ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΛΜΟ

ΑΘΗΝΑ 19-2-2011 .

Οι εξελίξεις που τρέχουν ταχέως στα γεωπολιτικά πράγματα της περιοχής μας διαθέτουν ευκρινώς άμεση σχέση με τα ζητήματα της εσωτερικής πολιτικής επιβίωσης και της εξωτερικής επιβολής της Ελλάδος. Είναι σαφές ότι η Πατρίδα μας πρέπει να ανταποκριθεί και στους τρεις ανωτέρω παράγοντες που διαμορφώνονται υπό συνθήκες σφοδρού και επιθετικού ανταγωνισμού όταν κάνουν την εμφάνισή τους πονηρές ανακοινώσεις των «ανακαλύψεων» του γεωφυσικού μας πλούτου από διεθνείς ερευνητικούς οργανισμούς βαθέων κρατικών συμφερόντων. Ανακαλύψεις που ασφαλώς δεν έχουν προκύψει ούτε εν αγνοία του κράτους μας ούτε είναι καινούριες, αλλά προγενέστερες. Αυτές που είναι καινούριες είναι οι ανακοινώσεις των ανακαλύψεων που ασφαλώς δεν είναι τυχαίες αφού οι ανακαλύψεις έχουν αφετηρία σε χρόνο προγενέστερο του εθνοκτόνου μνημονίου.

Τυχαίες όμως δεν είναι ούτε οι γνωστές κοινωνικές αναταραχές στην Αίγυπτο και την λοιπή Βόρειο Αφρική ούτε σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή. Τυχαίες δεν είναι ούτε οι συνθήκες που βγαίνουν οι βρωμιές του πολιτικού μας συστήματος που δήθεν νοιάζεται για τον καθαρμό του όταν πουλάει την Ελλάδα και τον πλούτο της. Κι αυτό όταν Γάλλοι και Αμερικανοί επαληθεύουν επιστημονικά αυτόν τον πλούτο. Τυχαία δεν είναι ούτε καν η εύρεση της πτωχευμένης Ελλάδος στο κέντρο της πύρινης γεωγραφίας. Τυχαίες δεν είναι ούτε καν οι «αντικειμενικές» και «λαϊκές» εξεγέρσεις της Αιγύπτου που σχετίζεται με την ΑΟΖ μας όταν οι ΗΠΑ καλούν τους Ιρανούς να ακολουθήσουν το δρόμο της Αιγύπτου.

Οι απαντήσεις στην επιχειρούμενη λεηλασία που δέχεται το Ελληνικό Έθνος δεν μπορούν να δοθούν ούτε από διεφθαρμένους εξουσιαστές ούτε από φθαρμένους ψευδοσωτήρες που προέρχονται από την ίδια πολιτική μήτρα. Η δε λεηλασία στην οποία υποκείμεθα, σχεδιασμένη από μακρού χρόνου να εμφανιστεί υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι ούτε συνήθης ούτε περαστική. Είναι σχεδιασμένη προκειμένου ο μεν Διεθνιστικός Νεοταξισμός να παραμερίσει το φόβητρο μιας αναγεννημένης ηγεμονικής Ελλάδος, το δε ντόπιο νεοταξικό καθεστώς να φράξει το δρόμο στα πατριωτικά και εθνικιστικά ανακλαστικά του ελληνικού λαού. Είναι προφανές ότι θέλουν τα θέλγητρα της Ελλάδος δίχως ατίθασους Έλληνες. Επομένως αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια εξουσία με Εθνικό και Επαναστατικό παλμό και περιεχόμενο. Περιεχόμενο που θα προσδοθεί από μια συντονισμένη κίνηση που θα στηριχθεί στις Εθνικές Λαϊκές Δυνάμεις της Πατρίδος μας με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα και τα κοινωνικά δικαιώματα που βάλλονται εξίσου.

Πρέπει να αντιληφτούμε ότι το σπάσιμο των δεσμών και η ισχυροποίηση της Ελλάδος δεν είναι απλώς δικαίωμα, αλλά πρωτίστως ιερό καθήκον. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι από τη στιγμή που ο εχθρός θέλει να σε φοβίσει, εσύ δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις παρά να επαληθεύσεις τους κεκαλυμμένους φόβους του και να τον ισοπεδώσεις, ενώνοντας τον λαό που περιμένει την κραταιά σου παρουσία. Να πραγματώσεις την κατάληψη της εξουσίας και να ολοκληρώσεις τον ορισμό της Εθνικής και Λαϊκής Επανάστασης. Μια Επανάσταση που δεν συνδιαλέγεται με το Σύστημα παρά μόνο με τον Ελληνικό Λαό και την βαριά αποστολή του Ελληνικού Έθνους για Λευτεριά, Πολιτισμό και Εξανθρωπισμό της Οικουμένης. Λευτεριά για την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Εθνική Αυτοδιαχείριση του λαού και της Πατρίδος βασισμένη στην εθνοφυλετική του ταυτότητα και την αξιοσύνη των ανθρώπων της Φυλής του. Πολιτισμό βασισμένο στο Ήθος της Ελληνικής Παράδοσης και τις ζωτικές ανάγκες της καθημερινότητας των Ελλήνων. Και στη συνέχεια εξανθρωπισμό της οικουμένης με την απόκρουση των βέβηλων σε βάρος Πίστεως, Λαού και Πατρίδος με την Φυσική Υπεροχή των Δυνάμεων του Έθνους.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι ο φυσικός επαναστατικός φορέας που δεν στρέφεται ενάντια στα συμφέροντα της Ελλάδος και δεν δίνει έδαφος σε εξουσιαστικούς και αντιεξουσιαστικούς ανατροπείς της πλάκας που αρέσκονται στην καταστροφή, αλλά διοχετεύει την επαναστατικότητά του στην απομάκρυνση των φαύλων και των αφεντικών τους ορθώνοντας ένα Κράτος Εθνικής Υπεροχής και Λαϊκής Κυριαρχίας. Η δική μας Εθνικιστική Επανάσταση δεν είναι ανακύκλωση λυμάτων ούτε επαναστατική γυμναστική προς επιβράβευση και επιδοκιμασία από την Παγκόσμια Νεοταξική Συμμορία. Είναι Εξουσιαστική Πρόταση που βρίσκει ανταπόκριση από το πατριωτικό αισθητήριο του ελληνικού λαού και είναι αποκλειστική υπόθεση ενός Εθνικοκοινωνικού, Λαϊκού και Φυλετικού Κράτους.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: