ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Μειονοτικός συνδυασμός για το Δήμο Κομοτηνής

ΑΘΗΝΑ 29-9-2010 .

Οι πολιτικοί εκφραστές του ντόπιου Νεοταξισμού και ιδιαίτερα οι πολιτικάντηδες της σοσιαλιστικής διακυβέρνησης οφείλουν να μας εξηγήσουν τους βαθείς λόγους της ελληνοτουρκικής «φιλίας». Μήπως γίνεται για λόγους εξοικονόμησης πόρων και επομένως γι’ αυτό μειώνουν τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, αφήνουν τα όπλα άνευ πυρομαχικών, απαγορεύουν τις εμπλοκές στον αέρα και αφήνουν να χάνονται οι ζωές των πιλότων μας;

Μήπως περιλαμβάνεται στις οικονομικές απαιτήσεις των Νεοταξιτών «φίλων» που θέλουν το τριμερές μοίρασμα του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και άλλων τινών υλών του Αιγαίου Μας όπως είχε απαιτήσει μέσω ελληνικής εφημερίδος Αμερικανός αξιωματούχος; Μήπως το μνημόνιο της διάλυσης της εθνικής οικονομίας και της εθνικής μας κυριαρχίας και ο σχεδιασμός του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας μέσω του Ισλάμ συναντώνται στην εκτρωματική και βέβηλη ελληνοτουρκική «φιλία»; Μήπως μ’ αυτόν τον τρόπο και τους κατάλληλους ανθρώπους επιχειρείται η κοσσοβοποίηση της Θράκη και ο τεμαχισμός της Ελλάδος μέσα από το σχέδιο «Καλλικράτης» και τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Όλα προσφέρονται στα πόδια της Παγκόσμιας Νεοταξικής Διακυβέρνησης. Ελληνική γη και το ζωογόνο ύδωρ αυτής. Και οι κατάλληλοι δότες δεν απουσιάζουν. Διαθέτουν μάλιστα πασοκική κομματική ταυτότητα σαν κάποιους άλλους στην Ελεύθερη Μακεδονία Μας που γλεντοκοπούν και δηλώνουν εθνικά «Μακεδόνες».

Στη Θράκη Μας λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που αντί για το ορθόν που δηλώνει η καταγωγή και η ανθρώπινη κατασκευή τους, αντί δηλαδή για Έλληνες μουσουλμάνοι δηλώνουν Τούρκοι. Μια τέτοια κυρία είναι η Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου στις 17 Μαΐου 2009 για ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και έως τώρα αντινομάρχης Ροδόπης με την ίδια κομματική σημαία.

Η κ. Μουσταφάογλου τώρα κατέρχεται ως υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής ενός αμιγώς μουσουλμανικού ψηφοδελτίου που αυτοαποκαλείται τουρκικό ψηφοδέλτιο και η ίδια Τουρκάλα υποψήφια και εκπρόσωπος της «τουρκικής» μειονότητας. Στις 22-9-2010 έγινε η δημόσια παρουσίαση του συγκεκριμένου συνδυασμού με την κ. Μουσταφάογλου να έχει στο πλευρό της τον ψευτομουφτή Ξάνθης και επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δ. Θράκης Μετέ, τον πρόεδρο των αυτοαποκαλουμένων «Τούρκων» Δασκάλων Θράκης και τον πρόεδρο του επαναδραστηριοποιημένου κόμματος DEB που είχε ιδρύσει ο μακαρίτης Σαδίκ. Και ποιος ο κοινός τόπος αυτών και του ενταύθα ενορχηστρωτή Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής και του Τούρκου προξένου Σάρνιτς; Η αυτονόμηση της Ελεύθερης Θράκης Μας και η προσθήκη στην «μαμά» Τουρκία!

Και ερωτάμε λοιπόν τώρα. Πόσο τυχαία είναι η ενορχήστρωση της επισκέψεως του Γκρίζου Λύκου Μπαχτσελί που «ψήνεται» ως προς τον τελικό χρόνο τέλεσης; Πόσο τυχαία είναι η διαρκής εξαφάνιση των τουρκικών εγκλημάτων έναντι της Ελλάδος ακόμη και μέσω της αντεθνικής πλέον παιδείας και της Ιστορίας ειδικότερα; Πόσο τυχαίο είναι το κλείσιμο της ειδικής σχολής μουσουλμάνων δασκάλων στη Θεσσαλονίκη για «τεχνικούς» λόγους όταν η Άγκυρα πιέζει για Τούρκους δασκάλους στην Θράκη; Και φυσικά θυμόμαστε άριστα την απομάκρυνση της κ. Νικοπούλου.

Τι έρχεται να συζητήσει για δεύτερη φορά στην Αθήνα ο Ερντογάν οσονούπω πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές; Είναι άσχετο ή απολύτως σχετικό το γεγονός ότι το σχέδιο «Καλλικράτης» δημιουργεί τεράστιες περιφέρειες με τον περιφερειάρχη να διάγει ως μικρός πρωθυπουργός; Με το εκλογικό σχέδιο, όπως γνωρίζουν στην πραγματικότητα οι σοσιαλιστικοί εξουσιαστές του ΠΑΣΟΚ της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να παρέχει στις περιφερειακές διοικήσεις υπεραρμοδιότητες σε ζητήματα οικονομίας, παιδείας, μετανάστευσης και άλλα τινά παρόμοια. Τις δε Περιφέρειες μετατρέπει σε ημιαυτόνομα ομοσπονδιακά κρατίδια.

Και φυσικά προσθέτουμε την πιλοτική εκκίνηση σε θρακικά σχολεία της εκμάθησης της τουρκικής γλώσσας με διάθεση πανελλήνιας εξάπλωσης. Αλλά και την έντονη δραστηριοποίηση τουρκικών τραπεζιτικών κεφαλαίων. Με τις τουρκικές στρατιωτικές απειλές και παραβιάσεις, αλλά και τις διεκδικήσεις να υφίστανται κανονικά.

Ο ελληνικός εθνικισμός έχει να παρατηρήσει δύο πράγματα. Πρώτον, η στήριξη Εθνικιστών υποψηφίων στην Θράκη, όπως και στην Μακεδονία και την Ήπειρο, πρέπει να έχει χαρακτήρα υπερπολλαπλάσιας αγωνιστικής επαγρύπνησης. Και δεύτερον, η Θράκη που θα απελευθερωθεί θα είναι η σκλάβα Α. Θράκη Μας.

Στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=scEsjEUY_SA&feature=player_embedded βλέπουμε την τότε υποψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μουσταφάογλου και στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=FmygzD_QvLA&feature=player_embedded
βλέπουμε την τωρινή Τουρκάλα υποψήφια δήμαρχο Κομοτηνής Μουσταφάογλου.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: