ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ

ΑΘΗΝΑ 6-2-2011 .

Η διαρκής πριμοδότηση της Καθεστηκυίας Τάξεως στις πολιτικές αλλοίωσης του εθνικού κοινωνικού μας ιστού και του ξεπουλήματος εθνικών πόρων συνεχίζεται την ώρα που στα Βαλκάνια, την Β. Αφρική και την Μέση Ανατολή έχει ενεργοποιηθεί ένα κλίμα πολιτικών συγκρούσεων με ισλαμικό περιεχόμενο και τη μορφή του ντόμινο. Ένα κλίμα κοινωνικών αναταραχών που φέρει ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της μεθόδευσης από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό που θέλει να βάλει χέρι στα Εθνικά κράτη και τον πλούτο τους. Στην Πατρίδα μας όμως κυβέρνηση και λοιπά καθεστωτικά κόμματα επιδίδονται σ’ ένα κρατικό παραλογισμό επειδή οι Έλληνες Πατριώτες ανθίστανται στην παράδοση της Ελλάδος στα νεοταξικά αφεντικά του καθεστώτος.

Είδαμε λοιπόν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον χαρακτηρισμό του εθνοκτόνου λαθρονομοσχεδίου από το Συμβούλιο της Επικρατείας ως αντισυνταγματικού. Συγκεκριμένα το ΣτΕ τονίζει πως η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι για την τοπική αυτοδιοίκηση «επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος».

Εντυπωσιακή αλλά απολύτως αναμενόμενη υπήρξε αρνητική αντίδραση σύσσωμης της ανθελληνικής Κεντροαριστεράς. Με τον Πεταλωτή για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για ιδεολογική προσέγγιση των δικαστών, το ΚΚΕ να μιλάει για αντιδραστικό εθνικιστικό δηλητήριο και ρατσιστική αντίληψη, τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για οπισθοδρόμηση στο νομικό και πολιτικό πολιτισμό μας, τη Δημοκρατική Αριστερά να καταφέρεται ενάντια στις εθνοκεντρικές αντιλήψεις και το δίκαιο του αίματος και τα Νέα του γνωστού ανθελληνικού εκδοτικού συγκροτήματος να γράφουν για ελληνοφρένεια και δικαστικό πραξικόπημα. Ουδείς σημείωσε την αύξηση των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από τις μουσουλμανικές χώρες που βιώνουν σε καθεστώς πολιτικής ανισορροπίας.

Τούτες τις κρίσιμες στιγμές οι Θρακιώτες αδελφοί μας κάνουν επείγουσα έκκληση για την αντιμετώπιση των τακτικών επισκέψεων εκπροσώπων του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην Κομοτηνή και τις διενεργούμενες επαφές τους με μέλη της μειονότητας και εγκάθετους του Τουρκικού προξενείου. Οι Αμερικανοί παρακάμπτοντας τις ορθίως κοιμώμενες κρατικές Αρχές και την ΕΥΠ δίνουν έδαφος και υπόσταση στις δήθεν διώξεις της μειονότητας και το υποτιθέμενο «δικαίωμα» αυτής να αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική. Αναφέρεται ακόμη η διενέργεια τακτικών συναντήσεων κάθε Τετάρτη σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της Κομοτηνής και το γεγονός ότι οι Αμερικανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανακαλύψουν «τουρκική» μειονότητα που υποφέρει και ζει τάχα σε άθλιες συνθήκες δίχως ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα.

Δεν βλέπουμε επιπλέον καμία αξιοποίηση της νέας παρέμβασης της Ρωσίας για την ενεργοποίηση των βυζαντινών ναών στην Τουρκία μέσω του Έλληνα βουλευτή του ρωσικού κοινοβουλίου Ιβάν Σαββίδη που ζητάει από την Τουρκία να εξεταστεί η δυνατότητα παράδοσης της Παναγίας Σουμελά στη δικαιοδοσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας με στόχο την αναστύλωση όπως και την έναρξη θρησκευτικής δραστηριότητας σύμφωνα με τους ορθόδοξους κανόνες.

Δεν ακούμε ακόμη καμία επίσημη κυβερνητική ή καθεστωτική αντίδραση όταν διαβάζουμε από το newsbomb.gr ότι δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, αλλά και κοντά σε Αθήνα και Πελοπόννησο βγαίνουν στο σφυρί με μεσίτη την εταιρία Private Islands Inc με έδρα τον Καναδά.

Παράλληλα η αγροτική τράπεζα της Τουρκίας Ziraat Bank προχωράει στην ίδρυση και τη λειτουργία δύο υποκαταστημάτων σε Ρόδο και Κω. Εκπρόσωποι της τουρκικής τράπεζας έχουν επισκεφτεί τα δύο νησιά μας προκειμένου να βρουν κατάλληλους επαγγελματικούς χώρους και υπαλλήλους, ενώ έχουν συνομιλήσει με γνωστούς επαγγελματίες. Οι Τούρκοι θέλουν να βάλουν μέσω του παιχνιδιού με τα επιτόκια χέρι σ’ ελληνική γη.

Είδαμε στη συνάντηση Παπανδρέου – Χριστόφια να γίνεται κουβέντα για τον ορισμό της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου υπό την επίδραση του ισραηλιτικού κοιτάσματος φυσικού αερίου Λεβιάθαν τη στιγμή που οι προστάτες της Τουρκίας στην ΕΕ αλλά και οι ΗΠΑ θέλουν να βάλουν στο παιχνίδι από το πουθενά την Τουρκία. Μάθαμε την άποψη της Αμερικανίδας υπουργού εξωτερικών Κλίντον ότι θέλει την εξέλιξη της υπόθεσης αλλά και την αποκατάσταση των σχέσεων Τουρκίας και Ισραήλ. Ακούσαμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να μιλάει για την ανάγκη να αποδεχτούν λέει οι τουρκοκύπριοι έναν έντιμο συμβιβασμό! Μόνο που ο συμβιβασμός ευνοεί πάντα τον κατακτητή κι όχι τον κατακτημένο που έχει αφήσει πίσω του πατρώα γη και εθνική κυριαρχία.

Ακούσαμε την επίσημη ανακοίνωση της ύπαρξης μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου μεταξύ Κρήτης και Κύπρου στην περιοχή όπου συναντώνται οι ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου, γεγονός που συνεπάγεται πρόσθετη επαγρύπνηση για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αφού θεωρείται σίγουρο πως η Τουρκία θα επιχειρήσει δυναμική παρουσία. Το γεγονός αυτό μαζί με τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου στο νότο της Κρήτης θα πρέπει να συνδυαστούν οπωσδήποτε με την επανεκκίνηση του ζητήματος περί ανεξάρτητης Κρήτης που είχε πρωτοξεκινήσει τον καιρό των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων του Γένους μας ο τουρκικός, ο σιωνιστικός και λοιπός «συμμαχικός» παράγοντας.

Διαβάσαμε σ’ ελληνική καθεστωτική εφημερίδα τον Γάλλο φιλόσοφο Αλέν Μπαντιού να αναφέρει πως ο εθνικισμός είναι πιο έντονος στην Ελλάδα ακόμη και από τη Γαλλία. Και θα τον δικαιώσουμε προκειμένου να σταματήσουμε την κατρακύλα της Πατρίδος μας. Θα φέρουμε μια Εθνικιστική Εξουσία που θα αναγεννήσει την Μεγάλα Ελλάδα δυνατών και ενωμένων Ελλήνων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: