ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ



ΑΘΗΝΑ 4-4-2013.


Το καθεστώς της σήψης και της υποταγής δεν γνωρίζει την έννοια της Τιμής και δεν δύναται να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ελληνικού έθνους στο οποίο διάκειται καθαρώς εχθρικά. Κατά συνέπεια είναι απολύτως φυσιολογικό να προστρέχουν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες στα δάνεια των τοκογλύφων και τις συνάξεις με τους εχθρούς του Γένους. Να βάζουν το βρώμικο μελάνι επάνω από το Αίμα των Ηρώων και να αγνοούν εντελώς σκοπίμως την ιστορία, τα σύμβολα και τους συμβολισμούς του Έθνους μας.

Έχουν βαλθεί χρόνους πολλούς, πατώντας επάνω στους παγκόσμιους πολέμους, να ονομάζουν ως ναζιστικό τον αρχαιοελληνικό δωρικό χαιρετισμό με το προτεταμένο δεξί χέρι προς τον ζωοδότη ήλιο, προς τον τρισυπόστατο και αληθινό Θεό μας. Από τον αρχαίο θεό του φωτός Απόλλωνα, ο χαιρετισμός αυτός αποδόθηκε στη συνέχεια, κατόπιν της ευλογίας του ίδιου του Χριστού προς τους Έλληνες, στο Θεό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού. Είναι ο ίδιος χαιρετισμός που υιοθετήθηκε επισήμως από το Εθνικό Καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και εφαρμόστηκε ομοίως από την θρυλική Εθνική Οργάνωση Νέων, την ΕΟΝ.

Το νόημα του ελληνικού εθνικιστικού χαιρετισμού είναι εξαιρετικά βαθύ και ουσιώδες. Συνδυάζεται άμεσα με την πειθαρχία και την ένδειξη σεβασμού προς τους ανωτέρους. Δίδει ένα σαφές στρατιωτικό περιεχόμενο ανάμεσα στα μέλη του εθνικιστικού κινήματος δηλώνοντας με τρόπο ξεκάθαρο την προσήλωση στους σκοπούς του Έθνους και την προάσπιση του ελληνικού λαού. Η δε σταθερή και απαρασάλευτη ακολουθία του τυπικού μέρους από το λυκαυγές της ιστορίας μας υποδεικνύει την πίστη στην συνέχεια και την καθαρότητα της Ελληνικής Φυλής.

Ο δωρικός χαιρετισμός του Ελληνισμού και του Εθνικισμού αποδίδεται λοιπόν μεταξύ Ελλήνων που βασίζονται στην εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα για το τράνεμα της Πατρίδος. Το τράνεμα της Ελλάδος δίδεται ως όρκος ιερός και απαραβίαστος με την αγόγγυστη αποδοχή πάσης θυσίας και με τις ενέργειες των Ελλήνων και μόνον, με την ευλογία του Θεού μας και τις πρεσβείες της Παναγίας κι όχι με την αποδοχή των ομολόγων παροχής πλούτου και ψυχής μήτε με την παράδοση στους εχθρούς της Πατρίδος.

Ο αγώνας του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος δίδεται για την αυτάρκεια, την ανάπτυξη και την ανεξαρτησία της Ελλάδος ενάντια στους μισέλληνες και τους εφήμερους δυνατούς. Για την εθνική ενδυνάμωση και την ευημερία του λαού μας. Τις δικές μας κυριαρχικές ζώνες τις χαράσσουμε μοναχοί μας όπως και την οικονομία μας. Τα υπάρχοντά μας και τις ζώνες αυτές τις κάμουμε λεωφόρο που ξεκινάει από την ελεύθερη πατρίδα και φτάνει έως την έσχατη αλύτρωτη ελληνική γη. Τα κουρέματα τα φυλάσσουμε για τον αφανισμό των προδοτών και των βαρβάρων, ότι κι αν βαστούν. Τόκους και όπλα και τον χαμό τους στο ζωνάρι.

Την απόφαση αυτή την κάμουν πράξη οι Έλληνες εκείνοι που δεν χαρίζουν την ιστορία και τους λεβέντικους χαιρετισμούς τους στις ύαινες της παγκοσμιοποίησης. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που γνωρίζουμε πως η αληθινή Τιμή προς τους προγόνους είναι η τήρηση των παρακαταθηκών και των Παραδόσεων της Φυλής μας ως υπόσχεση πως θα φτιάξουμε την Ελλάδα αυτεξούσια, καλύτερη και μεγαλύτερη από πρώτα.

Θα βαστήξουμε ως κόρη οφθαλμού την Πίστη μας και θα υποτάξουμε όσους θέλουν το κακό μας. Θα κάμουμε σύγχρονη πυξίδα τη ρήση του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά πως το μέλλον της ελληνικής νεολαίας βρίσκεται μονάχα μέσα στα πλαίσια και τις παραδόσεις της πατρίδος. Εργασία για μια κοινωνία ελληνική, δίκαιη και ασφαλής. Ανάπτυξη της Ελλάδος μέσα από τα δικά μας χέρια και τη δική μας γη. Ετοιμότητα στρατιωτική και πειθαρχία ατσάλινη για την λευτεριά και την απόδοση των εθνικών μας δικαίων. Κι όλα τούτα με τον δωρικό χαιρετισμό προς το Ελληνικό Έθνος και την Τιμή στη Φυλή μας.

Όσοι λέγουν τον χαιρετισμό με το δεξί προτεταμένο χέρι γερμανικό, έχουν κάθε λόγο να τον χαρίζουν σ’ ένα ξένο έθνος. Είναι οι νεοφιλελεύθεροι και οι μαρξιστές δημοκράτες που συναγελάζονται και προσκυνούν τη σύγχρονη κατοχή που φέρανε οι ίδιοι με την προδοσία και τη διαφθορά τους στην πατρίδα μας. Είναι εκείνοι που δίδουν γη και ύδωρ στους νέους κατακτητές του «περιούσιου» νεοταξισμού και των ψευτοσυμμάχων οδηγώντας το λαό σε πείνα και αυτοκτονίες και την πατρίδα μας σε ξένη τυραννία και εδαφικό ακρωτηριασμό. Είναι εκείνοι που χαρίζουν την ιστορία μας στους γειτονικούς διεκδικητές ελληνικής γης.

Οι προδότες που χαρακτηρίζουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως εκφραστές ξένων και αντεθνικών τάχα ιδεών υπηρετούν τα ξένα συμφέροντα σε βάρος του Έθνους μας και είναι φορείς καθαρά αντεθνικών ιδεών. Αλλά αυτοί οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης και της απορφανισμένης από Έλληνες Ελλάδος δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας ούτε αυτοί ούτε οι ιδέες τους ούτε τα κόμματά τους.

Ο χαιρετισμός της δεξιάς προτεταμένης χειρός Ελληνικής Ανδρείας και Εθνικιστικής Τιμής δηλώνει την προσήλωσή μας στα τάματα της Φυλής μας. Εκφράζει την πειθαρχία των Δυνατών και Πιστών Ελλήνων στους Άριστους του Γένους μας. Η χρυσοστόλιστη αυγή της Εθνικοκοινωνικής Ελλάδος ανατέλλει κλειδώνοντας στα σκοτάδια της λήθης τους υποταγμένους.

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


1 σχόλιο:

ΕΛΟΧΙΜ. ΙΩΑΝ .ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

ΕΙΠΕ Ο Θ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ!!!

ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΕΟ:

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ !!!