ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΑΘΡΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΘΗΝΑ 3-2-2011 .

Οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν περιμένουν κανέναν. Δεν συγχωρούν λάθη και δεν μοιράζουν συγχωροχάρτια. Μονάχα έχουν σπαρμένα στο δρόμο της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος μυριάδες τα αναχώματα και άλλα τόσα προβλήματα. Και τα προβλήματα αυτά είναι προβλήματα ζωής. Αν επρόκειτο για τη ζωή και το μικροσυμφέρον ατομικών υπάρξεων ίσως υπήρχαν κάποια περιθώρια. Αν επρόκειτο για την ύπαρξη του προδότη, αυτή θα την παραδώσουμε ούτως ή άλλως στο Γουδί. Αλλά όταν μιλάμε για τη ζωή του Ελληνικού Έθνους, τότε τα παιχνίδια και οι εθνοκτόνες αντιπαραθέσεις με θέα το καθεστώς απαγορεύονται δια ροπάλου.

Όταν όμως οι συμφορές πέφτουν όλες μαζεμένες στο διάβα της Φυλής σου, τότε αυτό σημαίνει ότι, είτε το ξέρεις είτε όχι, κυβερνιέσαι από τον εχθρό σου που φορά την προβιά της ηγεσίας σου. Αν δεν το συνειδητοποιείς και δικαιολογείς όλες τις συμφορές σου ως αναπόφευκτες τάχα, τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι φορέας ή πρόσωπο του καθεστώτος, άρα άχρηστο και ανεπιθύμητο για το Ελληνικό Έθνος. Αν βάζεις πάνω από τη ζωή σου τη ζωή του παιδιού σου και της Πατρίδος σου, αν δακρύζεις στη θύμηση των προγόνων σου και την θέα της Ελληνικής Σημαίας, αν βαστάς γερά μέσα σου τον Θεό και την Πίστη των προγόνων σου, τότε είσαι Έλληνας Εθνικιστής. Είτε το ομολογείς είτε όχι, αφού όπως λέει ο μεγάλος ποιητής μας Κωστής Παλαμάς «ο εθνικισμός είναι έμφυτος κι εγώ είμαι εθνικιστής».

Μας λέγουν για παράδειγμα οι καθεστωτικοί ολετήρες ότι δεν μπορούν τάχα να φυλάξουν επαρκώς τα ελληνικά σύνορα που εφρουρούντο σχετικά καλύτερα έως το 1990. Και ερωτώ πολύ απλά. Δεν υπάρχει λύση στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης; Διότι αν δεν υπάρχει, τότε θα πρέπει κάποιος να μας απαντήσει που πήγαν οι λαθρομετανάστες όταν και «εξαφανίστηκαν» από την Πλατεία Ομονοίας κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδηλώσεως της Χρυσής Αυγής και της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης για την απόδοση Τιμής στους Ήρωες των Ιμίων Βλαχάκου, Γιαλοψού και Καραθανάση, όπως και όλων των Ηρώων που έπεσαν στο βωμό της λευτεριάς μας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pGws5SOiWrc.
Αυτό που χρειάζεται λοιπόν είναι η θέληση για την υπεράσπιση ενός Εθνικού και Λαϊκού Κράτους μόνο για Έλληνες.

Αμέσως λοιπόν γνωρίζεις ότι στην Ελλάδα βρίσκονται οι Εθνικιστές στο πλευρό της Ελλάδος και το καθεστώς στο πλευρό του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Και όταν οι προσωρινοί κυρίαρχοι της Παγκόσμιας Εξουσίας και οι ενταύθα εκπρόσωποί τους σου γυρεύουν την ελευθερία της προσωπικότητάς σου, το νου και την ψυχή σου, την Πατρίδα και τη Θρησκεία σου, τον εαυτό σου και τα παιδιά σου να τα εκχωρήσεις και να τους δώσεις την άδειά σου να τα χωρέσουν όλα μέσα σε μια ηλεκτρονική Κάρτα του σκλαβωμένου Πολίτη, τότε συμπεριφέρεσαι όπως όρισε ο μεγάλος Εθνικοκοινωνιστής Ηγέτης και Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς: «Κάνε αυτό πρέπει κι ας γίνει ό,τι θέλει». Και όπως είπε ο Ιωάννης Μακρυγιάννης:«αν μου πειράξουν Πατρίδα και Θρησκεία, τότε θα αντιδράσω».

Αυτό πρέπει να κάνουμε. Να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι δεν πουλάμε τις Αξίες και τα Ιδανικά των Ελλήνων. Και να καταλάβουμε πως ό,τι κι αν πιστεύει καθείς περί Πίστεως, τούτος ο Αγώνας ενάντια στις ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη είναι Αγώνας υπέρ της Ελλάδος και των Ελλήνων. Αγώνας από Έλληνες ψυχωμένους και ενωμένους που επιθυμούν Πατρίδα μεγάλη και Έλληνες κυρίαρχους ενάντια στα αντίχριστα σιωνιστικά γεράκια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι έχουμε συνάντηση μπροστά από τη Βουλή για να πούμε ένα δυνατό ΟΧΙ στις Κάρτες του Πολίτη. Κι ας δούμε τούτο το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=8VbiLlGx44g&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: