ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 5-9-2010 .

Οι κινήσεις της Άγκυρας για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας παρουσιάζουν σε κοινή θέα τον πραγματικό ρόλο τού αληθινού αφεντικού τής υπόθεσης και ενορχηστρωτή ενός ακόμη εχθρού μας, του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και των μεγάλων «συμμάχων» που τον απαρτίζουν και τον υπηρετούν. Τώρα λοιπόν η διπλωματία της υποτελούς και ψεύτρας ειρήνης που επιδιώκεται και τα μικρά και ασήμαντα δωράκια των ανθελλήνων έναντι της Πατρίδος μας γυρεύουν τα υπεσχημένα τού πλήρη ελέγχου της περιοχής μας και την πρόσβαση στις πηγές του γεωφυσικού μας πλουτοπαραγωγικού ορίζοντα.

Στην διενεργούμενη λαθροχειρία σε βάρος της Πατρίδος μας συμπράττουν οι γραικύλοι εξουσιαστές που χρησιμοποιούν τις προσυμφωνημένες παθητικές αποδοχές τους για να μετατρέψουν την δική τους αδυναμία σε εθνική ανάγκη και επιτυχία προκειμένου να αποσιωπήσουν ή να αποφύγουν λαϊκές αντιδράσεις. Και ενώ τα εθνικά θέματα ως σχετιζόμενα με την επιβίωση του Έθνους και τα δικαιώματα των Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων δικαιολογούν και απαιτούν επιθετική και διεκδικητική πολιτική, οι δήθεν ταγοί μας κατεδαφίζουν τις άμυνές μας αποδεχόμενοι τις επιθέσεις των εχθρών μας.

Μια ιδιόρρυθμη επιθετική «φιλία» από την πλευρά της Τουρκίας είναι αυτή που κάνει λόγο για τον τερματισμό των αερομαχιών στο Αιγαίο. Αυτό επικαλέστηκε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου όταν αναφέρθηκε πρόσφατα σε δημοσιογράφους σε κάποια περιοδεία του στις ελληνοτουρκικές συνομιλίες και τον στόχο τους για την ελαχιστοποίηση των διαφορών στο Αιγαίο και σε άλλα ζητήματα. Μίλησε ακόμη για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης που επαναλαμβάνονται τώρα επί κυβερνήσεως Γ. Παπανδρέου.

Σ’ αυτήν ακριβώς την βάση κινήθηκε και η συνέχεια της υπόθεσης με την φημολογούμενη άρση του εμπολέμου από την Τουρκία αν η Ελλάδα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια σύμφωνα με το δικαίωμα που μας δίνει το δίκαιο της θάλασσας. Οι θριαμβολογίες των ενταύθα ενδοτικών διαλύονται από τα λεγόμενα του Νταβούτογλου τόσο για τον απόρρητο χαρακτήρα του σχετικού Εγγράφου Πολιτικής Εθνικής Ασφαλείας που δεν μπορεί να γνωστοποιηθεί όσο και από την αμοιβαιότητα των ενδεχόμενων κινήσεων, αφού «η Τουρκία δεν μπορεί να κάνει μονόπλευρα βήματα». Δηλαδή αν η Ελλάς κάνει την σχετική επέκταση συνόρων, η Τουρκία θα κάνει ακριβώς το ίδιο όπου της δίνεται η ευκαιρία έναντι ημών.

Στα ίδια συμπεράσματα καταλήγει και η έγκριτη δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Κύρα Αδάμ στην Ελευθεροτυπία επισημαίνοντας ότι η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία κατά οιονδήποτε τρόπο συνεπάγεται απώλεια ελληνικής υφαλοκρηπίδας με βαριές επιπτώσεις στον εθνικό, οικονομικό και επιχειρησιακό τομέα της χώρας.

Παράλληλα συνεχίζονται οι πολιτισμικές φιέστες για την εμπέδωση στην Θράκη της Τουρκικής προπαγάνδας. Στα Βαλκάνια λοιπόν και στην Κομοτηνή κατέφθασε το λεγόμενο καραβάνι της αφθονίας και το οποίο ξεπροβόδισε μέχρι και ο νομάρχης της κατεχόμενης Κωνσταντινούπολης και λοιπές πολιτικές και θρησκευτικές αρχές. Στο συναυλιακό του σκέλος το καραβάνι περιλάμβανε την ομάδα mehter, στρατιωτικές μπάντες που ακολουθούσαν τις δυνάμεις εισβολής των Οθωμανών. Ο δε δήμαρχος του Μπαιράμπασά Χουσεΐν Μπουργκέ είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν βγήκαμε στους δρόμους για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, ξέραμε πως θα πάμε στην γη των προγόνων μας. Πήγαμε να δούμε τους ομογενείς μας»!

Στην θεολογική σχολή της Χάλκης υπερτονίστηκε από τα παπαγαλάκια της ελληνοτουρκικής «φιλίας» ο χαιρετισμός του Ερντογάν στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης ως προανάκρουσμα του ανοίγματος της σχολής. Ίσως έτσι κάποιοι ξεχάσουν τους 10000 άνδρες και αγόρια της Σαμοθράκης που σφαγιάστηκαν τον Αύγουστο του 1821 και τα γυναικόπαιδα που πουλήθηκαν στα σκλαβοπάζαρα, επειδή το νησί γύρεψε την λευτεριά του μαζί με ολάκερη την Ελλάδα.

Όσο αφορά τους συμμαχικούς πατρόνες, ο Αμερικανός πρέσβης στα Σκόπια Φίλιπ Ρίκερ, προβάλλοντας την αμερικανική θέση για το όνομα των Σκοπίων, ανέφερε την διπλή ονομασία του νεοταξικού μορφώματος δίχως αλλαγή συντάγματος και απαιτήσεων σε βάρος μας με διατήρηση της ονομασίας «Μακεδονία» έναντι όσων τους έχουν αναγνωρίσει έτσι. Το δε εξίσου προδοτικό «Μακεδονία του Βαρδάρη» θα ισχύει μόνο για το ραγιαδιστάν.

Στο δε ενεργειακό τομέα και ενώ επανέρχεται ισχυρή η πρόταση της Ρωσίας για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, το Ισραήλ μας προτείνει ένα υποθαλάσσιο αγωγό φυσικού αερίου. Οι μεν Ρώσοι θέλουν ναύσταθμο και δίνουν χρήμα, οι δε Ισραηλινοί θέλουν αεροδιάδρομο σε περίπτωση που βομβαρδιστεί το Ιράν.

Οι ΗΠΑ εξάλλου θέτουν βέτο για την συμμετοχή τους στα αεροπορικά στρατιωτικά γυμνάσια που θα γίνουν τον Οκτώβριο στην Τουρκία με την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας», αν δεν συμμετάσχει η ισραηλινή αεροπορία. Και ενώ οι καλοί μας «σύμμαχοι» γλεντάνε στην γειτονιά μας, ο Πούτιν επιστρέφει σιγά – σιγά στην προεδρία της Ρωσίας έως το 2012 στηλιτεύοντας Δύση και ΝΑΤΟ για παραπλανητικές ενέργειες σε βάρος της Ρωσίας.

Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός πιστεύει ότι πρέπει τα εθνικά μας θέματα να τεθούν σε βάση αυξήσεως της πολιτικής και φυσικής παρουσίας της Ελλάδος και την υιοθέτηση νέων συμμαχιών. Στόχος θα είναι η διεκδίκηση των Ελληνικών Πατρίδων και η εξουδετέρωση της Τουρκίας και των νεοταξικών μορφωμάτων της περιοχής. Τα εθνικά μας θέματα συνεπάγονται επιθετική πολιτική και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: