ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει από τον Μάρτιο

ΑΘΗΝΑ 23-9-2010 .

Η απάτη του μνημονίου σιγά - σιγά αποκαλύπτεται και τώρα φαίνονται οι δηλητηριώδης επενέργειες αυτού για την Ελλάδα και την εθνική μας οικονομία. Ο σκοπός είναι ξεκάθαρος. Η επίτευξη της πραγματικής χρεοκοπίας της Πατρίδος μας και η δέσμευση αυτής στις ορέξεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μα τότε, αφού η χρεοκοπία από την οποία θα γλιτώναμε τάχα όπως ευαγγελίστηκε η διακυβέρνηση Παπανδρέου ήρθε μαζί με το μνημόνιο, τότε θα αναρωτηθεί κάθε Έλληνας με πατριωτική ευθύνη και φιλότιμο, γιατί μας πήγανε στο στόμα του λύκου; Και η απάντηση είναι ότι μας πήγανε στο στόμα του λύκου για να τον ταΐσουν με την σάρκα του ελληνικού λαού. Ο δε λύκος είναι τόσο οι χρηματοδότες όσο και οι προστάτες. Μνημονιοδότες και χρηματοπιστωτικοί κολοσσοί του Νεοταξισμού.

Και οι αποδείξεις έρχονται και ξετυλίγονται η μία πίσω από την άλλη. Οι αποχρώσεις ενδείξεις υπήρχαν ήδη. Τα ίδια τα αντιαναπτυξιακά και αντιλαϊκά μέτρα. Αυξήσεις φόρων σε φυσικά και νομικά πρόσωπα με μειώσεις μισθών και συντάξεων. Πλήρωνε μικρομεσαίε επιχειρηματία, πείνα Έλληνα εργαζόμενε και καταναλωτή και εσύ Ελλάδα εκπορνεύσου στα λυσσασμένα σκυλιά της οικουμένης!

Μετά ήρθε η εμφάνιση του επιτίμου αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Παναγιώτη Γεννηματά στην τηλεόραση του Κόντρα να μας πει ο άνθρωπος την αλήθεια. Ότι η χρεοκοπία ήρθε από τον Μάρτιο τον φετινό, ότι η λύση δεν είναι αυτή που μας προσφέρουν, ότι οι πλούσιοι θα γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, ότι τα πάντα γίνονται για τις τράπεζες αφού τα ποσά του δανείου πάνε για την αναχρηματοδότηση του χρέους στους δανειστές των γραικύλων πολιτικάντηδων. Αυτά τα θυμίζουμε αφού θα τα δούμε και στο βίντεο που θα παραθέσουμε στο τέλος του παρόντος κειμένου.

Τώρα αρχίζουμε να φέρνουμε στο μυαλό μας την ρήση του υφυπουργού Σαχινίδη ότι από την πρώτη στιγμή η πρώτη και μοναδική λύση που είχαμε για την αντιμετώπιση του χρέους ήταν ο μηχανισμός του ΔΝΤ και της «ευρωπαϊκής» παρέας του. Τώρα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε γιατί ο πρωθυπουργός Παπανδρέου από τους πρώτους που είδε μετά την εκλογή του ήταν ο σκοτεινός χρηματοδότης που ακούει στο όνομα Goldman Sachs.

Τώρα βλέπουμε τον πρωθυπουργό να μεταβαίνει στις ΗΠΑ, την έδρα του Νεοταξισμού και να συναντιέται άμεσα με το ισχυρό αμερικανοσιωνιστικό λόμπυ και την Wall Street. Ύστερα ακούμε το ΔΝΤ να μας λέει ότι αν δεν αποκατασταθεί η σχέση μας με τις αγορές ανεξάρτητα με τους άλλους οικονομικούς δείκτες μετά το πέρας του μνημονίου το 2013, δεν μας αφήνει μόνους. Ύστερα ακούμε την Goldman Sachs να προτείνει τα ελληνικά ομόλογα. Βλέπουμε ακόμη τους διαφόρους «περίεργους» οίκους αξιολόγησης να κρατάνε την πιστοληπτική μας ικανότητα ακόμη χαμηλά.

Και για το κερασάκι της τούρτας ακούμε Δανό υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΝΤ να μας λέει ότι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι το δημόσιο χρέος αλλά οι μεταρρυθμίσεις στο εργασιακό και το ασφαλιστικό, δηλαδή η ουσιαστική λεηλασία μισθών και συντάξεων. Άλλωστε η χώρα δεν έχει αποκτήσει τώρα χρέος. Τώρα απλώς η κυβέρνηση το βύθισε σοσιαλιστικά και ολοκληρωτικά.

Ποιος μπορεί να επιμένει να στηρίζει την Καθεστηκυία Τάξη; Ο μειοδότης, ο βολεμένος και ο βλάκας. Δεν τους χρειαζόμαστε. Ο μόνος τρόπος είναι η διαγραφή φτιαχτών χρεών και χρεοκοπημένων πολιτικών που παραπλάνησαν σοσιαλιστικά ενός ολόκληρο λαό. Η Ελλάς χρειάζεται μια κυβέρνηση αληθινά λαϊκή, άρα εθνικιστική. Ας δούμε τι μας είπε ο αξιότιμος κ. Γεννηματάς στο βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=_z-wncrzhQo&feature=player_embedded .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: