ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Απαγόρευση συλλογής βρόχινου νερού

ΑΘΗΝΑ 8-2-2011 .

Τελικά τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει να οικειοποιηθούν βλάσφημα και αλαζονικά το ρόλο του «πλανητάρχη», δηλαδή του κατευθυντήριου νου και του πολιτικού άρχοντος των «ελεύθερων» εθνών; Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από έναν αχυράνθρωπο και αποτελούν το πολιτικό διευθυντήριο της υποτιθέμενης πλανηταρχίας του κόσμου μας; Γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν τόσο εύπιστοι άνθρωποι που να πιστεύουν ότι το γενικό κουμάντο ασκείται από τις ΗΠΑ και τον εκάστοτε πρόεδρο αυτής σε μια χώρα τάχα μου ελεύθερη αλλά τόσο καταχρεωμένη, δίχως ίχνος ουσιαστικού αυτοδιοίκητου. Ίσως μόνον οι κομμουνιστές που επιμένουν να βλέπουν τους φονιάδες των λαών Αμερικάνους, αλλά ποτέ μα ποτέ τους σιωνιστές. Τόσο αντιαμερικάνοι είναι οι «σύντροφοι». Και για τους άλλους, τσιμουδιά!

Τι είδους λοιπόν άνθρωποι είναι αυτοί που ενεργούν λες και ίστανται υπέρ άνω του Θεού. Που ενεργούν λες και είναι οι ίδιοι θεοί και οι λαοί ιδιοκτησία τους. Που κάνουν τα πάντα για να χρεοκοπήσουν, να κατακτηθούν, να διοικηθούν από δικά τους ανδρείκελα, να τρομοκρατηθούν, να νοθευτούν πληθυσμιακά, να καταπέσουν τα εθνικά κράτη και να συρθούν στη δούλεψή τους. Που επιδιώκουν να στήσουν το είδωλό τους στους αντίχριστους ναούς τους και την παγκόσμια διακυβέρνηση. Ανεξέλεγκτες οντότητες που εμπορεύονται τα έθνη με χρηματιστήρια, τράπεζες, ενέργεια, αλλά και λόγχες όταν οι ανά τα κράτη τοπάρχες τους αδυνατούν τάχα να διαχειριστούν τα οικονομικά τους και προσπαθούν να ελέγξουν ακόμη και τα φυσικά αγαθά με τα οποία έχει προικίσει τους λαούς ο ίδιος ο Θεός.

Είναι μήπως αλαζόνες; Είναι απάνθρωποι; Είναι γραφικοί και αστείοι; Δημοκράτες με αυταρχικές τάσεις ή αυταρχικοί με δημοκρατικό κοστούμι; Πατριώτες που μάχονται για την ανέλιξη της Πατρίδος τους; Αλλά αυτό το τελευταίο προϋποθέτει την ύπαρξη των Πατρίδων. Και η Πατρίδα είναι υπόθεση των λαών τους και μόνον. Μήπως είναι παρανοϊκοί;

Όλα τα στοιχεία του αντεθνικού και αντιλαϊκού ολοκληρωτισμού δηλώνουν την παρουσία τους στην επιχείρηση επιβολής του παγκόσμιου υπερκράτους της Νέας Εποχής. Οι δε ΗΠΑ αποτελούν ουσιαστικά ένα μεγάλο κράτος που έχει καταληφτεί από τους προσωρινούς ισχυρούς με πολιτικά μέσα για να χρησιμεύσουν ως στρατιωτική βάση και εκκολαπτήριο των εν συνεχεία εξαγώγιμων δεινών στην ανθρωπότητα. Μια χώρα που ουσιαστικά χρήζει απελευθέρωσης από τις δικές της πατριωτικές δυνάμεις που φυσικά είναι και εκεί προγραμμένοι ως φασίστες και ρατσιστές. Αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα. Δικό μας θέμα είναι η απόκρουση των εξαγώγιμων προϊόντων στο δρόμο για τις κοινωνίες μας.

Εμείς στην Ελλάδα έχουμε ήδη δει τις δυσώνυμες αντίχριστες Κάρτες του Πολίτη και το μνημόνιο που έχουν ήδη κινητοποιήσει τις δράσεις των Ελλήνων Πατριωτών και Εθνικιστών. Όμως το κακό συνεχίζει να εκκολάπτεται. Μετά από την ανάληψη παρανοϊκής ενέργειας για την ανατροπή της τροφικής αλυσίδας με κώδικες και ανήθικους νόμους για την αποβιταμίνωση των τροφών και την καταστροφή των οικογενειακών καλλιεργειών, τώρα μαθαίνουμε ότι στην πέρα του Ατλαντικού Εσπερία προχωράει η απαγόρευση της συλλογής βρόχινου νερού! Ειδικές διατάξεις θα επιτρέπουν τη συλλογή του Θείου αυτού αγαθού σε πρόσωπα και φορείς που θα διαθέτουν ειδικές κρατικές άδειες εκμετάλλευσης και θα απαγορεύουν σε όλους τους άλλους τη δωρεά του Δημιουργού ανθρώπων και λαών. Και εντεταλμένοι υπάλληλοι θα ελέγχουν την εφαρμογή του κανονιστικού παραλογισμού φροντίζοντας να τιμωρούνται οι παραβάτες!

Πρόκειται για μια υπόθεση που χάνεται ανάμεσα στις κατασκευασμένες κρίσεις και τις επαφές της αμερικανικής ηγεσίας με τους ανταγωνιστές της σαν την Κίνα. Βαστιέται μέσα στα όρια του αμερικανικού κράτους. Αλλά υπάρχει και στοχεύει μέσα σ’ ένα πλαίσιο συνολικών ανελεύθερων μεθοδεύσεων που αν επιτύχει θα εξαχθεί σαν όλα τα άλλα παρόμοια. Όταν μάλιστα παρουσιάστηκε στην αμερικανική τηλεόραση η κρατικοποίηση του βρόχινου ύδατος από το «θεοποιημένο» κράτος, οι παρουσιαστές έμειναν εμβρόντητοι. Το δε θέμα παρουσιάστηκε με τον ερώτημα «σε ποιον ανήκει το νερό της βροχής». Ας δούμε τέλος το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=LbFQBHucBdU&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: