ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

ΑΘΗΝΑ 1-10-2010 .

Κάποτε υπήρχε ένας λαός που ήξερε να πολεμάει και να δημιουργεί πολιτισμούς στον κατάλληλο χρόνο δίχως περιττές δικαιολογίες και συγχύσεις καταστάσεων. Δεν ονόμαζε ειρηνική διεργασία την προδοσία και δεν ονόμαζε την δειλία αποφυγή πολέμου. Δεν υπήρχε περίπτωση να ανεχθεί ριψάσπιδες πολιτικάντηδες και τα προπαγανδιστικά τους παπαγαλάκια να του πιπιλίζουν το μυαλό μ’ αυτές τις «χρήσιμες» ανοησίες. Χρήσιμες αφού τα αφεντικά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης θέλουν άμεσα, εδώ και τώρα, το πτώμα της Ελλάδος και τον εθνικό της πλούτο στα θησαυροφυλάκια των τραπεζιτών της. Οι δε χρήσιμοι ηλίθιοι με τις ακροαριστερές λαϊκές έγνοιες που βγαίνουν κάθε δύο και τρεις όταν πρέπει ο λαός να μην αντιληφθεί ότι του παίρνουν το χαλί κάτω από τα πόδια, μολονότι οι «προστάτες» είναι εξίσου άριστοι πωλητές Εθνικής Γης, δεν στέριωναν ούτε ένα δευτερόλεπτο στην Γη των Ελλήνων Θεών και Ηρώων.

Η ειρήνη ήταν το ακριβό δώρο των αγώνων των Ελλήνων στο πεδίο της Τιμής και ο πόλεμος ήταν ο πατέρας των πάντων σύμφωνα με τον Θείο Ηράκλειτο αφού τίποτα ποτέ δεν χαρίζεται και ποτέ ξένος δεν θα ασχοληθεί με το καλό σου, η δε Άριστη Εθνική Πολιτεία είναι αυτή που διαφυλάσσει την ελευθερία μεγαλώνοντας η ίδια και χτίζοντας δικούς της πολιτισμούς ως αληθινή Δύναμη. Το δε όνειρο του Γνήσιου Έλληνα ήταν να γίνει άξιος διάδοχος των προγόνων του, δηλαδή να λάβει σωστή ελληνική παιδεία και ανδρεία, να διαφυλάξει βωμούς και εστίες. Επομένως να αδράξει στα στιβαρά του χέρια το σπαθί και να γίνει ανδρείος Έλληνας Πολεμιστής, κάνοντας το όπλο του ένα πράγμα με την φύση του. Έτσι και τους εχθρούς του έδιωχνε και τον θεϊκό λόγο τον ελληνικό και την εκπολιτιστική ελληνική παρουσία άπλωνε.

Τότε βέβαια οι παλαίστρες και τα στρατόπεδα δεν προβάλλονταν από ανάξιους ταγούς και κράτος κατ’ ευφημισμόν ως τάχα ανοιχτές φυλακές και τα πολεμικά παιχνίδια δεν εξοβελίζονταν ούτε ο ανθρωπισμός των ψευτών χάριζε την Πολιτεία στους ξένους ούτε προβάλλονταν ο κιναιδισμός, η πορνεία και η ξιπασιά της διεφθαρμένης χλιδής. Τα στρατόπεδα και οι παλαίστρες, τα φυλάκια και οι αετοράχες ήταν το ανώτερο σχολείο αυταπάρνησης και ηρωισμού του Έλληνα Πολεμιστή, το πραγματικό όπλο της μάνας του Εθνικισμού Σπάρτης οδηγούσε το αγόρι στην εφηβεία και την ενηλικίωση, το Ήθος και η Φιλοπατρία ήταν το απόλυτο πρότυπο του Έλληνα Οπλίτη Πολίτη και η Πατρίδα ήταν το τιμιότερο αγαθό πάντων. Και είναι. Από τον Λεωνίδα έως τον Κολοκοτρώνη και από τον Ιωάννη Μεταξά και έως τις μέρες μας. Με ωραίο λαό αλλά με μειοδότες ηγέτες.

Σήμερα λοιπόν οι ηγετίσκοι «μας» μοιράζουν την Ελλάδα και τα τουρκικά πλοία σεργιανίζουν στο Αιγαίο Μας και τα χερσαία σύνορα «αβλαβώς» και οι παραβιάσεις του εχθρού θεωρούνται ρουτίνα που πρέπει να συνηθίσει ο σύγχρονος Έλληνας ραγιάς. Είδαμε λοιπόν την φρεγάτα Μπεϊκόζ να φεύγει από τον συνήθη ύποπτο πλέον ναύσταθμο του Ακσάζ, να περνάει βόρεια της Κρήτης, να διαπλέει το Αιγαίο και το Σαρωνικό, να φτάνει εκ νέου έξω από το Σούνιο και στην «ελληνική» Βουλή κι όχι Βουλή των Ελλήνων να μην μιλάνε οι «λαϊκοί» εκπρόσωποι για παραβίαση συνόρων, αλλά για αβλαβή τάχα διέλευση! Αλλά και στον Έβρο σημειώνονται σημαντικές μετακινήσεις του τουρκικού στρατού στον Έβρο, δημιουργώντας σκέψεις ενδεχόμενης αιφνιδιαστικής τουρκικής εισβολής. Κι αυτό όταν οι προβοκάτσιες των Τούρκων και οι απόπειρες της τουρκοποίησης των Ελλήνων μουσουλμάνων στην Ελεύθερη Θράκη Μας προχωρούν με αμείωτο ρυθμό και μειονοτικά ψηφοδέλτια και όταν οι Τούρκοι τον Απρίλιο ασκήθηκαν στην Ανδριανούπολη στην βίαιη διάβαση ποταμού. Όταν επιπλέον ο πρόεδρος της Κύπρου Χριστόφιας βλέπει από την Ουάσιγκτον όχι μόνο τουρκική αλλά και ελληνική εισβολή! Ο δε υπουργός εξωτερικών Δρούτσας λέει από την ίδια έδρα πως με την παγκόσμια διακυβέρνηση μονάχα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα.

Όχι κύριοι διεκπεραιωτές του θελήματος του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Για τον Ελληνικό Εθνικισμό η λύση βρίσκεται στην Ελλάδα και τον ίδιο τον λαό μας. Να ξαναγίνουμε και πάλι Έθνος ετοιμοπόλεμο και λαός υπερήφανων Ελλήνων, παίρνοντας τα ηνία του κόσμου και της Πατρίδος στα χέρια μας. Ας δούμε αυτό εδώ το βίντεο αφιερωμένο στον Έλληνα Πολεμιστή http://www.youtube.com/watch?v=vok1l4aPMjA&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: