάρων. Διότι η Πατρίδα δεν μπορεί παρά να είναι σύνολο εθνοφυλετικά δεμένο, καμωμένο να είναι κραταιό και αλύγιστο.

Το σημερινό λοιπόν κράτος που διακατέχεται από την νοοτροπία του μισθοφόρου και του ραγιά, ενώ παράλληλα πραγματεύεται την Εθνική Γη με τους κατόχους των παγκόσμιων θησαυροφυλακίων και τους δολοφόνους των λαών ανταλλάσσοντας ομόλογα με χώμα και ανθρώπινη ψυχή, δεν δικαιούται να αντιμετωπίζει τον Έλληνα Στρατιώτη σαν δημόσιο υπάλληλο. Δεν μπορεί να τσακίζει το ηθικό του και να σκορπάει την οικογενειακή του γαλήνη επειδή γνωρίζει ότι εκείνος θα σφίξει τα δόντια και θα απαλείψει την τσέπη με την πλέρια θωριά της Ελλάδος που σκεπάζει σαν ασπίδα το κορμί του. Και δεν μπορεί να θεσπίζει κριτήρια θέσης που έχει δοθεί με κομματικό κριτήριο προκειμένου αυτή η θέση να αποτελέσει ανίερο σκαλοπάτι προαγωγής για να υποσκελίζει τους άξιους από τους αρεστούς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή νεοταξική πολιτεία θέλει να καθυποτάξει τον Ελληνικό Στρατό, γιατί πολύ απλά τον φοβάται. Κι όχι μόνον. Αυτή η πολιτεία διακατέχεται από ένα έμφυτο αίσθημα κατωτερότητας απέναντι σ’ έναν ολοζώντανο οργανισμό που διαπνέεται από έναν έμφυτο πατριωτισμό και εθνικισμό που δεν γίνεται να καταλυθεί. Έναν Ελληνικό Στρατό που διαθέτει την πιο μακραίωνη ιστορία του κόσμου, ισόχρονη και ισάξια στο πλευρό του Ελληνικού Έθνους που έχει ταχθεί να φυλάει και να εξαπλώνει με την δύναμη και τον πολιτισμό.

Από τον Λεωνίδα στον Παλαιολόγο, από τον Κολοκοτρώνη στον Παύλο Μελά και από τον Δαβάκη έως τον Βλαχάκο και τον Ηλιάκη, χθες, τώρα και για πάντα ο Ελληνικός Στρατός θα είναι στο πλευρό του Ελληνικού Λαού και τον έμφυτο Εθνικισμό του όπως μας λέει ο Κωστής Παλαμάς. Και στους θυσιασθέντες Φρουρούς της Ελλάδος μας αφιερώνουμε ευλαβικά αυτό το βίντεο http://www.facebook.com/video/video.php?v=147400868627912&ref=mf .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: