ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ


ΑΘΗΝΑ 21-6-2011.

Η πιο μεγάλη σύγχρονη πολιτική απάτη που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το καθεστώς του ντόπιου νεοταξισμού εις βάρος του ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων είναι η ανύπαρκτη πολιτική διαφοροποίηση στις θέσεις και τις επιδιώξεις των καθεστωτικών κομμάτων όλου του φάσματος. Ουδέν ψευδέστερο αυτού.

Η επίπλαστη εμφάνιση της διαφορετικότητας των κομμάτων της Παγκόσμιας Εξουσίας στην Πατρίδα μας γίνεται για δύο κυρίως λόγους. Ο ένας λόγος είναι ο διαχωρισμός των Ελλήνων σε πολιτικές ομάδες με βάση ψεύτικα διλήμματα και μικροσυμφέροντα ώστε να διασπαστεί η ενότητα και η κοινή τους δράση υπέρ του Ελληνικού Έθνους, υπέρ δηλαδή της προκοπής και κατισχύσεως των ιδίων. Και ο άλλος λόγος είναι η καλλιέργεια της ύπαρξης τάχα πολυάριθμων και επομένως αξεπέραστων εμποδίων.

Γνωρίζουμε όλοι την προσήλωση των πρώτων «ελληνικών» κομμάτων που δημιουργήθηκαν μετά την εθνική επανάσταση του 1821 σε Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία που υποδηλώθηκε με την αναφορά αυτών των Δυνάμεων στα ονόματα των κομμάτων. Φιλοαγγλικό, φιλογαλλικό και φιλορωσικό. Γνωρίζουμε τη διαδοχή αυτών από τον φιλελευθερισμό, τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό με τις νεοφιλελεύθερες, αριστερές και «πατριωτικές» μεταλλάξεις του καιρού μας να υπηρετούν το πολυκομμάτιασμα των Ελλήνων.

Ο χαρακτήρας αυτών των εθνικών ολετήρων σκιαγραφείται από την απληστία, την ασυνειδησία, την απιστία και την άρνηση σε Πατρίδα και σε λαό. Διακατέχονται δηλαδή από άκρατη βουλιμία για πλουτισμό και εξουσίες δοτές και ανθελληνικές αφού δεν διαθέτουν ελληνική εθνική συνείδηση, δεν πιστεύουν σε Θεό και Ελλάδα και δεν λένε τις πραγματικές αλήθειες ποτέ στον ελληνικό λαό. Δεν λένε πως οι γραικύλοι πολιτικάντηδες είναι ελληνόφωνοι δίχως σχέση άλλη με την πατρίδα που προσωρινά διοικούν, πως οδηγούν τους Έλληνες στην ομηρία και τον βιολογικό μαρασμό από τα νεοταξικά αφεντικά τους και την Ελλάδα σε αφανισμό με πράξεις απολύτως συνειδητές και προσχεδιασμένες.

Ο μεγάλος λογοτέχνης και άγιος των ελληνικών γραμμάτων Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης είχε αποκαλύψει την μεγάλη αλήθεια που αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο εφιάλτη του κόμματος των πολιτικών κομμάτων με την παράθεση της αλληλουχίας των σημείων που τα εκφράζει. «Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε τη ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτική. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου».

Και αληθώς έτσι συνέβη και με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε έως τα σήμερα. Από ανθρώπους άεργους και κηφήνες που με την δική τους πνευματική ένδεια και τις γεμάτες εξαρτήσεις υπάρξεις έφεραν την πενία στους Έλληνες και πιστεύουν πως η δική τους λαιμαργία θα μεταδοθεί μέσω της μεθοδευμένης πείνας του λαού στην αποδοχή του ενδοτισμού εις βάρος της Ελλάδος.

Πιστεύουν ότι θα αποδεχτούμε τα δικά τους χρέη ως δικά μας και θα πουλήσουμε το Ελληνικό Έθνος στους μιαρούς εξουσιαστές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που εξουσιάζουν τους ενταύθα πολιτικάντηδες. Αυτούς που μνημονεύουν αποδοχές, επαναδιαπραγματεύσεις, συνευθύνες και αριστερές αρνήσεις για νεοταξικά καπελώματα και αποδοχή μεταξύ των αγανακτισμένων Ελλήνων των αγαπημένων τους λαθρομεταναστών.

Απέναντι λοιπόν στο ξεπουλημένο κόμμα των πολιτικών κομμάτων και τα «περιούσια» αφεντικά του στέκει ο Ελληνικός Εθνικισμός που φυλάσσει από τα παλιά ένδοξα χρόνια με όμοιο τρόπο στις μέρες μας τις αιώνιες Θερμοπύλες ενάντια σε Βάρβαρους και Εφιάλτες. Οι Έλληνες Εθνικιστές με τις πράξεις μας και τις αντισυμβατικές αντιστάσεις μας καταδεικνύουμε πως ο πιο επικίνδυνος εχθρός είναι ο εσωτερικός που επιχειρεί να κάμψει την Πατρίδα με την οικειοποίηση ελληνικών εξουσιών και την κοινωνική διάβρωση των Ελλήνων. Είμαστε εμείς που δεν αρκούμαστε μονάχα στον εντοπισμό του προβλήματος. Δίνουμε λύσεις και δεν συναλλασσόμαστε με τους εκφραστές του προβλήματος.

Το πρώτο λοιπόν που οφείλουμε να πράξουμε απέναντι στο ανθελληνικό κόμμα των πολιτικών κομμάτων, απέναντι δηλαδή στην συνολική καθεστωτική κομματοκρατία του ντόπιου νεοταξισμού είναι η εμπέδωση της επαναστατικής συνειδήσεως στον ελληνικό λαό ότι επιβάλλεται η ολική κατάρρευση του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος. Είναι το νέο μέγα όχι στους εμπόρους των χρηματαγορών και τους μαυραγορίτες που θέλουν τη βεβήλωση του Ελληνικού Αίματος και την αρπαγή της Ελλάδος.

Και να διεισδύσουμε στα λεγόμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη αποδιώκοντας την αργία με την ανάληψη του έργου για την αναγέννηση της Ελλάδος. Να αποδιώξουμε την πενία πάσης φύσεως καταλαμβανόμενοι από μια διαφορετική πείνα, την πείνα της ανακτήσεως των υλικών και πνευματικών θησαυρών της Ελλάδος για λαϊκή ευημερία και ελληνική ηγεμονία. Να κατακλειστούμε από την όρεξη για μια Ελληνική Τάξη Πραγμάτων. Να πάρουμε πίσω τον κόσμο που μας έκλεψαν αυθαιρετούντες νεοταξίτες. Να στήσουμε μπροστά στις επάλξεις του Έθνους αληθινό Έλληνα εξουσιαστή και σημαιοφόρο της τιμημένης Γαλανόλευκης τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό http://www.youtube.com/watch?v=KU2aESlQ38Q&feature=youtu.be.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ { ΠΑΤΡΙΣ }

Unknown είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΤΡΙΣ - ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ

Unknown είπε...

TO E-MAIL TOY KOMMATOΣ ΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ
e-mail:patris1957@gmail.com

Unknown είπε...

ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ:
e-mail:patris1957@gmail.com