ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 28-9-2010 .

Το πολυπολιτισμικό μοντέλο που ακολουθείται από το σημερινό νεοταξικό καθεστώς για την δημιουργία ενός πολυεθνικού κράτους έχει αποτύχει παντελώς. Και πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί διαφορετικά αφού αφενός μεν στηρίζεται στην εισαγωγή λαθραίων και υποδεέστερων πληθυσμών με συμπεριφορά πλήρως απροσάρμοστη έως και ανθελληνική και αφετέρου οδηγεί την διαφοροποίηση και την μοναδικότητα του εθνικού μας πληθυσμού σε αμφισβήτηση.

Ωστόσο η αποτυχία του πολυεθνικού και πολυφυλετικού κράτους που μας επιφυλάσσουν δεν φαίνεται τελικά να είναι θέμα αποτυχημένης διαδικασίας. Η υποτιθέμενη αποτυχία αποτελεί το σχέδιο για την αφελληνοποίηση της Ελλάδος. Και τούτο αποδεικνύεται πολλαπλώς. Αποδεικνύεται από τον πλειοψηφικό προσανατολισμό στην έλευση ακραίων ισλαμικών μαζών. Αποδεικνύεται από την καλλιέργεια στον Έλληνα ενός επίσης ακραίου και ψεύτικου συνδρόμου ενοχής του καλοπερασάκια λευκού Έλληνα που πρέπει να ταΐσει όσους φέρνει η προπαγάνδα και οι πόλεμοι των Νεοταξιτών «συμμάχων».

Αποδεικνύεται ακόμη από την παύση των απελάσεων των παρανόμων και την αύξησή τους. Η σκοπιμότητα αποδεικνύεται ακόμη και από την παρεχόμενη ανοχή στις παρανομίες τους και την συνεχόμενη παροχή δικαιωμάτων Έλληνα τάχα πολίτη.

Τα μεγάλα ΜΜΕ ανέχονται τα φυλετικά φολκλόρ, τις φυλετικές συγκρούσεις, το παραεμπόριο, το εμπόριο λευκού θανάτου σε βάρος των «κακών Ελλήνων ρατσιστών». Αλλά δεν λένε κουβέντα για την νομιμότητα και τα δίκαια του λαού μας όταν τάχα διώκονται άδικα οι λαθρομετανάστες.

Ποιος όμως μας είπε για τις πολεμικού τύπου διαμαρτυρίες – ταραχές Πακιστανών στην Σκάλα Λακωνίας επειδή βρέθηκαν εκτός των οικιών που διέμεναν παράνομα με την απλούστατη εκτέλεση του νόμου; Μετά και από την αποκάλυψη και της ευθύνης ασφαλώς αμετροεπούς συμπατριώτη μας. Ασφαλώς μόνον οι καθαρές και πατριωτικές ελληνικές φωνές. Μήπως περίμενε κανείς καλοσύνες από τους εισβολείς;

Ας δούμε το βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=73ODdgXASKo&feature=player_embedded, για να πούμε τέλος ότι σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να διώξουμε όσους υποθηκεύουν και νοθεύουν τις ζωές μας με τις σωστές επιλογές. Να πάρουμε πίσω την Ελλάδα Μας με επιλογές Εθνικιστικές και Λαϊκές. Με γνώμονα ότι αυτή η Πατρίδα είναι καμωμένη από αίμα ηρώων μόνον για Έλληνες.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: