ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Codex Alimentarius

ΑΘΗΝΑ 3-9-2010 .

Δεν κομίζουμε γλαύκας ες Αθήνας αν πούμε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Παγκόσμια Εξουσιαστική Διακυβέρνηση, στηρίζει την παγκόσμια δικτατορική της διακυβέρνηση επάνω στην ποδηγέτηση αισθήσεων και αντιλήψεων. Επιδιώκει την αποδοχή των σκήπτρων της με την υπεξαίρεση στην αρχή της λαϊκής αποδοχής. Γι’ αυτό και στήνει δικούς της προπαγανδιστικούς μηχανισμούς και δικούς της πολιτικούς παράγοντες που φροντίζει να διαθέτουν συμπεριφορές αντιλαϊκές προκειμένου να προκαλέσουν στους λαούς αντεθνικά αισθήματα.

Και αφού πλέον έχουν καταφέρει να μπερδέψουν στον νου οι μάζες το Έθνος με το σαφώς αντεθνικό κράτος, τότε επεδράμουν τα αντιλαϊκά οικονομικά και κοινωνικά μέτρα, οι εγκληματικότητες και οι απαξιώσεις των θεσμών σαν την Θρησκεία. Και αφού τα πλήθη έχουν αποχαυνωθεί από τους διεφθαρμένους ταγούς τους, έρχονται οι τεχνητές εξουδετερώσεις των εθνικών και φυλετικών αντανακλαστικών των λαών. Και τούτο διότι ανεξάρτητα από τις όποιες συγκυριακές εμπειρίες, ο δεσμός του Αίματος και της Πατρίδος πάντοτε υπερισχύει ως υπέρτατος Φυσικός Νόμος, αλλά και μηχανισμός επιβιώσεως.

Όπως πολύ σωστά είχε επισημάνει ο μεγάλος μας Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς «ο Εθνικισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής». Όμως οι σωστές αντιδράσεις και οι επιβεβλημένες αποφάσεις για την σωτηρία της Φυλής δεν είναι προϊόν στατικής και συγκυριακής ενέργειας. Χρειάζεται ταυτοχρόνως η επενέργεια της πνευματικής και της σωματικής πράξης. Απαιτείται η συναυτουργία της Ιδέας και της Ύλης, της διάνοιας και της φυσικής δυνάμεως. Με άλλα λόγια προηγείται σαφώς η Σκέψη και κατ’ εντολή αυτής η πατριωτική ενέργεια με την ευεργετική παρουσία της Πίστης σε Θεό, Πατρίδα και Λαό. Αυτό που η αρχαία ελληνική διανόηση είχε συλλάβει με την αλληλουχία και την διδαχή Νους υγιής εν σώματι υγιές.

Για να ανατραπεί αυτή η φυσική τάξη πραγμάτων από τους ανατροπείς και ανήθικους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δύο τρόποι υπάρχουν. Δύο τρόποι που δρουν παράλληλα με την εγκατάλειψη του φυσικού τρόπου ζωής και εκγύμνασης και της εξαχρείωσης της εθνικής εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο ένας τρόπος είναι η καταστροφή του περιβάλλοντος. Και ο άλλος τρόπος είναι η νόθευση της διατροφικής αλυσίδας με ουσίες που εξασθενούν τις διανοητικές διαδικασίες και την διάθεση αντίδρασης. Αλλά για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται η πειθώ των παγκόσμιων οργανισμών, τα διάφορα «επιστημονικά» φόρουμ και οι διεθνείς οδηγίες που κατευθύνουν ακόμα και τις προτεινόμενες καλλιέργειες μακριά από τις παραδόσεις και τα χωράφια.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πάντα στην διατροφή έχουν αλλάξει. Από το απλό ράντισμα που γίνεται από αέρος μέχρι τις πολυεθνικές που έχουν εκτοπίσει την εθνική αγροτική τάξη και έχουν αποτραβήξει τον νέο πολίτη από αυτό που λέμε πατρογονική γη. Επιτυγχάνεται έτσι τόσο η ανικανότητα της δύναμης επιβιώσεως μέσα στην μητέρα φύση όσο και η αδυναμία του εθνικά αυτόνομου και ελεγχόμενου τρόπου σωστής τροφοδοσίας.

Από τους παγκόσμιους οργανισμούς που καθοδηγούν σήμερα την παγκόσμια τροφοδοσία προκύπτουν και προωθούνται και ορισμένοι «περίεργοι» κώδικες που αποτρέπουν τα ανεπιθύμητα για το Σύστημα λάθη και φυσικά αποτρέπουν την ανίχνευση των πονηρών μεθόδων που μετέρχονται επιτήδειοι Νεοταξίτες εξουσιαστές. Κώδικες που βαπτίζουν το άσπρο μαύρο και το ωφέλιμο επικίνδυνο, φτάνοντας στο σημείο να αφαιρούν από τα διατροφικά προϊόντα τις ευεργετικές ουσίες, μεταστρέφοντας την φύση σε εχθρό του ανθρώπου. Η εξασθένιση του ανθρώπινου οργανισμού παρέα με τις φτιαχτές νόσους ακολουθούν στα γενοκτονικά σενάρια. Τα ανδράποδα του Νεοταξισμού δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και το μόνο που τους αξίζει είναι η οριστική συντριβή.

Ας δούμε πως συμβαίνουν αυτά στο βίντεο αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=e_69ti2ImtY&playnext_from=TL&videos=aE9UxXfEm8M

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: