ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΑΘΗΝΑ 21-9-2010.

Η νεοταξική παραδουλεύτρα που καμώνεται παράλληλα την σοσιαλιστική κυβέρνηση ξαναχτυπά. Άλλωστε δεν περνάει πλέον ημέρα που να μην πληγώνει την Ελλάδα. Την δουλειά τους κάνουν οι κυβερνώντες.

Ξεκινήσανε τον νέο κύκλο της υποταγής με τις πτώσεις σημαιών. Κατέβηκαν οι σημαίες της ενδόξου Ελλάδος μας από κοινοτικά καταστήματα της Ελεύθερης Θράκης Μας όπως στην Οργάνη. Κατέβηκαν οι σημαίες της πόλεως της Θεσσαλονίκης με τον Μέγα Αλέξανδρο στην ΔΕΘ του ελληνόφωνου προέδρου της. Κατέβηκαν και πάλι ελληνικές σημαίες στο Δέλτα του Έβρου υπό τις άνωθεν εντολές για αντικατάσταση από της Πολωνίας κατά την περιήγηση της ιερής φλόγας για την εκδήλωση Special Olympics στις Φερές.

Συνεχίσαμε με το περιστατικό του μαχαιρώματος ελληνόπουλων από λαθρομετανάστες στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο εθνικός και ο οικονομικός ξεπεσμός θέλουν για παρέα την προσβολή των συμβόλων και της ανθρώπινης ζωής. Την προσβολή Έθνους και λαού.

Όμως το κακό μεγαλώνει όταν ο λαός χάνεται την ενότητά του. Και ο ελληνικός λαός όσο εύκολα μεγαλουργεί ενωμένος, άλλο τόσο εύκολα μακελεύεται διχασμένος. Αυτό λοιπόν μεθοδεύει η Καθεστηκυία Τάξη. Τον διχασμό του Έλληνα.

Φανταστείτε αυτόν τον διχασμό να λαμβάνει διαστάσεις εργατικών τάξεων. Όπως επιχειρείται τώρα με τους φορτηγατζήδες. Δεν υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο για έναν λαό. Τότε βολεύεται και το καθεστώς και οι αριστεροί «αντιστασιακοί» του. Το καθεστώς των δανεισμών γιατί ξεμπερδεύει με το διαίρει και βασίλευε, στοχοποιώντας τον ενοχλητικό Έλληνα εργαζόμενο και εξυπηρετώντας την συστημική πλουτοκρατία και την κατοχική ξενοκρατία που το θρέφουν και το στηρίζουν. Και οι αντιστασιακοί τα βάζουν με την κακή κυβέρνηση και μετά πάνε και κοιμούνται ήσυχοι.

Βέβαια οι φορτηγατζήδες έχουν έναν ενοχλητικό συνδυασμό για το Σύστημα. Διαθέτουν μαζί με το ανεπτυγμένο εθνικό συναίσθημα και δύναμη που έχει καλλιεργήσει το σχολείο του πεζοδρομίου και της τραχιάς αγοράς. Όσον αφορά για τους κόκκινους προστάτες, μην περιμένετε να δείτε τίποτα, αφού έχουν αλλεργία σ’ ότι κινείται ελληνικά. Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί είναι αφενός ο καλλιεργούμενος διχασμός και αφετέρου ο αφελληνισμός κανενός εργατικού κλάδου συμπεριλαμβανομένου των φορτηγατζήδων. Και βέβαια το άνοιγμα των επαγγελμάτων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να γίνει με πληγές στους παλαιούς, αλλά ισότιμα και με ομαλή μετάβαση στο νέο κλίμα. Και φυσικά δίχως νεύρα και διαπληκτισμούς Ελλήνων εργαζομένων.

Οι Έλληνες Εθνικιστές παρατηρούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον που επιτάσσει η ενότητα μιας εκ των θεμελιωδών συνιστωσών, αυτή της Εθνικής Εργατικής Τάξης. Και ειδικά όταν το σενάριο για ελληνικό αίμα παίζεται ακόμη. Και όταν για παράδειγμα εξακολουθούμε να μην ξέρουμε τον σκοπό της άσκησης για την αντιμετώπιση από τον πληθυσμό πυρηνικών, βιολογικών και χημικών όπλων που υπάρχει για την Πελοπόννησο. Εκτός κι αν αφορά εξωτερικό εχθρό που επίσης δεν ξέρουμε. Ή ακόμα όταν υπάρχουν πληροφορίες για συγκέντρωση αστυνομικού υλικού σε στρατιωτικούς χώρους. Ή ακόμη κι όταν έχουμε ακούσει για ειδικές πανευρωπαϊκές κατασταλτικές δυνάμεις και πρόσφατα για σενάρια λαϊκού ξεσηκωμού ακέφαλου ουσιαστικά.

Απέναντι σ’ όλα αυτά τα γεγονότα και τα άλλα, τα προλεγόμενα και καλλιεργούμενα, η Εθνική Εργατική Τάξη αποτελεί το στήριγμα της ελληνικής επαναστατικής ρήξης και αναδημιουργίας. Και αυτή η ελληνική επαναστατική ρήξη και αναδημιουργία έχει ως πολιτικό εκφραστή τον Ελληνικό Εθνικισμό που στηρίζει και στηρίζεται από την Εθνική Εργατική Τάξη. Για μια Ελλάδα Φυλετική και Λαϊκή που έχει προμετωπίδα τον Έλληνα Εργαζόμενο.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: