ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ

ΑΘΗΝΑ 4-2-2011.

Τελικά οι αντιστάσεις των Ελλήνων αρχίζουν να θεριεύουν από όλες τις πλευρές. Από αυτές τις πλευρές που μιλούν αλλά και αισθάνονται ελληνικά και υπηρετούν τον ελληνικό λαό δίχως να τον αντιμετωπίζουν ως υπηρέτη τους. Είναι Έλληνες που επιθυμούν να βαστήξουν ορθό και αληθινά ελληνικό και ανόθευτο το Έθνος μας και στέκουν στο πλευρό της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων που αγαπούν την Πατρίδα τους, είναι δηλαδή όντως Πατριώτες, και αγαπούν το Έθνος τους, επομένως δεν ντρέπονται να λένε ότι είναι Εθνικιστές.

Μιλάμε για τους δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας που κήρυξαν αντισυνταγματικό το διαβόητο λαθρονομοσχέδιο και επομένως μπορούν να επικαλεστούν το όνομα του ηρωικού δικαστή Τερτσέτη που υπερασπίστηκε την Τιμή του μέγιστου ήρωα της εθνεγερσίας Θεόδωρου Κολοκοτρώνη όταν κάποιοι άλλοι ξενοκίνητοι, όμοιοι προδότες με τους τωρινούς πολιτικάντηδες, του ζήτησαν να καταδικάσει τον Γέρο του Μοριά. Βέβαια στα κατοπινά χρόνια βγάλαμε… γέρο της δημοκρατίας για να κυοφορήσουμε εντεύθεν νενέκους που θέλουν κατά διαταγή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης να αντικαταστήσουνε τους Έλληνες με τους εισβολείς λαθρομετανάστες εποίκους. Διότι αυτό ακριβώς συμβαίνει προκειμένου να καταλύσουν τη χώρα μας και να σβήσουν το Έθνος μας.

Όταν η συντριπτική πλειονότητα των τελευταίων πληθυσμιακών μας αυξήσεων οφείλεται στους λαθρομετανάστες και τις λαθρογέννες τους, όταν οι φυλακές μας γιομίζουν από δαύτους, όταν βιώνουμε μια ξεκάθαρη εισβολή του Ισλάμ και από την άλλη ζητούνται Τζαμιά και εξουσίες για λογαριασμό των λαθραίων, τότε το λαθρονομοσχέδιο δεν είναι απλώς παράνομο και παρανοϊκό, αλλά και προδοτικό. Όταν μια ολόκληρη εκλογική διαδικασία σαν τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές χτίστηκαν επάνω σ’ αυτό το παράνομο νομοσχέδιο και μάλιστα με το διαμελιστικό σχέδιο «Καλλικράτης» προκειμένου να πριμοδοτηθεί η σοσιαλιστική, αριστερή και πάσα νεοταξική εκλογή με ανθελληνικές ψήφους και να πριμοδοτήσει το ίδιο ανθελληνικές υποψηφιότητες.

Οι δικαστές λοιπόν που απέρριψαν το λαθρονομοσχέδιο αποφάσισαν να εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου που επιτρέπει στην Ελλάδα να εξακολουθήσει να ανήκει στους Έλληνες. Αυτό δηλαδή που έλεγε δημαγωγικά ο μακαρίτης Ανδρέας Παπανδρέου και που διαγράφει στα ίσα ο Τζέφρυ Παπανδρέου Τζούνιορ, η σημερινή «πρωθυπουργάρα» του ντόπιου νεοταξισμού. Αυτό που οι Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές έχουμε ανεξίτηλα χαραγμένο στην καρδιά και υπογράφουμε με το Αίμα μας.

Οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες έχουν βέβαια αλλοιώσει πολλούς νόμους επί το ανθελληνικότερο, αφού στο κόσμο της αστικής ψευτοδημοκρατίας το νόμιμο πολλές φορές δεν είναι ηθικό αλλά ανήθικο και ο νόμος συντάσσεται στα κοντά μέτρα τους. Όμως οι δικαστές που πήραν την ορθή απόφαση της διαγραφής του λαθρονομοσχεδίου εξάντλησαν όλα τα περιθώρια που έχουν μείνει στη θέση τους στο χώρο της Θέμιδος. Ερμήνευσαν την αληθινή βούληση του ελληνικού λαού και υπηρέτησαν το εθνικό συμφέρον. Γι’ αυτό τους πρέπει ένα μεγάλο εύγε. Και ένα κάλεσμα και συνάμα προτροπή. Στον καιρό της σκλαβιάς από μνημόνια, πολιτικούς εκβιασμούς, στημένες πολιτικάντικες διαδικασίες και ερμηνείες και διεκδικητές ελληνικής γης τουρκικούς και σιωνιστικούς, όταν ο ελληνικός λαός εγείρει, πολύ σύντομα, την αξίωση της ανάληψης της εξουσίας του Ελληνικού Έθνους από Έλληνες Εθνικιστές, να σταθούν και πάλι στο πλευρό του.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: